Dexter Napisano 28 Grudnia 2009 Autor Share Napisano 28 Grudnia 2009 Figurki poprawione i przymocowane do podstawki. Dwie pierwsze na stałe, nie ruszę ich już. Dwie z tyłu szarży jeszcze na upartego da się przestawić... jakoś. Zostało naniesienie troszkę opadłych liści i kępki trawy jako uzupełnienie i będę robiłzdjęcia do galerii. Zastanawiam się nad dodaniem jeszcze jednej figurki niemieckiego wojaka. Nawet w ciekawej pozycji. Skleję, pomaluję i przymierzę. Teraz pytanie do nadzorujących konkurs, bo nie wiem gdzie umieszczać potem galerię...: Czy to już dioramka czy jeszcze figurki? Decyzję pozostawiam ZAŁODZE. Poniżej kilka fotek ogólnie poglądowych (bez zoomów na detale)pstrykniętych na szybko. Tabliczka daje za duży blink :( Foto 1: Foto 2: Foto 3: Foto 4: Foto 5: Do galerii zdjęcia oczywiście będą zawierały zbliżenia kilku detali, oraz będą pozbawione rozbłysków. CDN... ...ufffffffffff..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 28 Grudnia 2009 Share Napisano 28 Grudnia 2009 Dziwnie wygląda dla mnie ułan, który spada z konia... Kto go niby postrzelił? Przecież Niemiec się poddaje...? Jakość wykonania jak dla mnie świetna, mistrzowska wręcz. pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maletak Napisano 28 Grudnia 2009 Share Napisano 28 Grudnia 2009 Umieść w dioramach bo figurkę Predatora już masz ;). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
badger Napisano 28 Grudnia 2009 Share Napisano 28 Grudnia 2009 Bardzo fajne. Mnie również ten na białym koniku jakoś nie pasuje do scenki, ale może to mi się tylko wydawać, na żywo to inna bajka. Dla mnie dioramka jak nic i jakościowo czyli modelarsko bardzo dobra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dexter Napisano 28 Grudnia 2009 Autor Share Napisano 28 Grudnia 2009 Panowie, startowałem i dałem warsztat w dziale "Figurki" zatem czekam na info od Opiekunów konkursu Troszkę się to rozrosło, zwłaszcza że to nie koniec Co do padającego ułana w II linii. No cóż, to jak wiadomo jest wycinek rzeczywistości a pociski nie kosiły tylko tych co na przedzie jechali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boozy Napisano 28 Grudnia 2009 Share Napisano 28 Grudnia 2009 Fajne. Może tego postrzelonego dać na początek? Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipa Napisano 29 Grudnia 2009 Share Napisano 29 Grudnia 2009 Ujęcie ułana foto 4. Twarz prawie jak prawdziwa. Ogólnie całkiem ładna diorka z solidnym wykonaniem. Paprocie wyglądają już lepiej ale dalej moim zdaniem za ciemne chociaż poczekajmy na zbliżeniowe fotki pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paweltomasik1 Napisano 29 Grudnia 2009 Share Napisano 29 Grudnia 2009 Co do padającego ułana w II linii. No cóż, to jak wiadomo jest wycinek rzeczywistości a pociski nie kosiły tylko tych co na przedzie jechali. Otóż to. Poza tym postrzelony jak widać spiął konia, co powoduje jego wyhamowanie i w ten prosty sposób znalazł się na tyle. Piękna robota Dexter . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 1 Stycznia 2010 Share Napisano 1 Stycznia 2010 Witam. Dexterku..... skasowałem co napisałem a było tego sporo. Gratuluję, a jeśli Ci zależy na moim punkcie widzenia zapraszam poprzez PW. Gratki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dexter Napisano 20 Marca 2010 Autor Share Napisano 20 Marca 2010 W końcu się zabrałem za dokończenie. Dodałem na całości łączki niewielkie kwiatuszki, połamane gałązki, patyczki, więcej liści itp. Dziś popstrykałem fotki. Jak będę z nich zadowolony, to daję do galerii. Pytanie do Załogi, czy można dać galerię ułanów do działu dioramy? Z figurek to już dawno wyrosło. Foto poglądowe: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dexter Napisano 20 Marca 2010 Autor Share Napisano 20 Marca 2010 Serdecznie zapraszam do galerii: >GALERIA PROJEKTU KROJANTY< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dexter Napisano 13 Września 2011 Autor Share Napisano 13 Września 2011 Idąc za ciosem, warto chyba zrobić pierwszą dostawkę do tej winietki z kolejnymi chłopakami ? ;) Już niebawem początek relacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi