Iron Duke Napisano 22 Lutego 2016 Share Napisano 22 Lutego 2016 To to siem pochwalem.... http://s1382.photobucket.com/user/tadeusznowytomysl/slideshow/KGV Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
taltos1 Napisano 22 Lutego 2016 Share Napisano 22 Lutego 2016 Wszystko piknie ale wstaw zdjęcia, w galeriach nie mogą być linki Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iron Duke Napisano 22 Lutego 2016 Autor Share Napisano 22 Lutego 2016 Nie umiem wstawić linków. No wybaczcie Panowie. Przepraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
taltos1 Napisano 22 Lutego 2016 Share Napisano 22 Lutego 2016 A co mod na to... Tu jest ściąga jak wstawiać fotki http://www.modelwork.pl/viewtopic.php?f=104&t=7808 Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forest Napisano 23 Lutego 2016 Share Napisano 23 Lutego 2016 Wrzuć na Imgura lub wstaw.org Ale Król Jerzy wyszedł zacnie, już wiem, czemu tak lubię Hellera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 23 Lutego 2016 Share Napisano 23 Lutego 2016 Iron Duke - pozwoliłem sobie wrzucić fotki poprawnie to nie są wszystkie - wybrałem niektóre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iron Duke Napisano 23 Lutego 2016 Autor Share Napisano 23 Lutego 2016 Dzięki. Dla mnie to za skomplikowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forest Napisano 23 Lutego 2016 Share Napisano 23 Lutego 2016 Wcale nie Używasz foto-bukieta, więc: po uploadzie zdjęcia pojawiają się na nim trzy poziome krechy w lewym górnym rogu --> najeżdżasz myszą i klikasz "share". Z linków w ramkach kopiujesz ten podpisany "Direct". Na forum, pisząc posta, klikasz guzik "Img": I kopiujesz między ramki uzyskany link Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stefan1965 Napisano 3 Marca 2016 Share Napisano 3 Marca 2016 Brytyjczyki są trochę pomijane przez modelarzy, ale mają swój klimat. Ładny trochę za czysty i nie myślę o typowym brudzeniu ale o delikatnym washu szczególnie na pokładzie aby uzyskać lekki kontrast. Ale to moje zdanie a model jest twój. Zresztą ja tego nie potrafię zrobić poprawnie a czepiam się ciebie. Mi się podoba ten twój Jureczek. Sam mam w planie księcia walii. Podstawa też ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iron Duke Napisano 3 Marca 2016 Autor Share Napisano 3 Marca 2016 Bardzo dziękuje za ocenę. Nie wiem co mam powiedzieć. No po prostu dziękuję.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janisz Napisano 10 Kwietnia 2016 Share Napisano 10 Kwietnia 2016 Świetna robota Tadziu. Jesteś chyba jedyny który ciągnie tą nieco zapomnianą skalę. Mam nadzieję na obejrzenie w realu w Oleśnicy. Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kalaruch Napisano 27 Kwietnia 2016 Share Napisano 27 Kwietnia 2016 Mówi się że z g..a bicza nie ukręcisz, no to ukręciłeś złoty bicz Podoba mi się! Aż mnie kusi zrobić jakiegoś francuskiego Strasbourga z blaszkami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iron Duke Napisano 27 Kwietnia 2016 Autor Share Napisano 27 Kwietnia 2016 .... francuskiego Strasbourga z blaszkami... Tylko, że blaszek do niego nie ma. Do budowy Dunkerque użyłem elementów wyciętych laserem a zaprojektowanych do modelu krążownika Algiere i po przeskalowaniu do 1:400 ponownie wyciętych już w tej skali. Wykorzystałem z tego dźwig, katapultę i kilka drobiazgów wyposażenia pokładu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blacman Napisano 27 Kwietnia 2016 Share Napisano 27 Kwietnia 2016 Widzialem na żywo. Bardzo dobrze i technicznie super czysto wykonany model. Ja lubię brudasy ale ten Król mi się bardzo podoba... Gratuluję świetnego modelu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iron Duke Napisano 27 Kwietnia 2016 Autor Share Napisano 27 Kwietnia 2016 Widzialem na żywo. Bardzo dobrze i technicznie super czysto wykonany model. Ja lubię brudasy ale ten Król mi się bardzo podoba... Gratuluję świetnego modelu! Dziękuję. A czy wszyscy którzy mieli okazję go obejrzeć w Oleśnicy i Inowrocławiu zdawali sobie sprawę, że z wyjątkiem części podwodnej był cały malowany pędzelkami? Część podwodną malowałem podkładem akrylowym w sprayu kupionym w markecie budowlanym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
taltos1 Napisano 27 Kwietnia 2016 Share Napisano 27 Kwietnia 2016 Do budowy Dunkerque A czemu nie dałeś fotek, poproszę jakieś fotki... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iron Duke Napisano 28 Kwietnia 2016 Autor Share Napisano 28 Kwietnia 2016 Do budowy Dunkerque A czemu nie dałeś fotek, poproszę jakieś fotki... Pozdrawiam Mówisz i masz: viewtopic.php?f=77&t=53835&p=781619#p781619 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi