adamkijak Napisano 30 Kwietnia 2009 Share Napisano 30 Kwietnia 2009 Zapraszam do komentowania: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafisz Napisano 1 Maja 2009 Share Napisano 1 Maja 2009 Ciekawy temat. Model ładnie zrobiony, tylko to błotko za bardzo mi się nie podoba, mógłbyś napisać z czego je robiłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 1 Maja 2009 Autor Share Napisano 1 Maja 2009 Ciekawy temat. Model ładnie zrobiony, tylko to błotko za bardzo mi się nie podoba, mógłbyś napisać z czego je robiłeś? Bloto to pigmenty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 1 Maja 2009 Share Napisano 1 Maja 2009 Adam - bardzo dobry model, gratulacje. Przejrzałem in-box, przejrzałem wątek warsztatowy i mam pytanie - jak zrobiłeś nakładki zabezpieczające na głowice pocisków? Bo chyba ich nie było w zestawie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 1 Maja 2009 Autor Share Napisano 1 Maja 2009 Adam - bardzo dobry model, gratulacje. Przejrzałem in-box, przejrzałem wątek warsztatowy i mam pytanie - jak zrobiłeś nakładki zabezpieczające na głowice pocisków? Bo chyba ich nie było w zestawie? Zrobione zostaly z plastikowej rurki, przeszukalem caly dom az znalazlem cos miej wiecej o tym rozmiarze, a z drugiej strony poprostu zaszpachlowalem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 1 Maja 2009 Autor Share Napisano 1 Maja 2009 Pare fotek z lepszym swiatlem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 2 Maja 2009 Share Napisano 2 Maja 2009 A co tu komentować. Ręce opadają......................że taki ładny model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 2 Maja 2009 Share Napisano 2 Maja 2009 Ładny jest bardzo! No i atrakcyjna ta druga porcja zdjątek . Czy faktycznie obwieszano go taśmami "Remove Before Flight"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 2 Maja 2009 Share Napisano 2 Maja 2009 Nie bardzo widzi mi się duża różnica ubłoconego zawieszenia i prawie idealnie czysta góra. Dziwaczny, ale fajny zestaw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 3 Maja 2009 Autor Share Napisano 3 Maja 2009 Ładny jest bardzo! No i atrakcyjna ta druga porcja zdjątek Smile . Czy faktycznie obwieszano go taśmami "Remove Before Flight"? Tak mi sie wydaje, producent dal takie kalki i postanowiem je wykorzystac dla kolorytu. Tutaj na tym zdjeciu sa w kolorze czarnym: Nie bardzo widzi mi się duża różnica ubłoconego zawieszenia i prawie idealnie czysta góra.Dziwaczny, ale fajny zestaw. To juz kwestia gustu, mialem taka wizje ze wjechal w jakas duza blotnista kaluze, dlatego duzo tego blota zostalo i zaschlo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dweler Napisano 3 Maja 2009 Share Napisano 3 Maja 2009 fajnie wyszedl i super kamo.bloto wyszlo fajnie ale widac to dopiero na zdjeciach z dworu,w tych pierwszych jakies zachwainie koloru bo wyszlo zelone.a tak to jest fajny.jak masz w aparacie reczny pomiat balansu bieli to go wykorzystaj a wtedy kolor bialy bedzie zawsze bialy a nie zielonkawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek14147 Napisano 3 Maja 2009 Share Napisano 3 Maja 2009 Ciekawa i ladnie wykonana maszyna. Bloto na tych drugich zdjeciach wyglada znacznie lepiej, relaistyczniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 22 Stycznia 2010 Autor Share Napisano 22 Stycznia 2010 Odgrzeje troche kotleta, ale chcialbym sie pochwalic(taka moja proznosc troche gore wziela) iz model ten pojawil sie na ramach pewnego pisemka zagranicznego. Mam nadzieje ze te foty nie podpadaja jakos pod reklame, wiec jakby co to prosze moda o szybkie info: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoti Napisano 22 Stycznia 2010 Share Napisano 22 Stycznia 2010 O f**k lecę do ksiegarni po ten numer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil83 Napisano 23 Stycznia 2010 Share Napisano 23 Stycznia 2010 bardzo fajny modelik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PKD4GA Napisano 23 Stycznia 2010 Share Napisano 23 Stycznia 2010 Gratulacje dla Adama Pozdr. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 23 Stycznia 2010 Autor Share Napisano 23 Stycznia 2010 Dzieki za gratulacje panowie, ja ciesze sie jak glupi, nawet sobie antyramke kupilem zeby sie egzemplarz nie zniszczyl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi