bożo wpożo Napisano 26 Października 2017 Share Napisano 26 Października 2017 Galeria Konkursu Jesień 2017 Model zakwalifikowany do: Klasa 3 - Pojazdy cywilne Kategoria Specjalna 2 - Najlepsza relacja z prac warsztatowych Kategoria Specjalna 3 - Najlepszy model w barwach Polski Warsztat TUTAJ Finito Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irlandczyk85 Napisano 24 Grudnia 2017 Share Napisano 24 Grudnia 2017 Sam nie wiem co powiedzieć. Wyższa szkoła malowania. Bardzo fajnie popatrzeć na twoją pracę. Chcę zobaczyć twój warsztat w wysokim połysku na następnym konkursie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiwis Napisano 24 Grudnia 2017 Share Napisano 24 Grudnia 2017 Mistrzostwo - Niech się chowają wysokie połyski, warstwy lakiernicze i polerowania dziewięcioma gradacjami ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRL Napisano 25 Grudnia 2017 Share Napisano 25 Grudnia 2017 Mogę i chcę napisać tylko tyle- FANTASTYCZNY!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xmald Napisano 25 Grudnia 2017 Share Napisano 25 Grudnia 2017 Jak dla mnie przekozak ;) właściwie każdy element twojej pracy zasługuje na najwyższe pochwały. Gratulacje! Jeden z najfajniejszych modeli jakie widziałem w życiu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 25 Grudnia 2017 Share Napisano 25 Grudnia 2017 Jak zwykle miazga!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krosto Napisano 25 Grudnia 2017 Share Napisano 25 Grudnia 2017 To ten co się wepchnął bez kolejki I wtedy: Cwany gapa. Kolejka jest. Chcesz, żeby Twoja matka miała syna bez zęba? On na to: Było jechać, nie stać. Dobra. Znaczy dobry jest okrutnie. Zrobiony, jak nigdy nie zrobię Gratuluje No i co? No i nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hemi303 Napisano 26 Grudnia 2017 Share Napisano 26 Grudnia 2017 Piękny model, jak zza mgły wracają dziecinne wspomnienia. Takiego pracującego już raczej nie zobaczę. Fajnie, że Tobie udało się powrócić do dawnej motoryzacji. Gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał B Napisano 25 Marca 2018 Share Napisano 25 Marca 2018 To samo w przypadku tego Ziła, na Bytomskim stole wyróżniał się już z daleka. Rewelacyjnie zrobiony, krasnal murowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi