TOMASS:) Napisano 21 Października 2009 Share Napisano 21 Października 2009 WITAM:) długo oglądam wasze prace i szczerze mówiąc nie miałem odwagi nic mojego przedstawić no ale kiedyś musiałem spróbować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ups Napisano 21 Października 2009 Share Napisano 21 Października 2009 Witam. Miło , że spróbowałeś. Piękne kamo, idealnie wtapia się w tło strony;P W sumie wtapia się tak, że modelu nie widać. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 21 Października 2009 Share Napisano 21 Października 2009 Witam. Miło , że spróbowałeś.Piękne kamo, idealnie wtapia się w tło strony;P W sumie wtapia się tak, że modelu nie widać. Pozdrawiam Nic dodać nic ująć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 21 Października 2009 Share Napisano 21 Października 2009 Może wstawisz zdjęcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TOMASS:) Napisano 21 Października 2009 Autor Share Napisano 21 Października 2009 NO COŚ POKRĘCILEM I NIE UMIEM WSTAWIC FOTEK, MUSZE JESZCZE NAD TYM POPRACOWAC SORKI:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pafica Napisano 22 Października 2009 Share Napisano 22 Października 2009 Nie krzycz, słyszymy. :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rujewit Napisano 22 Października 2009 Share Napisano 22 Października 2009 NO COŚ POKRĘCILEM I NIE UMIEM WSTAWIC FOTEK, MUSZE JESZCZE NAD TYM POPRACOWAC SORKI:/ Mały szybki tutorial ;) - wchodzi na http://imageshack.us/ - ładujesz zdjęcie - bierzesz kopiujesz pierwszy wyświetlony link (Direct link to image) - skopiowany link wklejasz w taki sposób : lub - bierzesz czwarty link - drugi z tych mniejszych (Thumbnail for forums (1) ) - wklejasz bezpośrednio tu poz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TOMASS:) Napisano 22 Października 2009 Autor Share Napisano 22 Października 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TOMASS:) Napisano 22 Października 2009 Autor Share Napisano 22 Października 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TOMASS:) Napisano 22 Października 2009 Autor Share Napisano 22 Października 2009 bardzo dziękuje za pomoc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arre Napisano 22 Października 2009 Share Napisano 22 Października 2009 Dziwne kolory trochę. Elefant wygląda tak, jak gdyby go na paradę gejów go umalowali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 23 Października 2009 Share Napisano 23 Października 2009 Tomass, wiesz, że dowolną ilość zdjęć można wstawić w jednym wątku ? Co do modelu to nie będę się czepiał, każdy kiedyś zaczynał, a widziałem już o wiele słabsze modele. Buduj następne. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
author21 Napisano 23 Października 2009 Share Napisano 23 Października 2009 Kolorki dziwne. Dziś przejeżdżałem do pracy obok wesołego miasteczka.........i tak własnie mi się skojarzyło, tamte wozy w miasteczku, podobne kolorki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TOMASS:) Napisano 23 Października 2009 Autor Share Napisano 23 Października 2009 no tak bazowy niejest taki jki powinien być, no i może załoga to geje:P pozdro:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesioj Napisano 23 Października 2009 Share Napisano 23 Października 2009 Śmiech śmiechem, ale wydaje mi się, że tędy droga. Szlifowanie najpierw samej techniki klejenia, malowania, a później wyższa szkoła jazdy, czyli zgodność merytoryczna i historyczna nie jest chyba złym kierunkiem obranym w nauce tego fachu (tj. modelarstwa). pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Modelarz Napisano 23 Października 2009 Share Napisano 23 Października 2009 Zdecydowanie: buduj następne ! Mi się ten model bardzo podoba, czysto i elegancko wykonany. Potem, jak nabierzesz wprawy w wash'owaniu, filtrowaniu itd. możesz dalej nad nim pracować. tędy droga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer4 Napisano 23 Października 2009 Share Napisano 23 Października 2009 Do kolorów można się przyczepić i owszem. Ale technika klejenia i malowania widzę jest w tym przypadku naprawdę dobra! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ups Napisano 23 Października 2009 Share Napisano 23 Października 2009 Zrób prosze coś z gąskami, bo jakoś kół to się one nie trzymają. Kolory pozostawię bez komentarza. Ale poza tym czysto i ładnie sklejony. Klej dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi