Panzer Machine Napisano 23 Września 2016 Share Napisano 23 Września 2016 Praca nad tym modelem (Italeri 058) to była dla mnie czysta przyjemność. Zestaw jest dość wiekowy ale moim zdaniem wciąż daje rady. Przynajmniej moje oczekiwania co do jakości zostały w pełni spełnione. Model jest idealny do zdobycia praktyki jak radzić sobie w trudnych sytuacjach, nauki robienia maskowania owiewki i eksperymentów malarskich. Bardzo dobry model moim zdaniem dla początkujących modelarzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 23 Września 2016 Super Moderator Share Napisano 23 Września 2016 Bardzo fajnie wyszedł. Ale ty masz tempo! :-) Sprzedajesz to potem? czy na półkę??? pozdrawiam Christian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 23 Września 2016 Autor Share Napisano 23 Września 2016 Jak na taki stary modelik i to jeszcze Italeri to byłem zaskoczony. Bardzo fajnie się go składało i po złożeniu tez nie najgorzej wygląda. Fajnie bo mogłem poćwiczyć maskowanie owiewki taśmą Tamiya. Co jest dla mnie zawsze przerażające. Ale jak to mówią praktyka czyni mistrza ;P Na razie wszystkie modele ćwiczebne (bo tak je w zasadzie traktuję) daję w prezencie znajomym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 23 Września 2016 Share Napisano 23 Września 2016 Bardzo ładny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 23 Września 2016 Share Napisano 23 Września 2016 Z sentymentem patrzę na Twój model, sklejałem go lata temu, i jak na młodego sklejacza byłem z niego bardzo zadowolony Wyszedł fajnie, choć jedyne co razi mnie to okopcenia przy wlocie powietrzado silników. Gazy wylotowe z silników wylatywały wychłodzone przez szczeliny w belce ogonowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 23 Września 2016 Share Napisano 23 Września 2016 Trochę ciemne te zdjęcia, ale model wydaje się być bardzo sympatyczny. Całkiem miłe dla oka malowanie, jakoś tak gustownie weatheringowany, całkiem fajny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 23 Września 2016 Autor Share Napisano 23 Września 2016 Zdjęcia tego modelu to dla mnie była masakra. Do sesji podchodziłem chyba z 5 razy a i tak nie są najlepszej jakości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 23 Września 2016 Share Napisano 23 Września 2016 Za chwytem powietrza na burtach to ciemne to cień od łopaty, czy okopcenia? Wyloty spalin to te szczeliny na górnej powierzchni belki ogonowej Ogólnie spoko wygląda, tylko foty rzeczywiście nie pomagają w oglądaniu. A sam śmigłowiec przekozak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi