Gerd Napisano 22 Maja 2016 Autor Share Napisano 22 Maja 2016 To nie jest "śmietnik" tylko realistycznie oddany fragment tamtejszej urbanistyki. A zrobiony jest z różnej gradacji posypek (bez zwracania uwagi na kolor pierwotny) wymieszany z rozcieńczonym wikolem i ziemistymi pigmentami. Nakładany starym pędzlem. Malowany miejscowo akrylami w sposób dość przypadkowy. Na jerseyu 'napis' - a raczej rysunek(i), bo nie byłem świadom pisanych liter - są wykonane ' z ręki' cienkim pędzelkiem farami akrylowymi. Sama treść to fragment z tej i ich pogańskiej książki, o której tyle gadają zanim się wysadzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 22 Maja 2016 Share Napisano 22 Maja 2016 to fragment z tej i ich pogańskiej książki, o której tyle gadają zanim się wysadzą. A skąd Wiesz że to z tej książki i kto Ci go dał?/przekazał?/przeczytał?? A śmietnik"wyszedł realistycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 22 Maja 2016 Share Napisano 22 Maja 2016 To nie jest "śmietnik" tylko realistycznie oddany fragment tamtejszej urbanistyki. A zrobiony jest z różnej gradacji posypek (bez zwracania uwagi na kolor pierwotny) wymieszany z rozcieńczonym wikolem i ziemistymi pigmentami. Nakładany starym pędzlem. Malowany miejscowo akrylami w sposób dość przypadkowy. podziękował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 3 Czerwca 2016 Autor Share Napisano 3 Czerwca 2016 Prace ortopedycze się zakończyły - prawie. Pacjenci - dwóch ruskich motocyklistów z zestawu M-72 Zwiezdy - wydobrzeli i wreszcie się do czegoś przydali. Wygląda makabrycznie, dłonie już trzymają kierownicę, ale technologicznie jest to uzasadnione Idziemy (jedziemy) w tym kierunku. Następny doktorat z "klonowania owiec". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
onkos1 Napisano 5 Czerwca 2016 Share Napisano 5 Czerwca 2016 Szacuneczek za model i przedewszystkim za kalki. Pozwole sobie przeskalowac je na 1/72 i wykorzystac przy budowie mojego MaxxPro z Armady. super dzieki !!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 5 Czerwca 2016 Share Napisano 5 Czerwca 2016 A gdzie owca (owce)??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 11 Listopada 2016 Share Napisano 11 Listopada 2016 Jestem na etapie budowy tego pojazdu, więc przyglądam sie wnikliwie Twojemu. Masz źle wklejone tylne światła. Zamieniłeś prawy panel z lewym i dlatego kierunkowskazy masz do góry nogami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 11 Listopada 2016 Share Napisano 11 Listopada 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 25 Listopada 2016 Autor Share Napisano 25 Listopada 2016 Zbliżam się w kierunku galerii ale póki co .... A gdzie owca (owce)??? jest owca: ...no i mam jeszcze pewien kłopot: Masz źle wklejone tylne światła. faktycznie... i niestety nie tylko ten. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 27 Listopada 2016 Share Napisano 27 Listopada 2016 makinen . ,, Jestem na etapie budowy tego pojazdu,, czy byles`?? Foty na Armoramie ukazuja gotowy pojazd, no chyba ze ..... Bulik- warsztatu nie było. Praca w zaciszu domowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej A.Kamiński Napisano 13 Grudnia 2016 Share Napisano 13 Grudnia 2016 Szanowny Kolego! Czy mogę dostać Twoją zgodę na publikację zdjęcia LALUNI w mojej książce o nazwach własnych malowanych na pojazdach wojskowych? Książka jest już przygotowana do druku i zawiera prawie tysiąc zdjęć dokumentujących te nazwy. A czy przypadkiem nie jesteś kombatantem z Afganistanu? Pozdrawiam Andrzej Antoni Kamiński mój adres : andrzej.kaminski@interia.eu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej A.Kamiński Napisano 14 Grudnia 2016 Share Napisano 14 Grudnia 2016 Przewidywany termin wydania marzec 2017 , tytuł "Baśka, Wanda i inne". A co ze zgodą na publikację? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 16 Grudnia 2016 Autor Share Napisano 16 Grudnia 2016 Proszę bardzo. Jeśli tylko mogę pomóc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 16 Czerwca 2017 Autor Share Napisano 16 Czerwca 2017 Tak, wiec zmagania z MRAP MaxxPro - 6BPD_TF "White Eagle" XI - zakończone. Zapraszam do Galerii: http://modelwork.pl/viewtopic.php?f=68&t=58623 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi