marioba Napisano 25 Lutego 2016 Napisano 25 Lutego 2016 Witam Szanownych Forumowiczów! Taki nudny gniot: Hansa-Lloyd Automobilwerke-Goliath Sd.Kfz 11/4 Nebelkraftwagen. AFV Club 1:35. I tyle... Cytuj
cooper69 Napisano 25 Lutego 2016 Napisano 25 Lutego 2016 Bardzo ładny. A na pace doskonały przykład niemieckiego "ordnung mus sein" Cytuj
Mirek66 Napisano 25 Lutego 2016 Napisano 25 Lutego 2016 Podoba się , na kawałku ziemi wyglądał by jeszcze lepiej . ale sam nie mam weny na podstawki . Cytuj
7urgen Napisano 25 Lutego 2016 Napisano 25 Lutego 2016 Fajny, tylko hełmy coś nie bardzo. Tarczki ni to policyjne ni to SS, żadna formacja (z wymienionych ani w ogóle) nie nosiła tarczek z krzyżem niemieckim po obu stronach hełmu. No a rejestracje WH... Cytuj
marioba Napisano 5 Marca 2016 Autor Napisano 5 Marca 2016 Witam Szanownych Forumowiczów! Po kilku dniach wiszenia mojej wypociny w galerii, wypada coś napisać... żadna formacja (z wymienionych ani w ogóle) nie nosiła tarczek z krzyżem niemieckim po obu stronach hełmu Tarczki są tylko po jednej stronie hełmów: po prawej.... Tarczki ni to policyjne ni to SS Bardziej policyjne. Nie miałem innych, a hełmy bez tarczek są jakieś takie łyse... Poza tym dziękuję za te kilka wpisów i cieszę się że model się trochę podoba. I tyle... Cytuj
7urgen Napisano 5 Marca 2016 Napisano 5 Marca 2016 A tak, teraz widzę, że leżą na przemian. Poza tym detalem podoba się i tyle. Cytuj
Tremac Napisano 5 Marca 2016 Napisano 5 Marca 2016 Model bardzo ładnie zrobiony szczególnie elementy drewniane jak i reszta detali. Cytuj
erolo2000 Napisano 5 Marca 2016 Napisano 5 Marca 2016 Klasowo utytłany niemaszek , ilość bambotli robi klimacik całości . Rzeknę ,że to Kolejny udany model. Sherman z ostatnich i tak wymiata po tym jak zamieściłes fotki z przed malowania - jednak zostane przy 72ce większa wydajność sztukowa mozliwa i mniejsza czasochłonność modeli . Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi