starmania Napisano 25 Listopada 2009 Share Napisano 25 Listopada 2009 Witam! Długo zastanawiałem sie nad modelem do konkursu, wybór padł na oldtimera BUSSINGA 3000 S13. Przedstawiam fotki IN-BOX, a w najbliższych dniach relacje z budowy. Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 25 Listopada 2009 Share Napisano 25 Listopada 2009 No to przysiądę się do oglądania relacji . Sam truck do tego zachęca Czekam na pierwsze fotki i oczywiście kibicuje Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamit Napisano 25 Listopada 2009 Share Napisano 25 Listopada 2009 I ja się przysiadam i również czekam na postępy w pracach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilonzo Napisano 25 Listopada 2009 Share Napisano 25 Listopada 2009 Ja też będę tu regularnie zaglądał . Życzę powodzonka . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arek17 Napisano 25 Listopada 2009 Share Napisano 25 Listopada 2009 Witaj. Ja takze się dosiąde do relacji z powodu że zawsze chciałem mieć takiego tira. Może teraz go kupie, ponieważ rewell wypuścił go na sprzedaż Pozd:Arek17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
truckman Napisano 26 Listopada 2009 Share Napisano 26 Listopada 2009 No kolejny z modeli na który czekałem na forum na relację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kabanos Napisano 26 Listopada 2009 Share Napisano 26 Listopada 2009 Bardzo orginalny i niespotykany model. Siadam i kibicuję..Tym bardziej jeśli będzie w pudełkowych kolorach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kwiatektatek Napisano 26 Listopada 2009 Share Napisano 26 Listopada 2009 Piękny samochód z pięknych czasów. Chociaż jestem zatwardziałym samolociarzem, to na twoje auto chętnie popatrzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
starmania Napisano 1 Grudnia 2009 Autor Share Napisano 1 Grudnia 2009 (edytowane) Witam. Oto efekt wykonywania pacy nad ramem Edytowane 4 Grudnia 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiterATS Napisano 2 Grudnia 2009 Share Napisano 2 Grudnia 2009 No tak, rzeczywiście piękny obrus. To wszystko, co udało mi się tutaj dostrzec. Jeśli możesz to wstawiaj nieco większe zdjęcia i staraj się je kadrować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Meksyk89 Napisano 2 Grudnia 2009 Share Napisano 2 Grudnia 2009 No tak, rzeczywiście piękny obrus. Dokładnie A tak na serio to mógłbyś poprawić te zdjęcia. Jednolite tło i rozmiar 800x600. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 2 Grudnia 2009 Share Napisano 2 Grudnia 2009 Jeśli mogę coś poradzić ---- jak będziesz wklejał fotki z fotosika [ tak jak ja] i skorzystasz z opcji " pobierz pozostałe kody" - zdjęcie 500 px na forum. Otrzymujesz adres obrazka i wklejasz go na forum , ale dostajesz coś takiego [przykład] : [url=http://wwwfotosik.pl]http://images37.fotosik.pl/ jakiś tam numer..........abcdmed.jpg[/IMG][/url] i żeby było bez otwierania za każdym razem fotosika musisz zmienić adres : To co zaznaczyłem na czerwono musisz wyciąć i na początku musisz wpisać http.... a na końcu powinno być bez[ URL] a duże zamieniasz na małe Trochę z tym roboty ale fotki ładnie się otwierają A Bussinga właśnie zakupiłem i chętnie popatrzę na relację , bo jest u mnie w planach jako następny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
starmania Napisano 4 Grudnia 2009 Autor Share Napisano 4 Grudnia 2009 Dzięki kolego za porade ze zdięciami, jak widać poskutkowało. Zmieniłem fotki ramy, a teraz wstawiam przymiarkę chłodnicy, siedzeń i silnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 4 Grudnia 2009 Share Napisano 4 Grudnia 2009 No nie wolno Ci go zepsuć. Trzymam kciuki i życzę powodzenia w budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 4 Grudnia 2009 Share Napisano 4 Grudnia 2009 Dzięki kolego za porade ze zdięciami, jak widać poskutkowało. Zmieniłem fotki ramy, a teraz wstawiam przymiarkę chłodnicy, siedzeń i silnika. A nie ma za co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copycat Napisano 21 Grudnia 2009 Share Napisano 21 Grudnia 2009 ciągle się zastanawiam czy go nie kupić. chyba przegapiłeś trochę szwów i śladów po wypychaczach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Badur Napisano 23 Grudnia 2009 Share Napisano 23 Grudnia 2009 Ciekawy model, aż chce się oglądać. Powodzenia w budowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
starmania Napisano 6 Lutego 2010 Autor Share Napisano 6 Lutego 2010 Witam po dłuższej przerwie. Udało mi się podgonić z pracą nad Bussingiem, oto efekty...mam nadzieje pozytywne ;) Rama wymalowana, przygotowana do montażu pozostałych elementów. Wcześniej pilniczkiem usunąłem pozostałości form. Przy okazji odmalowałem koła .... ...w połączeniu wygląda to tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 6 Lutego 2010 Share Napisano 6 Lutego 2010 Jest elegancko Lubię czerwone ramy ,za to masz u mnie plusa Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
starmania Napisano 28 Lutego 2010 Autor Share Napisano 28 Lutego 2010 Dzisiaj przedstawie kolejne etapy prac nad modelem. Na początek silnik : zalożyłem osprzęt, dorobiłem rurki paliwowe i oczywiście podmalowałem elementy. Silnik wraz ze skrzynią biegów zamocowany do ramy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
starmania Napisano 28 Lutego 2010 Autor Share Napisano 28 Lutego 2010 Długo poszukiwałem odpowiedniego lakieru do pomalowania "szoferki" i skrzyni ładunkowej, czy udało się dobrać odcień Wandt ? - sami oceńcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 28 Lutego 2010 Share Napisano 28 Lutego 2010 O kurczę... jak dla mnie to bomba Rama jest boska, silnik mnie powalił a kolor karoserii to siódme niebo dla moich oczu Życzę powodzenia i pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
starmania Napisano 24 Marca 2010 Autor Share Napisano 24 Marca 2010 Przedstawiam kolejną relacje z malowania, "przyzdabiania" kabiny i całej reszty. Najtrudniej było wymalować listwy niklowe. Tapicerke wykonałem z elementów maski przeciwpyłowej. Mam nadzieje, że uda mi się złożyć elementy w jedną całość i jeszcze w tym tygodniu wstawie zdięcia gotowego modelu do galerii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 24 Marca 2010 Share Napisano 24 Marca 2010 Świetnie sie prezentuje! Ja bym go zostawił z odsłoniętą plandeką Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekgksw3 Napisano 24 Marca 2010 Share Napisano 24 Marca 2010 Świetny pomysł z tą tapicerką Mógłbyś mi dokładniej opisać jak ją zrobiłeś bo chętnie bym ten patent wykorzystał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi