Archelaos Napisano 24 Lipca 2014 Share Napisano 24 Lipca 2014 Model gotowy! Tak jak wspominałem w wątku warsztatowym, planuję jeszcze dorobienie podstawki, ale że nie jestem pewien ile mi to zajmie, wrzucam na razie galerię samego czołgu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumowy01 Napisano 25 Lipca 2014 Share Napisano 25 Lipca 2014 Bardzo fajnie pomalowany i pobrudzony, gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erolo2000 Napisano 25 Lipca 2014 Share Napisano 25 Lipca 2014 Elegancja francja - bardzo ładnie zrobiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1970 Napisano 25 Lipca 2014 Share Napisano 25 Lipca 2014 Fajnie wykonana "paskuda" . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiwis Napisano 25 Lipca 2014 Share Napisano 25 Lipca 2014 Bardzo fajna pierwszowojenna bestia Prosimy o równie fajną podstawkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 25 Lipca 2014 Share Napisano 25 Lipca 2014 Dla mnie bomba, dawaj go na podstawkę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 25 Lipca 2014 Share Napisano 25 Lipca 2014 śliczny, tez czekam na podstawkę :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 27 Lipca 2014 Share Napisano 27 Lipca 2014 Świetny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi