Mikele Napisano 18 Listopada 2015 Share Napisano 18 Listopada 2015 Dłubany relaksacyjnie, choć nieco w pospiechu, gdyż w przyszłym tygodniu zmienia właściciela. Model w zasadzie z pudła, z dodatków poprawne żaluzje górnych chwytów powietrza, żywiczne dysze Airesa i kalkomanie do malowania Politechniki Wrocławskiej. Tradycyjnie zamawiałem je u Pepsi Adama i tradycyjnie złego słowa o nich powiedzieć nie mogę. ;) Oryginał: Wersja mini: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 18 Listopada 2015 Share Napisano 18 Listopada 2015 Hehe, taka ciekawostka Ja bym trochę podłubał przy podstawce. Trawa między płytami, może trochę trawnika i brzózka nadałaby charakteru muzealnego temu misiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 18 Listopada 2015 Autor Share Napisano 18 Listopada 2015 Trawa między płytami, może trochę trawnika i brzózka nadałaby charakteru muzealnego temu misiu Nielot, ale przezywa druga młodość, więc nie muzealny ;) Obsługi ma równie często co i migacze w eskadrach A stojanka pod nim namalowana tylko po to, żeby podstawka gablotki nie zionęła czernią. Czas mnie trochę naglił z budową. terminy, te sprawy ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 18 Listopada 2015 Share Napisano 18 Listopada 2015 Ładny, ale czyścioch straszny. Podoba m się 29ty. Ten ma dosyć nietypowe malowanie chyba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 18 Listopada 2015 Autor Share Napisano 18 Listopada 2015 Ładny, ale czyścioch straszny. Ten konkretny egzemplarz akurat tak ma ;) Podoba m się 29ty. Ten ma dosyć nietypowe malowanie chyba? Nawet całkiem, bo jedyne takie w całej Polsce. ;) Politechnika Wrocławska, Wydział Mechaniczno-Energetyczny. Służy studentom Inżynierii Lotniczej do nauki obsług technicznych czy wyposażenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 18 Listopada 2015 Share Napisano 18 Listopada 2015 Elegancki, podoba się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 18 Listopada 2015 Share Napisano 18 Listopada 2015 Niebieski trochę niebieski. Nie dobierałeś standardowych kolorów? Poza tym modelik przyjemny. Przez grzeczność nie skomentuję czerwonego nosa ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 18 Listopada 2015 Autor Share Napisano 18 Listopada 2015 Robiłem bez aptekarstwa. Bibelot ma biurko więc ma być ładny ;) ps. Z czerwonego nosa tłumaczyć się nie będę, nie moja decyzja, nie moje wykonanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 18 Listopada 2015 Share Napisano 18 Listopada 2015 nie moja decyzja, nie moje wykonanie Tylko dlatego jesteś rozgrzeszony ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kalisz76 Napisano 20 Listopada 2015 Share Napisano 20 Listopada 2015 Duży plus za inność, która już wcześniej dała mi powód do rozmyślań (FB) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tazman79 Napisano 22 Listopada 2015 Share Napisano 22 Listopada 2015 A gdzie antena mieczowa za kabina? Bo na zdjeciu oryginalu jest... I za krotka pitotke awaryjna dales Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 22 Listopada 2015 Autor Share Napisano 22 Listopada 2015 Anteny pochłonął dywan, i zestawową i z blaszki - widać takie było ich przeznaczenie Odstępstw od oryginału jest sporo, nie ma podkadlubowego zbiornika paliwa, rozmieszczenie i rodzaj anten, pylony podskrzydłowe, itd itp, długo by wymieniać. Ale tym razem nie miałem na celu zabawy w modelarstwo redukcyjne tylko produkcję detalu z przeznaczeniem do postawienia na meblu ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tazman79 Napisano 22 Listopada 2015 Share Napisano 22 Listopada 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi