Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Zrob jakies zblizenie nosa. Jak Ci sie polozyla kalka z guzcem? Kiedys kumpel robil ten model i jemu strasznie to wyszlo... Kalka sie zmarszczyla i nie dlo jej sie ulozyc...

Marek, jak by sie chcial jeszcze pobawic, to Ci moge podeslac blaszki do dzialka. Moglbys zrobic je (to dzialko) z igiel i wzbogacic blaszkami.

Napisano

Piękny to samolot.

Model spoks pomimo przeszkód ładnie wykonany, sam mam w pudełku italerkę plus kalki z pustynnej burzy, czeka na swoją kolej.

Pozdrawiam

Napisano (edytowane)

Marek_1101

Aleeeeeeeee wypasio Pieknie sie prezentuje - jestem pelen podziwu dla "powloki lakierniczej". To malowanie jest chyba najfajniejsze (pomijajac JAWSy naturalnie) Moze warto troche pomazac podwozie - bo ta biel strasznie razi.

Na fotach widac ze platowiec ma jednoczesnie anteny ALR-46 i ALR-69 - masz foty tego egz. z dwoma systemami ? Kiedys juz pisalem ze po zamontowaniu ALR-69 zdejmowano ALR-46 (te "pudelka" obok dzialka i na koncu ogonka od dolu) - inna sprawa ze pewna (mala) czesc samolotow latala w polowie lat 80-tych z ALR-46 i ALR-69, ale krotko

Poczatek

Qrcze to na dziobie to nie ALR-69 tylko dziury w swinskim nosie Ale zmyla

Koniec

Mozna prosci o zooma kabiny ? Ciekaw jestem jak sie Legend udal...

Pozdr.

Pawel

Edytowane przez Gość
Napisano

Bardzo ładny A-10!Ten wątek bardzo mi się przyda ponieważ ma ten model i w niedługim czasie mam zamiar go zrobic ale narazie szukam fotek itd.I będe robił go w tej wersji pudełkowej czyli z Irak 203.

Napisano

Nono dobry Thunderbolt nie jest zły chociaż mi osobiście średnio podoba się w kamuflażu, jakoś bardziej widze go w szaro-szarym malowaniu

A co do samego modelu to śliczny Super wygląda z takim uzbrojeniem, ale nie moge za dużo patrzeć, bo mój ledwo w szafce wylądował, a zaraz wyleci

PKD4GA pamiętasz o mnie

Napisano

marek_1101

qchenka czyli jednak masz jednoczesnie ALR-46 i ALR-69 (na 4 fotce od gory to widac wyraznie)

Podaj nr seryjny platowca -mam gdzies spis - to sprawdze jaki system byl zamontowany "fabrycznie" na tym egz.

No a sam model - miodzio

Timi

Poszlo poszlo i mam na to kwity - bo wyslalem poleconym

Pozdr.

Pawel

Napisano

marek_1101

Model zrobiony tak jak było w zestawie, dorobione są prowadnice do rakiet p-p i kilka innych dupereli ale anten nie dorabiałem
- no wiem wiem, ale to tylko ze wzgledow kronikarsko/historyczno-ciekawskich chce sie dowiedziec - nie zebym cos Ci mial udowadniac Moze komus sie przyda...

Nr seryjny jest po lewej przed kabina dwie linie - dolna AF SERIAL NO. XX-XXX

Co teraz bedziesz budowal ?

Pozdr.

Pawel

Napisano
Mogę szczerze polecić kabinę Legend, Kabinę kupiłem ----->KLIK<-----tu

Wygląda tak..........

LF4019.jpg

Mam pytanie czy tego typu kabinki są wykonane jako "gotowe" tzn. wymagają tylko malowania czy też należy je złożyć z wiekszej liczby elementów?. Pytam z czystej ciekawości..

Pozdrawiam!

Napisano

....czasem człowiekowi coś do łba strzeli ............i dorobi zagłuszki na głowice rakiet.....

Ale jak widac taki atak ma tez i pozytywny skutek

Jedyne ale mam do fotek lotniskowych : zrob sobie jakas plansze, ktora bedzie imitowala nawierzchnie bo ten beton jest bebe

Napisano
Faktycznie jak sie dobrze czlowiek przypatrzy to masz racje albo... "guziki" albo "pudelka"
- no roznie bywalo

d98009a85b6e8d4f.jpg

Twoj mial na 100% mial ALR-69 - czy mu zdieli wczesniej ALR-46 trudno powiedziec

d2d1c20371ad68c3.jpg

Tych "zmiennych dupereli" na A-10 bylo wiecej - np oslony wylotow chlodzenia co widac na fotce powyzej.

Pozdr.

Pawel

• 5 years later...