rzelu Napisano 24 Listopada 2009 Autor Share Napisano 24 Listopada 2009 Pojazd będzie stał w rowie, pochylony do przodu, więc założyłem że płomienie ogarnęły głównie przednią część kabiny i przedział silnikowy. Możliwe że powinienem usunąć całkowicie opony z tyłu, ale przyjąłem wersję "niedopalenia" dla barwniejszego efektu. Dziękuję za zainteresowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzelu Napisano 27 Listopada 2009 Autor Share Napisano 27 Listopada 2009 Tymczasem podczas zabawy mokre-w-mokre Humbrolami nastąpiła zaskakująca reakcja. Zeżarło mi zieleń Tamiyi, która w dodatku pokryta była sidoluksem! W międzyczasie model zaliczył lot z półtora metra, dlatego tymczasem drzwi są osobno... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Złośliwiec Napisano 27 Listopada 2009 Share Napisano 27 Listopada 2009 Bez tych drzwi to nawet ciekawiej wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 27 Listopada 2009 Share Napisano 27 Listopada 2009 Bardzo ładnie zaczyna wyglądać i co raz bardziej robi się spalony. Mam tylko jedną uwagę. Strasznie gruby pancerz ci wyszedł, klapy i drzwi są bardzo grube, powinny być o połowę, jak nie więcej cieńsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szlachcik1 Napisano 27 Listopada 2009 Share Napisano 27 Listopada 2009 Miodzio! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazio Napisano 27 Listopada 2009 Share Napisano 27 Listopada 2009 Artystycznie to zaczyna wyglądać, zbyt "ewpigowo" jak na mój gust. Jednak efekt końcowy z tą fajną chropowatą fakturką będzie ciekawy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R_Mazzi Napisano 27 Listopada 2009 Share Napisano 27 Listopada 2009 Artystycznie to zaczyna wyglądać, zbyt "ewpigowo" hehe dobry tekst Ta sama myśl mi przez łepetynę przemknęła. Z malarskiego punktu widzenia zaczyna mi się podobać coraz bardziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nibur92 Napisano 27 Listopada 2009 Share Napisano 27 Listopada 2009 naprawdę nieźle to wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzelu Napisano 27 Listopada 2009 Autor Share Napisano 27 Listopada 2009 No właśnie nie wiem czy ta jasna żółć nie szpeci zbytnio. Zakładałem że będą widoczne resztki zielonego malowania, zastanawiam się czy nie prysnąć zieleni na nowo tu i ówdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzelu Napisano 5 Grudnia 2009 Autor Share Napisano 5 Grudnia 2009 Grunt to podstaw(k)a. Na razie klimat jesienny. Zastanawiam się czy tych drzwi tak nie pozostawić... Myślę że roślinności jeszcze przybędzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Złośliwiec Napisano 5 Grudnia 2009 Share Napisano 5 Grudnia 2009 rzelu co Ty się tak tych drzwi czepiłeś Dajesz dalej, jest dobrze, choć możesz porozrzucać w koło jeszcze jakiegoś złomu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer4 Napisano 5 Grudnia 2009 Share Napisano 5 Grudnia 2009 Drzwi na ziemi są fajne. I popieram - więcej kawałków onego na gruncie porozrzucaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Corsair Napisano 5 Grudnia 2009 Share Napisano 5 Grudnia 2009 Mniemam że okopcenia też będą ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzelu Napisano 6 Grudnia 2009 Autor Share Napisano 6 Grudnia 2009 Postaram się zrobić zdjęcia przy świetle dziennym, na pewno będzie wypalony teren przy pojeździe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzelu Napisano 7 Grudnia 2009 Autor Share Napisano 7 Grudnia 2009 Kiedy wszyscy poszli spać mogłem zamknąć się w kuchni, powkręcać nielegalne żarówki i lekko podziałać... Widać jeszcze mokry wikol do wiązania ściółki. chyba trzeba będzie dorobić potrzaskane szkła w reflektorach Szukam pomysłu... Może postawię rozwalony płotek oddzielający drogę od rżyska, to powinno nadać więcej dramatyzmu. Być może pojawi się ciekawski szkopek - o ile próby malowanie figurek nie doprowadzi mnie do wylewu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 7 Grudnia 2009 Share Napisano 7 Grudnia 2009 Klimat bardzo dobry dużo lepsze fotki oddające kolory ,figurant by się przydał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 7 Grudnia 2009 Share Napisano 7 Grudnia 2009 Dziarsko, dziarsko i fajnie. Dramaturgia, czyli połamane,położone deski powinny być z przodu i po bokach - czyli to co najistotniejsze spaliłoby się :( Może kierunek jakiejś siateczki ? pechową 13 jeszcze będziesz molestował? Jasnawa jakby nieco(chyba, że "nasłonecznienie" mocno biel wyeksponowało ) ;) gratki:) p. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzelu Napisano 15 Grudnia 2009 Autor Share Napisano 15 Grudnia 2009 Dodałem spaleniznę i szkopka. Znowu zapomniałem o resztce szkła w lampach... O figurce szkoda gadać, zrobiłem co moglem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yonex13 Napisano 15 Grudnia 2009 Share Napisano 15 Grudnia 2009 Fajnie wyszedł ten efeky spalonych opon i w ogóle wszystko jak dla mnie jest Ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam1313 Napisano 17 Stycznia 2010 Share Napisano 17 Stycznia 2010 Rewelacja, wberw przeciwnikom. Super realizm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cooper Napisano 18 Stycznia 2010 Share Napisano 18 Stycznia 2010 Nie znam się zbytnio, nie jestem ekspertem ale jak dla mnie to po prostu bomba. Całość wygląda bardzo przekonywająco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 20 Stycznia 2010 Share Napisano 20 Stycznia 2010 Rewelacja niedopałek!!:)a jak robiłeś spalone oponki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzelu Napisano 18 Marca 2010 Autor Share Napisano 18 Marca 2010 W modelu są gołe felgi. Resztki opon to plastykowy sznurek nasączony klejem CA. Przepraszam że tak późno odpowiadam, dawno nie zaglądałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi