Przemo1CK Napisano 6 Sierpnia 2011 Share Napisano 6 Sierpnia 2011 Witam! Kolejny wakacyjny projekt, ukończony jeszcze przed urlopem, a prezentowany teraz Model to wiadoma sprawa - produkcja ICM ( zresztą bardzo dobra), oraz konwersja żywiczna firmy CMK. Malowany standardowo Pactrami i rozpadającym się (dosłownie) aerografem Pozdrawiam Przemo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 6 Sierpnia 2011 Share Napisano 6 Sierpnia 2011 Jest piękny! Moje Gratulacje Pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 6 Sierpnia 2011 Share Napisano 6 Sierpnia 2011 Przemku bardzo ciekawa praca, z konwersją wygląda ciekawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo1CK Napisano 6 Sierpnia 2011 Autor Share Napisano 6 Sierpnia 2011 Czołem ! Dzięki, dzięki. Konwersję miałem na zbyciu to sobie zrobiłem. Następny w kolejce będzie ambulans. Ale już w panzer grey. Pozdrawiam Przemo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 6 Sierpnia 2011 Share Napisano 6 Sierpnia 2011 Konwersja dedykowana do niego czy przerabiałeś z "blitzowej" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 6 Sierpnia 2011 Share Napisano 6 Sierpnia 2011 Super pomalowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo1CK Napisano 6 Sierpnia 2011 Autor Share Napisano 6 Sierpnia 2011 Dumo to standard do Blitza, nie trzeba praktycznie przerabiać, wszystko co przydatne do mocowania jest w zestawie. To jedna z prostszych konwersji, praktycznie klocki lego. Dzięki bazylms Pozdrawiam Przemo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plastikk Napisano 6 Sierpnia 2011 Share Napisano 6 Sierpnia 2011 Rób ambulans,rób...ten też ładny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek14147 Napisano 6 Sierpnia 2011 Share Napisano 6 Sierpnia 2011 Trzeba przyznać, trzymasz poziom. Tak jak przy poprzednich pracach, tak i tutaj oglądam zdjęcia i oglądam, doszukując się różnych malarskich "smaczków". Sama konstrukcja także bardzo oryginalna. Gratuluję kolejnego świetnego modelu w kolekcji i oczywiście czekam na kolejne, równie ciekawe prace Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 6 Sierpnia 2011 Share Napisano 6 Sierpnia 2011 Forumowy mistrz Oplów, Fordów i innych :mgreen: Świetna praca! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mae Napisano 7 Sierpnia 2011 Share Napisano 7 Sierpnia 2011 Nie ma się do czego przyczepić, gratuluję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sznycel Napisano 7 Sierpnia 2011 Share Napisano 7 Sierpnia 2011 Super model oglądam i oglądam bardzo ładnie pomalowany ale chyba coś jest nie tak z kalkami z tyłu pojazdu... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo1CK Napisano 7 Sierpnia 2011 Autor Share Napisano 7 Sierpnia 2011 Czołem ! Dzięki wszystkim za opinie. Sznycel, tak kalka "Abstand" do bani, ogólnie na modelu użyłem wyłącznie kalek firmy Bison Decals. I jeżeli ktoś będzie planował kupić itp. Zwracajcie uwagę na kolor kalek, niektóre zestawy są lekko zżółknięte - żaden płyn nie chce dobrze wtedy współpracować i ten nieszczęsny ślad pozostaje Ja mam kilka zestawów dedykowanych do ciężarówek WH i przyglądając się to mimo, iż to ten sam komplet to na każdym arkuszu inna jakość, widocznie tak im się to drukuje - raz lepiej, raz gorzej. Następny w kolejce Henschel 33 D1 z ICM. Mam nadzieję, że z podstawką wreszcie będzie... Pozdrawiam Przemo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Filip Napisano 7 Sierpnia 2011 Share Napisano 7 Sierpnia 2011 Mnie ciekawi czym kolega rozcieńcza Pactrę, że tak ładnie siadła? Model budzi wszelkie pozytywne uczucia. Gratulacje! p. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo1CK Napisano 7 Sierpnia 2011 Autor Share Napisano 7 Sierpnia 2011 Nie rozcieńczam, maluję prosto ze słoiczków. Według mnie nie licząc Tamki, to Pactra najlepiej przylega do powierzchni. Dodam, iż maluję aerografem "składakiem", z lekko zagiętą iglicą, który wręcz klekota w trakcie pracy. Dlatego jestem zawsze zadowolony z efektów: malując "gratem" i podobno najgorszymi farbami Aha i ciśnienie robocze u mnie to około 4 atm. Pozdrawiam Przemo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 7 Sierpnia 2011 Share Napisano 7 Sierpnia 2011 Tylko pogratulować kolejnego zacnego wojskowego kołowca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zaszczyt Napisano 7 Sierpnia 2011 Share Napisano 7 Sierpnia 2011 WOW trzeba przyznać że robi wrażenie. Wygląda jak animacja komputerowa, nic tylko gratulować i bić brawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
big buba Napisano 9 Sierpnia 2011 Share Napisano 9 Sierpnia 2011 Ten przypadł mi do gustu najbardziej ze wszystkich Twoich modeli. Świetne kamo i ślady eksploatacji. Teraz Henschel z ICM? Pytam, bo sam się do niego przymierzam . Pzdr, Kuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
big buba Napisano 9 Sierpnia 2011 Share Napisano 9 Sierpnia 2011 Możesz zignorować pytanie, dopiero teraz przeczytałem, że wlaśnie będziesz go robił . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo1CK Napisano 9 Sierpnia 2011 Autor Share Napisano 9 Sierpnia 2011 Dzięki, tak teraz walczę z kolejnym modelem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi