mae Napisano 23 Lutego 2013 Share Napisano 23 Lutego 2013 Scenka popełniona dla relaksu, toteż bez specjalnej waloryzacji, po kosztach. Puma z Italeri, figury Zvezdy, budynek i inne dodatki od Miniart. Tutaj można znaleźć warsztat. Zapraszam do komentowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nordland76 Napisano 23 Lutego 2013 Share Napisano 23 Lutego 2013 Przyjemna scenka Podoba mi się ,,brudzenie,, pojazdu Nie za dużo i nie za mało a w sam raz Pozdrawiam N. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek_gnr Napisano 23 Lutego 2013 Share Napisano 23 Lutego 2013 Piękna robota, chylę czoła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek14147 Napisano 23 Lutego 2013 Share Napisano 23 Lutego 2013 Kolejny przykład, że prace zrobione "po kosztach" mogą być dobre. Ja nie widzę niczego co można by poprawić czy zmienić, scenka ma najważniejszy element czyli klimat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 23 Lutego 2013 Share Napisano 23 Lutego 2013 Dioramka wyszła naprawdę fajnie. Podoba się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 23 Lutego 2013 Share Napisano 23 Lutego 2013 Bardzo mi się podoba. Szczególnie nazwałbym to proste aczkolwiek robiące super wrażenie malowanie drzwi i bramy. Bez wielkiego przesadyzmu, wyglądające bardzo naturalnie. Beczki też mi się podobają, skrzynki - lodzio miodzio. Jedynie te flaszki trochę mi się nie podobają - trącą tanim plastikiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piterpanzer Napisano 23 Lutego 2013 Share Napisano 23 Lutego 2013 Ogladam z przyjemnością już którąś z kolei aktualizację i galerię w finale. Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
war_men Napisano 24 Lutego 2013 Share Napisano 24 Lutego 2013 Dla mnie bomba!! Dach na budynku rewelacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mae Napisano 24 Lutego 2013 Autor Share Napisano 24 Lutego 2013 Ktoś na innym forum zwrócił mi uwagę, że zdjęcia są chyba za ciemne i pokazał mi kilka po korekcie. Zorientowałem się, że z racji iż używam profilu Cinestyle do zdjęć, kontrast jest dość słaby, toteż kontrast zmodyfikowałem. Linki dla niektórych zdjęć się zmieniły, toteż wklejam raz jeszcze z nadzieją, że może jakiś dobry moderator zastąpi poprzednie zdjęcia tymi Dzięki za komentarze Panowie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wosiek Napisano 24 Lutego 2013 Share Napisano 24 Lutego 2013 Zarówno model, podstawka i wykonanie naprawdę zacne. Jedyne co mnie razi to zbieranina różnorakich i kolorowych jak z odpustu butelek. Niestety w moim odczuciu psuje to trochę odbiór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fenek Napisano 24 Lutego 2013 Share Napisano 24 Lutego 2013 Poprostu super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
r0bson Napisano 26 Lutego 2013 Share Napisano 26 Lutego 2013 Piękne gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 26 Lutego 2013 Share Napisano 26 Lutego 2013 I tu dokładnie widać że nie trzeba wydawać cholendarnych pieniędzy by wykonać coś pięknego. Ode mnie wielki plus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
helder Napisano 27 Lutego 2013 Share Napisano 27 Lutego 2013 ...wydawać cholendarnych pieniędzy..... chyba horrendalnych... Scenka pierwsza klasa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
author21 Napisano 27 Lutego 2013 Share Napisano 27 Lutego 2013 można i wydać "cholendarne" pieniądze i ni za cholerę nie uzyska się takiego efektu jak tu ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi