Przemo1CK Napisano 6 Sierpnia 2011 Napisano 6 Sierpnia 2011 Witam! Kolejny wakacyjny projekt, ukończony jeszcze przed urlopem, a prezentowany teraz Model to wiadoma sprawa - produkcja ICM ( zresztą bardzo dobra), oraz konwersja żywiczna firmy CMK. Malowany standardowo Pactrami i rozpadającym się (dosłownie) aerografem Pozdrawiam Przemo Cytuj
kornik_69 Napisano 6 Sierpnia 2011 Napisano 6 Sierpnia 2011 Jest piękny! Moje Gratulacje Pozdrawiam Kornik Cytuj
Dumo Napisano 6 Sierpnia 2011 Napisano 6 Sierpnia 2011 Przemku bardzo ciekawa praca, z konwersją wygląda ciekawie. Cytuj
Przemo1CK Napisano 6 Sierpnia 2011 Autor Napisano 6 Sierpnia 2011 Czołem ! Dzięki, dzięki. Konwersję miałem na zbyciu to sobie zrobiłem. Następny w kolejce będzie ambulans. Ale już w panzer grey. Pozdrawiam Przemo Cytuj
Dumo Napisano 6 Sierpnia 2011 Napisano 6 Sierpnia 2011 Konwersja dedykowana do niego czy przerabiałeś z "blitzowej" ? Cytuj
Przemo1CK Napisano 6 Sierpnia 2011 Autor Napisano 6 Sierpnia 2011 Dumo to standard do Blitza, nie trzeba praktycznie przerabiać, wszystko co przydatne do mocowania jest w zestawie. To jedna z prostszych konwersji, praktycznie klocki lego. Dzięki bazylms Pozdrawiam Przemo Cytuj
tomek14147 Napisano 6 Sierpnia 2011 Napisano 6 Sierpnia 2011 Trzeba przyznać, trzymasz poziom. Tak jak przy poprzednich pracach, tak i tutaj oglądam zdjęcia i oglądam, doszukując się różnych malarskich "smaczków". Sama konstrukcja także bardzo oryginalna. Gratuluję kolejnego świetnego modelu w kolekcji i oczywiście czekam na kolejne, równie ciekawe prace Cytuj
Konrad C Napisano 6 Sierpnia 2011 Napisano 6 Sierpnia 2011 Forumowy mistrz Oplów, Fordów i innych :mgreen: Świetna praca! Cytuj
mae Napisano 7 Sierpnia 2011 Napisano 7 Sierpnia 2011 Nie ma się do czego przyczepić, gratuluję! Cytuj
Sznycel Napisano 7 Sierpnia 2011 Napisano 7 Sierpnia 2011 Super model oglądam i oglądam bardzo ładnie pomalowany ale chyba coś jest nie tak z kalkami z tyłu pojazdu... pozdrawiam Cytuj
Przemo1CK Napisano 7 Sierpnia 2011 Autor Napisano 7 Sierpnia 2011 Czołem ! Dzięki wszystkim za opinie. Sznycel, tak kalka "Abstand" do bani, ogólnie na modelu użyłem wyłącznie kalek firmy Bison Decals. I jeżeli ktoś będzie planował kupić itp. Zwracajcie uwagę na kolor kalek, niektóre zestawy są lekko zżółknięte - żaden płyn nie chce dobrze wtedy współpracować i ten nieszczęsny ślad pozostaje Ja mam kilka zestawów dedykowanych do ciężarówek WH i przyglądając się to mimo, iż to ten sam komplet to na każdym arkuszu inna jakość, widocznie tak im się to drukuje - raz lepiej, raz gorzej. Następny w kolejce Henschel 33 D1 z ICM. Mam nadzieję, że z podstawką wreszcie będzie... Pozdrawiam Przemo Cytuj
Filip Napisano 7 Sierpnia 2011 Napisano 7 Sierpnia 2011 Mnie ciekawi czym kolega rozcieńcza Pactrę, że tak ładnie siadła? Model budzi wszelkie pozytywne uczucia. Gratulacje! p. Cytuj
Przemo1CK Napisano 7 Sierpnia 2011 Autor Napisano 7 Sierpnia 2011 Nie rozcieńczam, maluję prosto ze słoiczków. Według mnie nie licząc Tamki, to Pactra najlepiej przylega do powierzchni. Dodam, iż maluję aerografem "składakiem", z lekko zagiętą iglicą, który wręcz klekota w trakcie pracy. Dlatego jestem zawsze zadowolony z efektów: malując "gratem" i podobno najgorszymi farbami Aha i ciśnienie robocze u mnie to około 4 atm. Pozdrawiam Przemo Cytuj
Kacperek315 Napisano 7 Sierpnia 2011 Napisano 7 Sierpnia 2011 Tylko pogratulować kolejnego zacnego wojskowego kołowca. Cytuj
Zaszczyt Napisano 7 Sierpnia 2011 Napisano 7 Sierpnia 2011 WOW trzeba przyznać że robi wrażenie. Wygląda jak animacja komputerowa, nic tylko gratulować i bić brawa Cytuj
big buba Napisano 9 Sierpnia 2011 Napisano 9 Sierpnia 2011 Ten przypadł mi do gustu najbardziej ze wszystkich Twoich modeli. Świetne kamo i ślady eksploatacji. Teraz Henschel z ICM? Pytam, bo sam się do niego przymierzam . Pzdr, Kuba Cytuj
big buba Napisano 9 Sierpnia 2011 Napisano 9 Sierpnia 2011 Możesz zignorować pytanie, dopiero teraz przeczytałem, że wlaśnie będziesz go robił . Cytuj
Przemo1CK Napisano 9 Sierpnia 2011 Autor Napisano 9 Sierpnia 2011 Dzięki, tak teraz walczę z kolejnym modelem Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi