RH Napisano 29 Grudnia 2012 Share Napisano 29 Grudnia 2012 (edytowane) No wreszcie po wielu przerwach ( sklejanie innych ciekawych maszyn ) udało mi sie dokończyć model z mojej ulubionej dziedziny- "szmatopłatów ".Zarazem jest to model wieńczący ten rok modelarstwa . Niestety nie pobiłem rekordu z ubiegłych lat i poprzestałem tylko na 35 sztukach (no cóż starość nie radość ) No ale wracajmy do modelu Oczywiście jest to model Wingnut Wings w jedyne słusznej skali 1:32 Albatros DV na którym szalał Eduard Ritter von Schleich Jasta 21, wrzesień 1917. O samym modelu nie będę sie rozpisywał ,bo już dosyć o nim pojawiło się na witrynach modelarskich jak i czasopismach .Pozostanę przy fotkach Edytowane 29 Grudnia 2012 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niemcy3 Napisano 29 Grudnia 2012 Share Napisano 29 Grudnia 2012 Modelik ekstra klasa piękny aż brakuje mi słów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 29 Grudnia 2012 Share Napisano 29 Grudnia 2012 Dobry model na zakończenie roku. Opada szczęka. Jeszcze lepszych w Nowym Roku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
POLAKKK Napisano 29 Grudnia 2012 Share Napisano 29 Grudnia 2012 Jak zawsze model na najwyższym poziomie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 29 Grudnia 2012 Share Napisano 29 Grudnia 2012 Piękny model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 29 Grudnia 2012 Share Napisano 29 Grudnia 2012 Bardzo efektowna praca. Super efekt. Grartuluje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawek_26869 Napisano 29 Grudnia 2012 Share Napisano 29 Grudnia 2012 Dołączam się do gratulacji, bardzo przyjemny dla oka "ptaszek" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bahamut24 Napisano 29 Grudnia 2012 Share Napisano 29 Grudnia 2012 Niestety nie pobiłem rekordu z ubiegłych lat i poprzestałem tylko na 35 sztukach Rozbroił mnie ten tekst , chciałbym 1/3 tego robic w roku Model bardzo ładny i życzę jeszcze więcej i lepszych w 2013 roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drabik Napisano 30 Grudnia 2012 Share Napisano 30 Grudnia 2012 Niestety nie pobiłem rekordu z ubiegłych lat i poprzestałem tylko na 35 sztukach Rozbroił mnie ten tekst , chciałbym 1/3 tego robic w roku Model bardzo ładny i życzę jeszcze więcej i lepszych w 2013 roku Ja tam się tylko zastanawiam; kiedy Ty śpisz, jesz (oddychasz pewnie w międzyczasie)... no, chyba, że przez sen popełniasz takie cudeńka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek38 Napisano 30 Grudnia 2012 Share Napisano 30 Grudnia 2012 Piękny model świetnie wygląda silnik, drobne detale jak; opaski, ubranko kolektorów, wycieki, zabrudzenia. Czy wystawiasz czasem swoje modele? Jeżeli tak, to kiedy i gdzie w przyszłym roku można będzie pana Ryszarda z modelami zobaczyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RH Napisano 30 Grudnia 2012 Autor Share Napisano 30 Grudnia 2012 Piękny model świetnie wygląda silnik, drobne detale jak; opaski, ubranko kolektorów, wycieki, zabrudzenia. Czy wystawiasz czasem swoje modele? Jeżeli tak, to kiedy i gdzie w przyszłym roku można będzie pana Ryszarda z modelami zobaczyć? Jak dobrze pójdzie to mam zamiar u nas w muzeum AK wystawić modele ,czy ten to nie wiem ,ale na pewno pójdą na pierwszy ogień "sreberka " w barwach brytyjskich (DH 9 i fairey flycatcher) Albatrosa może wystawię jako dioramę bo mam do pomalowania m jeszcze mechanika i autko z epoki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RH Napisano 30 Grudnia 2012 Autor Share Napisano 30 Grudnia 2012 Niestety nie pobiłem rekordu z ubiegłych lat i poprzestałem tylko na 35 sztukach Rozbroił mnie ten tekst , chciałbym 1/3 tego robic w roku Model bardzo ładny i życzę jeszcze więcej i lepszych w 2013 roku Ja tam się tylko zastanawiam; kiedy Ty śpisz, jesz (oddychasz pewnie w międzyczasie)... no, chyba, że przez sen popełniasz takie cudeńka! Praktyka z wojska .Tam doba trwa 26 h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi