oilstat Napisano 11 Listopada 2012 Share Napisano 11 Listopada 2012 Model numer dwa w mojej kolekcji w skali 1/72 i zarazem pierwszy model czołgu, który kiedykolwiek skleiłem Zestaw Revell-a z kalkami ToRo Model. Całość wprost z pudełka, bez żadnych zmian. Malowany farbami Gunze (zestaw kolorów na NATO-wskie czołgi) i brudzony specyfikami MIG i AK. Ot taka odskocznia od cywilnych samochodów w skali 1/87. M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 11 Listopada 2012 Share Napisano 11 Listopada 2012 Wyszedł naprawdę bardzo fajnie. Mogłeś dać chociaż odrobinę kurzu na górze wieży.Na tak dużej płaskiej powierzchni miał się gdzie zbierać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pan_piotrek Napisano 11 Listopada 2012 Share Napisano 11 Listopada 2012 Model do przyjęcia, przyjemny bez szału. Jedyny mankament który wali po oczach to anteny. tragicznie za wielkie. Nadawałby się chyba do 1:35. Albo je wyrzucić bo ich brak będzie mniej raził niż ich obecność. Albo co jest lepszym rozwiązaniem dorobić nowe, najlepiej z igieł lekarskich odpowiedniej grubości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil83 Napisano 11 Listopada 2012 Share Napisano 11 Listopada 2012 Jak na drugi model, to wyszedł świetnie. Następne modele będą lepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 12 Listopada 2012 Share Napisano 12 Listopada 2012 Rzadko widuję współczesne czołgi w tej skali. Ładnie pomalowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer4 Napisano 12 Listopada 2012 Share Napisano 12 Listopada 2012 Bardzo ładny model, chociaż kamuflażu natowskiego nienawidzę. Podoba mi się brudzenie podwozia. Chociaż rzeczywiście może lepiej byłoby trochę podpigmentować górne powierzchnie to całość sprawia bardzo ładne wrażenie. Gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi