zbiegu Napisano 2 Grudnia 2009 Share Napisano 2 Grudnia 2009 Witam, oto kolejny mini walkaround, co tu dużo pisać Camaro piękne jest i basta Zdjęcia: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwarciu21 Napisano 2 Grudnia 2009 Share Napisano 2 Grudnia 2009 Ech piękne Camaro SS i ta V-ósemka pod macha mażenie:D więciej takich Walkaroundów bym poprosił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 3 Grudnia 2009 Share Napisano 3 Grudnia 2009 Edelbrock to są silniki. Piękny samochód. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 4 Grudnia 2009 Share Napisano 4 Grudnia 2009 Edelbrock to są silniki. Piękny samochód. Edelbrock robi osprzęt i zestawy akcesoryjne do samochodów. Wiem bo sam je montuję u kolegi : Można jeszcze do Mustanga założyć zapłon MSD i wiele innych gratów jak w tej laleczce, zobacz fotki na dole http://www.stajniamustangow.pl/samochody/zrealizowane/ford_mustang_grande_1970/index.php A kto z kolegów prowadził taką furę ? http://www.stajniamustangow.pl/samochody/zrealizowane/mercedes_280_sl_1969/ Ale nie ma to jak gulgot Mustanga V8 albo BUICKA Riviery z siedmiolitrówką pod maską http://www.stajniamustangow.pl/samochody/zrealizowane/BuickRiviera1966/ I ja to mam na wyciągnięcie łapki che che che A tutaj próbka gulgoczącej V8 niestety kręcona komórką więc nie ma takiego dźwięku jak w rzeczywistości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shilka (Robert T.) Napisano 16 Lutego 2010 Share Napisano 16 Lutego 2010 Cześć I pomyśleć że taki rzeczy dzieją się ulicę dalej od mojego domu Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 16 Lutego 2010 Share Napisano 16 Lutego 2010 Paweł Czarnocki Wy to w Polsce robicie ? No tak podzespoły ale silnik wychodzi jako całus od Edelbrock chyba nie? w Over Halin tak było xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 16 Lutego 2010 Share Napisano 16 Lutego 2010 Paweł Czarnocki Wy to w Polsce robicie ? No tak podzespoły ale silnik wychodzi jako całus od Edelbrock chyba nie? w Over Halin tak było xD W Polsce w Polsce a jak !! W niektórych autach silnik zostaje w oryginale a w niektórych zostaje blok silnika i dochodzą "gadżety". A jest co dobierać, rozrządy, tłoki, wały , pompy , gaźniki, aparaty zapłonowe MSD uuuuuu lista na kilometr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 17 Lutego 2010 Share Napisano 17 Lutego 2010 A robicie tylko Amerykańce? czy europejczyki też? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 17 Lutego 2010 Share Napisano 17 Lutego 2010 A robicie tylko Amerykańce? czy europejczyki też? Ja tam tylko pomagam, hobbystycznie, jestem czeladnikiem Ale Darek się specjalizuje w Mustangach ale innymi amerykanami też nie gardzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekgksw3 Napisano 18 Lutego 2010 Share Napisano 18 Lutego 2010 Nie no pozazdrościć takiej pracy Mam jedno pytanie jak duży jest w Polsce rynek na takie samochody ? Czy zostają u nas czy raczej Niemcy kupują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 18 Lutego 2010 Share Napisano 18 Lutego 2010 Nie no pozazdrościć takiej pracy Mam jedno pytanie jak duży jest w Polsce rynek na takie samochody ? Czy zostają u nas czy raczej Niemcy kupują To nie jest moja praca etatowa, raczej zamiłowanie, hobby, ja tylko pomagam. A czy jest w Polsce rynek na takie auta ? Nawet nie wiecie jaki !! Wypasione AUDI, BMW czy Merc już niektórych nie kręci bo takie auto ginie w tłumie. A taki Mustang to już inna bajka. No i takie auto nie traci na wartości więc jest to forma lokowania kapitału. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 11 Sierpnia 2010 Share Napisano 11 Sierpnia 2010 Świetna zdjęcia, ale mała errata do opisu modelu. jest to rocznik 1968, a nie jak podałeś 1967. Jedyna różnica między nimi jest taka, że w 1967 roku w drzwiach z przodu montowane były trójkątne szybki, a w 1968 już z nich zrezygnowano. 1967: 1968: Dodatkowo, ponieważ model ten wypozażony jest w chowane żaluzje na światła (z pakieru RS), dlatego był on nazywany SS/RS. Camaro SS we wszystkich rocznikach 1 generacji były nazywane modele bez chowanych świateł, a te z kolei znów różniły się w rocznikach 1967 i 68 kształtem kierunkowskazów i samego grilla. 1967: 1968: Jesli chodzi o sam silnik - na pewno nie jest seryjny, bo nie było w ofercie seryjnej zasilanych dwoma czterogardzielowymi gaźnikami, ale tu się nawet nie będę rozpisywał, bo można o tym napisać książkę. Dla zainteresowanych polecam stronę Muscle Car Club. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
punio Napisano 26 Czerwca 2011 Share Napisano 26 Czerwca 2011 Ehh camaro piękne chciał bym takim odjechać kiedyś z takiego zlotu ;D To są auta z duszą a nie jakieś plastikowe puste lamborghini albo coś stare V8 to jest piękne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woozek Napisano 23 Sierpnia 2011 Share Napisano 23 Sierpnia 2011 Czy to coś na kole to nie mysz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 26 Października 2017 Share Napisano 26 Października 2017 Autko marzenie Poczytałem trochę postów i żadnego nie znalazłem w stylu: Czy aby nie jest zbyt czyste ? Bez washa i plam oleju i z tymi chromami wygląda zabawkowo. Hm w realu jest ok, a wykonany model byłby be ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 26 Października 2017 Share Napisano 26 Października 2017 Mój Mercuś też się błyszczy. I jak by ktoś wypuścił W 414 VANEO to model też byłby taki jak Camaro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi