danielodziem Napisano 1 Maja 2016 Share Napisano 1 Maja 2016 Klasa 2 - Pojazdy wojskowe Specjalna 1 - Najlepsza interpretacja tematu konkursowego Specjalna 2 - Najlepsza relacja z prac warsztatowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KW-2 Napisano 1 Maja 2016 Share Napisano 1 Maja 2016 Fajny modelik:) Sklejałem kiedyś KW-2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 1 Maja 2016 Share Napisano 1 Maja 2016 Powodzenia! Popracuj trochę nad zdjęciami. Zacznij od kawałka białego brystolu jako tło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luckyLUKE Napisano 1 Maja 2016 Share Napisano 1 Maja 2016 Faje Brzydkie Kaczątko Dodaj tylko jakąś treść, bo nie zawsze zdjęcia oddają wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 1 Maja 2016 Share Napisano 1 Maja 2016 Kleję KV od Trumpka od jakiegoś czasu. W zasadzie czekam już tylko na metalową lufę od RB. Musze przyznać że jest to wyśmienity model. bardzo fajnie i łatwo się go składało i bez dodatków prezentuje się całkiem nieźle. Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 1 Maja 2016 Autor Share Napisano 1 Maja 2016 Powodzenia! Popracuj trochę nad zdjęciami. Zacznij od kawałka białego brystolu jako tło. Foty robione na szybko ... Reszta.czyli warsztat będzie już na poziomie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 2 Maja 2016 Share Napisano 2 Maja 2016 Zasiadam i kibicuję. Wiadomo KW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lesio-69 Napisano 2 Maja 2016 Share Napisano 2 Maja 2016 Zasiadam w pierwszym rzędzie. Kiedyś strasznie na niego "zachorowałem" i sobie kupiłem. Dokupiłem jeszcze do niego blachy i lufę z Abera: http://www.mojehobby.pl/products/Pz.Kpfw.-754-r-KV-2-cz1.-zestaw-podstawowy-TRU.html http://www.mojehobby.pl/products/Lufa-152-4-mm-M-10S-do-czolgu-KW-II-TAM-TRU.html Cieszę się, że będzie realcja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 2 Maja 2016 Autor Share Napisano 2 Maja 2016 Zasiadam w pierwszym rzędzie. Kiedyś strasznie na niego "zachorowałem" i sobie kupiłem. Dokupiłem jeszcze do niego blachy i lufę z Abera: http://www.mojehobby.pl/products/Pz.Kpfw.-754-r-KV-2-cz1.-zestaw-podstawowy-TRU.html http://www.mojehobby.pl/products/Lufa-152-4-mm-M-10S-do-czolgu-KW-II-TAM-TRU.html Cieszę się, że będzie realcja. No z blachami na pewno podniesie ocenę.hmmm.zastanawiam sie już nad zakupem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meser262 Napisano 3 Maja 2016 Share Napisano 3 Maja 2016 "Sowiecki" - Niemiec - ciekawe połączenie. Będę zaglądał. Pozdrawiam Krzysztof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 3 Maja 2016 Autor Share Napisano 3 Maja 2016 Sowiecki kolos w trakcie skladania.. Już mi się podoba...acz kolwiek bez SZPACHLI się nie obędzie . jak widać na fotkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 3 Maja 2016 Autor Share Napisano 3 Maja 2016 Główna bryła rzedstawia się tak jak widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 4 Maja 2016 Autor Share Napisano 4 Maja 2016 Panowie obserwatorzy. Interesuje mnie kolor zielony używany przez Sowietów do malowania czołgów z okresu II WW. Jaki najlepiej użyć numer.. AK Vallejo Air. Podejmuje wyzwanie...zrobię połowę na niemeckie barwy a druga na Sowietów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiwis Napisano 4 Maja 2016 Share Napisano 4 Maja 2016 Panowie obserwatorzy.Interesuje mnie kolor zielony używany przez Sowietów do malowania czołgów z okresu II WW. Jaki najlepiej użyć numer.. AK Vallejo Air. Podejmuje wyzwanie...zrobię połowę na niemeckie barwy a druga na Sowietów. Np.: A.MIG-019 Russian Green 4BO W ofercie AK numery od 029 do 034 (odcienie do modulacji 4BO) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 4 Maja 2016 Share Napisano 4 Maja 2016 oho, zaczęło się kleić Fajnie. Ja minimalną ilość szpachli musiałem użyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 5 Maja 2016 Autor Share Napisano 5 Maja 2016 Panowie obserwatorzy.Interesuje mnie kolor zielony używany przez Sowietów do malowania czołgów z okresu II WW. Jaki najlepiej użyć numer.. AK Vallejo Air. Podejmuje wyzwanie...zrobię połowę na niemeckie barwy a druga na Sowietów. Np.: A.MIG-019 Russian Green 4BO W ofercie AK numery od 029 do 034 (odcienie do modulacji 4BO) Dzięki za odp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 5 Maja 2016 Autor Share Napisano 5 Maja 2016 Dziś zrobione koła Oczywiście mała polerka musiała być. Po za tym model składa się bez większych problemów... Pod warunkiem że żona nie stoi za plecami. i nie marudzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 5 Maja 2016 Share Napisano 5 Maja 2016 Na kółkach widzę pozostałości po nadlewkach. Warto by jeszcze przeszlifować. No chyba, że będziesz je błocił to można olać mój komentarz ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 5 Maja 2016 Autor Share Napisano 5 Maja 2016 Na kółkach widzę pozostałości po nadlewkach. Warto by jeszcze przeszlifować. No chyba, że będziesz je błocił to można olać mój komentarz ;) Coś tam bedzie upackane. Więc nie będzie przeszkadzać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 5 Maja 2016 Autor Share Napisano 5 Maja 2016 Błotniki i skrzynie juz zrobione.jutro będą foty przy lepszym świetle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 6 Maja 2016 Autor Share Napisano 6 Maja 2016 Przeglądając fotki doszedłem do wniosku ze prawa strona będzie sowiecka.a lewa zrobiona na niemieckie camo. Ponieważ w niemieckich zauważyłem wieżyczki dowodcy... Chyba ze się mylę? ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 6 Maja 2016 Share Napisano 6 Maja 2016 Ponieważ w niemieckich zauważyłem wieżyczki dowodcy... Chyba ze się mylę? ? Nie-nie mylisz się.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 9 Maja 2016 Autor Share Napisano 9 Maja 2016 skrzynki na blotnikach Oraz zerwany blotnik z przodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 9 Maja 2016 Autor Share Napisano 9 Maja 2016 Gąski już są gotowe.czyli pomalowane podkładem i innymi kolorami. Czekają na wash. A Później tylko montaż i pigmenty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 9 Maja 2016 Share Napisano 9 Maja 2016 Nie wiem jaką przyczyną było zerwanie błotnika, ale to mocowanie też bym wywalił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi