Mikele Napisano 30 Czerwca 2015 Share Napisano 30 Czerwca 2015 http://wp.scn.ru/en/ww15/o/248/29/0 Tyle jest na wp.scn.ru Poza tym ciężko znaleźć cokolwiek innego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baas ArK Napisano 30 Czerwca 2015 Share Napisano 30 Czerwca 2015 Dzięki za dobre chęci, ale tą stronkę znam, a też nic innego nie znalazłem. No nic spróbuję zrobić to co jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slawekrz Napisano 6 Czerwca 2016 Share Napisano 6 Czerwca 2016 Witajcie. Nie wiedziałem gdzie to zamieścić więc wkleję tutaj, a Admina proszę o ewentualne przeniesienie. Znalazłem świetną stronę z instrukcjami więc może komuś się przyda: http://www.cavallar.ch/model/ Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 4 Stycznia 2017 Share Napisano 4 Stycznia 2017 Witajcie, poszukuję instrukcję KFS (Kit Form Services) w skali 1:24/25 do naczepy niskopodwoziowej. W ofercie firmy są dwa typy: - TQ-50 78/04 Four Axle Extendable Low Loader - 44 Tonne Tri Axle Step Frame Low Loader Trailer Potrzebuję instrukcję do obydwóch. Chcę zacząć podobną budowę i chciałbym podpatrzeć kilka rozwiązań . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Świderski Napisano 4 Stycznia 2017 Share Napisano 4 Stycznia 2017 Poszukuje instrukcji od modelu EA-6B Prowler Monogram 1/48, Codzi mi o numer czesc kolorowego oszklenia kabiny zalogi, Monogram do swojego modelu daje oszklenie z bialego i barwionego plastiku. No chyba ze ktos ma zbedba kolorowa oslone kabiny zalogi to chetnie przygarne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedros Napisano 17 Sierpnia 2017 Share Napisano 17 Sierpnia 2017 Cześć Poszukuję skanu w dużej rozdzielczości instrukcji nakładana kalkomanii z modelu F-14B Hobby Boss 1/72. Chodzi o ten kolorowy dodatek, na którym były schematy malowania. Z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sjfs Napisano 5 Lipca 2023 Share Napisano 5 Lipca 2023 Dzień dobry bardzo poszukuje instrukcji do modelu "schnellzug Lokomotive Baureihe 01 Witte " Jeżeli ktoś ją posiada bardzo proszę o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pmroczko Napisano 5 Lipca 2023 Share Napisano 5 Lipca 2023 Cześć! A widziałeś już to: 02162.pdf (revell.de) ? Pozdrawiam Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi