makinen Napisano 15 Kwietnia 2016 Share Napisano 15 Kwietnia 2016 Więcej z tego nie wyciągnę. Po zrobieniu zdjęć dotarło do mnie, że nie dokleiłem lusterek :mur: i nie pomalowałem światła IR. Dziś dokończę, bo później model powędruje na półkę. Jakoś wybitnie zadowolony nie jestem, ale z figurkami wygląda zadowalająco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smoker Napisano 15 Kwietnia 2016 Share Napisano 15 Kwietnia 2016 Elegancko wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 15 Kwietnia 2016 Share Napisano 15 Kwietnia 2016 Podoba mi się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 15 Kwietnia 2016 Share Napisano 15 Kwietnia 2016 Cud miód. Jak zwykle klasa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 15 Kwietnia 2016 Share Napisano 15 Kwietnia 2016 Fajnie ruch postaci udało Ci się uchwycić. Hm-eruje tzn. gartuluj-mwv-ę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1970 Napisano 15 Kwietnia 2016 Share Napisano 15 Kwietnia 2016 Wykonanie SUPER jak zwykle zreszta. Wielki minus za taktyke, kto zostawia gotowa do uzycia bron ( mogaca oslonic kolegow) i wyskakuje z pojazdu? Dodaj goscia do wierzyczki i bedzie EXTRA. ( Jak dla mnie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
divv Napisano 17 Kwietnia 2016 Share Napisano 17 Kwietnia 2016 Super. Proste, ładne, staranne. Gratuluję! Pozdrawiam, Rafał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 18 Kwietnia 2016 Share Napisano 18 Kwietnia 2016 Bardzo ładnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tenggeri Napisano 18 Kwietnia 2016 Share Napisano 18 Kwietnia 2016 Podoba mi się Twoja praca, dobry model, podstawka i figurki a wszystko podane tak, że wszystkie elementy ładnie ze sobą grają. Jedynie co, to dorobiłbym wyraźniejsze ślady za przednimi kołami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoren86 Napisano 18 Kwietnia 2016 Share Napisano 18 Kwietnia 2016 Bardzo ładny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1212 Napisano 26 Kwietnia 2016 Share Napisano 26 Kwietnia 2016 Bardzo fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi