hadzi Napisano 31 Grudnia 2010 Autor Share Napisano 31 Grudnia 2010 Jedna z komór podwozia w trakcie budowy. Szczęśliwego Nowego Roku!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pioter Napisano 31 Grudnia 2010 Share Napisano 31 Grudnia 2010 Nic dodac, nic ujac a ja pamietam Twoje wypociny w mieszkaniu rodzicow !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hadzi Napisano 1 Stycznia 2011 Autor Share Napisano 1 Stycznia 2011 No i ja pamiętam Twoje jeszcze w Bottrop, znacznie lepsze od moich. A teraz prężna firma modelarska, szkoda tylko że w pojazdach - a może wystrugasz rodzinę STARów od 24 po 266, chętni na to się znajdą podobnie jak z JELCZEM. Pamiętasz o tych kołach do SdKFZ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Banny Napisano 1 Stycznia 2011 Share Napisano 1 Stycznia 2011 Podziwiam wykonanie, choc z zapowiedzi Revella wynika, ze w 2011 ma sie pojawic Halifax z nowych form... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damiano82 Napisano 1 Stycznia 2011 Share Napisano 1 Stycznia 2011 Witam, Piękna robota. Bardzo mi się podoba odwzorowanie szczegółów kratownicowej konstrukcji wręg i belki siłowej goleni podwozia. Pozdrawiam Damian Biwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hadzi Napisano 2 Stycznia 2011 Autor Share Napisano 2 Stycznia 2011 uffffffffff, udało się te wszystkie patyki powsadzać, jeszcze tylko po wyjeciu wręgi dwa następne no i od ch... kabli i cięgieł do zrobienia Hali od Revella na 2011, ciekawe jakoś przegapiłem. Sobie sprawdzę ale to bedzie pewnie wersja z Merlinami - bedę miał mniej roboty w takim razie przy następnym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hadzi Napisano 3 Stycznia 2011 Autor Share Napisano 3 Stycznia 2011 dodatkowe zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 3 Stycznia 2011 Share Napisano 3 Stycznia 2011 Widzę, że wena wróciła i robota ruszyła z kopyta do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hadzi Napisano 8 Stycznia 2011 Autor Share Napisano 8 Stycznia 2011 druga komora podwozia na ukończeniu Teraz zapowiada się kolejna przerwa w budowie, czas wracać do pracy - urlop się kończy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erolek Napisano 8 Stycznia 2011 Share Napisano 8 Stycznia 2011 Och. Tylko tyle jestem w stanie powiedziec. Jestem swiezo po nedznej probie przerycia linii w Walrusie, wiec tym bardziej docieniam warsztat. Pozdrawiam Eryk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hadzi Napisano 8 Stycznia 2011 Autor Share Napisano 8 Stycznia 2011 Nie tak skromnie Kolego! Walrus jest pieknie zrobiony, mam nadzieję, że mój będzie podobnie udany - mam w planach francuza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hadzi Napisano 19 Grudnia 2012 Autor Share Napisano 19 Grudnia 2012 no to po 12 miechach maly progress Wklejona slomka imitujaca profil tylnej scianki skrzydla w miejscu laczenia z klapami No to wracam do sluchania "ruina imperii" - Sabatonu , moze w tym roku jeszcze cos zrobie, bo jak nie to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qalimar Napisano 21 Grudnia 2012 Share Napisano 21 Grudnia 2012 Nie jest ważne ile model się robi, ważne jest jak...:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imt Napisano 12 Lutego 2013 Share Napisano 12 Lutego 2013 No to wracam do sluchania "ruina imperii" - Sabatonu też lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hadzi Napisano 22 Lutego 2014 Autor Share Napisano 22 Lutego 2014 No i znowu minal rok Kadlub polaczony ze skrzydlami, podwozie zaadaptowane z Revella, w trakcie poprawek. Musze zrobic od podstaw lotki i klapy. Zostaja jeszcze silniki i stery. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
error.exe Napisano 22 Lutego 2014 Share Napisano 22 Lutego 2014 Hoho.. To do 10 lat można spodziewać się kolorów bazowych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hadzi Napisano 26 Marca 2014 Autor Share Napisano 26 Marca 2014 Hoho.. To do 10 lat można spodziewać się kolorów bazowych? No mysle, ze troche wczesniej: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GIUSEPPE Napisano 28 Marca 2014 Share Napisano 28 Marca 2014 Jurek bardzo to ładne, może w końcu go skończysz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hadzi Napisano 31 Marca 2014 Autor Share Napisano 31 Marca 2014 Hoho.. To do 10 lat można spodziewać się kolorów bazowych? Przykro mi, ze Cie zawiodlem kolego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 31 Marca 2014 Share Napisano 31 Marca 2014 Fajnie widzieć kolejny aliancki bombowiec na dobiegu prac Ładne kolorki jakie to farby? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hadzi Napisano 31 Marca 2014 Autor Share Napisano 31 Marca 2014 Fajnie widzieć kolejny aliancki bombowiec na dobiegu prac Ładne kolorki jakie to farby? Na poczatek sprostowanie - to nie bombowiec a samolot transportowy. Kolorki Extra Daer Sea Grey i Dark Slate Grey z Xtracrylic a niewidoczny Azure Blue z Model Master. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hadzi Napisano 18 Maja 2014 Autor Share Napisano 18 Maja 2014 Wszystkie oznaczenia na miejscu. Kody namalowane za pomocą szablonów - Dzieki Marcin K. Niestety, kolejna przerwa sie szykuje od wtorku do weekendu - termin zakończenia prac stale się przesuwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ipkinss Napisano 18 Maja 2014 Share Napisano 18 Maja 2014 No, no pięknie mu w tych kolorach! Czy dobrze widzę wypłowienia barw? Jak je robiłeś? Halifax palce lizać! Pozdrowienia Ipkinss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hadzi Napisano 19 Maja 2014 Autor Share Napisano 19 Maja 2014 Czy dobrze widzę wypłowienia barw? Jak je robiłeś? Rozjaśniłem kolor bazowy i bardzo rozrzedzoną farbą pod niskim ciśnieniem pomalowałem wnętrze paneli. Z zielonym było dosć łatwo, ale z szarym miąłem problem (za mała lub za duża różnica barw). Od spodu nic nie robiłem jak widać. Całość jeszcze będzie miała ślady eksploatacji i podkreślone linie podziałów i nitów. Cieszę się Stachu, że Ci się podoba - na tym etapie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hadzi Napisano 18 Czerwca 2014 Autor Share Napisano 18 Czerwca 2014 Tym razem podwozie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi