GIUSEPPE Napisano 13 Stycznia 2017 Share Napisano 13 Stycznia 2017 Jeden z moich zeszłorocznych ulepków. MIG-15 UTI, skala 1:72, firma HOBBY BOSS. Chciałem zrobić go jakoś inaczej niż zwykle, więc został zrobiony na złomka. [/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin94 Napisano 13 Stycznia 2017 Share Napisano 13 Stycznia 2017 Bardzo ładny model. Gratulacje. Pozdro P.S. Jedyne co mi się rzuca w oczy i wyróżnia w tym modelu to jego strasznie mocny efekt eksploatacji ale z tego co widzie to model z bliskiego wschodu(bodajże Irak) więc taki efekt eksploatacji by się zgadzał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 13 Stycznia 2017 Share Napisano 13 Stycznia 2017 został zrobiony na złomka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin94 Napisano 13 Stycznia 2017 Share Napisano 13 Stycznia 2017 Do Moses: Acha nie zauważyłem tego bo skupiłem się na zdjęciach. To nawet nieźle mu to wyszło. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forest Napisano 13 Stycznia 2017 Share Napisano 13 Stycznia 2017 Tak zużyty, że aż strach patrzeć Pięknie wyszło, tylko te otwarte hamulce jakoś mi nie leżą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 14 Stycznia 2017 Share Napisano 14 Stycznia 2017 Model wybitny. Bardzo mi takie modele imponuja, i pokazuja klase autora. Tylko foty pokazuja mało detali. A mnie by bardzo ciekawiło, jak to wyglada z bliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
19robi88 Napisano 15 Stycznia 2017 Share Napisano 15 Stycznia 2017 wykonanie ekstra ale ja jakoś w złomach nie gustuje wole twoje normalne modele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 15 Stycznia 2017 Share Napisano 15 Stycznia 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi