Złośliwiec Napisano 18 Grudnia 2010 Share Napisano 18 Grudnia 2010 A ja się tak zastanawiam czy Panowie z IBG pójdą za ciosem i z pod ich ręki wyjadą inne pojazdy Wojska Polskiego IIRP. A jest przecież w czym wybierać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 18 Grudnia 2010 Share Napisano 18 Grudnia 2010 Teraz mogliby wydać Stara 266 w 35. To byłby super świąteczny prezent. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sokolprzemek Napisano 20 Grudnia 2010 Share Napisano 20 Grudnia 2010 star 266 albo chociaż 660 w skali 1:35 może być od biedy 1:72 moje marzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 21 Grudnia 2010 Share Napisano 21 Grudnia 2010 Tak w ramach "wielkości" modelu .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heilsberg Napisano 21 Grudnia 2010 Share Napisano 21 Grudnia 2010 W najbliższej przyszłości IBG raczej niczego polskiego nie wyda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 21 Grudnia 2010 Share Napisano 21 Grudnia 2010 Dlaczego ? Gdzieś widziałem ,że mają robić C4P ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 21 Grudnia 2010 Autor Share Napisano 21 Grudnia 2010 Tak w ramach "wielkości" modelu .... A co on ma takie szpary, model jest w "robocie"? Co do wydawania nowych modeli przez polskie firmy modelarskie (i nie tylko), to jeżeli będzie zbyt aktualnych, to czemu nie, przecież nikt nie będzie robił modeli po to aby tylko o nich rozmawiano. BTW. kto już posiada model Fiata ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 21 Grudnia 2010 Share Napisano 21 Grudnia 2010 No raczej w robocie :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heilsberg Napisano 21 Grudnia 2010 Share Napisano 21 Grudnia 2010 Dlatego, że na najbliższą przyszłość ma inne plany. Ale w dalszej przyszłości kto wie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer4 Napisano 21 Grudnia 2010 Share Napisano 21 Grudnia 2010 Czy plany obejmują pancerkę w 1:72? Obojętnie z jakiego kraju... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heilsberg Napisano 21 Grudnia 2010 Share Napisano 21 Grudnia 2010 Obejmują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer4 Napisano 21 Grudnia 2010 Share Napisano 21 Grudnia 2010 No to bajera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 30 Czerwca 2011 Autor Share Napisano 30 Czerwca 2011 (edytowane) OUT Edytowane 30 Czerwca 2011 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 30 Czerwca 2011 Autor Share Napisano 30 Czerwca 2011 Najprawdopodobniej w sierpniu ukażą się: Universal Carrier Mk. I Universal Carrier Mk. II Mortar Carrier Universal Carrier with 14,5 mm Pz. Buchse Ceny modeli jeszcze nie znam. Oczywiście wkrótce pojawią się w ofercie sklepu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 30 Czerwca 2011 Share Napisano 30 Czerwca 2011 O fajne te Carriery pewnie będzie spory popyt śród 72-kowców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 30 Czerwca 2011 Share Napisano 30 Czerwca 2011 I to wczoraj czytając artykuł o Carrierach trochę żałowałem, że nie ma ich modeli w skali 1/72, a tu takie miłe zaskoczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 1 Lipca 2011 Autor Share Napisano 1 Lipca 2011 O fajne te Carriery pewnie będzie spory popyt śród 72-kowców Oj tak, jest i to duże. O ile robił je ten sam człowiek co Fiaty, to można spodziewać się wysokiej jakości modeli. Tak na Marginesie, to zastanawiam się czy układ jezdny będzie w całości czy też z elementów? I to wczoraj czytając artykuł o Carrierach trochę żałowałem, że nie ma ich modeli w skali 1/72, a tu takie miłe zaskoczenie. No to powiem tak, jak będziemy chcieli aby ukazał się jakiś model, będzie dostawał info i czytał o nim. Trzast, prast, pstryk i model wyskakuje w zapowiedziach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pioter Napisano 2 Lipca 2011 Share Napisano 2 Lipca 2011 Taka uwaga co do ostatniej pozycji: to nie jest PzBuchse tylko rusznica ppanc Boys. To nie jest pojazd zdobyczny pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seweryn Napisano 2 Lipca 2011 Share Napisano 2 Lipca 2011 O fajne te Carriery pewnie będzie spory popyt śród 72-kowców Oj tak, jest i to duże. O ile robił je ten sam człowiek co Fiaty, to można spodziewać się wysokiej jakości modeli. I tej ilości baboli co w Fiatach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 2 Lipca 2011 Autor Share Napisano 2 Lipca 2011 O fajne te Carriery pewnie będzie spory popyt śród 72-kowców Oj tak, jest i to duże. O ile robił je ten sam człowiek co Fiaty, to można spodziewać się wysokiej jakości modeli. I tej ilości baboli co w Fiatach? Nie przesadzaj (rzekło drzewko do ogrodnika). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plastikk Napisano 2 Lipca 2011 Share Napisano 2 Lipca 2011 Grunt że są/będą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hubert72 Napisano 3 Lipca 2011 Share Napisano 3 Lipca 2011 Jakie by nie były i tak zanabedę Do tego czasu był tylko Carrier od planet models i Airfix 1/76... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heilsberg Napisano 4 Lipca 2011 Share Napisano 4 Lipca 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 6 Lipca 2011 Autor Share Napisano 6 Lipca 2011 Powiem tak: Jestem pod wrażeniem. Nie sądziłem, że układ jezdny będzie z elementów, a tym samym gąski ogniwkowe. Gratuluję i powtórzę się, modele strzałem w 10. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 14 Lipca 2011 Share Napisano 14 Lipca 2011 I to wczoraj czytając artykuł o Carrierach trochę żałowałem, że nie ma ich modeli w skali 1/72, a tu takie miłe zaskoczenie. Otóż jest na rynku "model" w skali 1/72 Carriera firmy Airfix ( w skali 1/76 również). Nie mniej jednak jak już napisałem "model" ten to TRAGEDIA! Robię go sobie powoli z dużą ilością przeróbek i jak zobaczyłem model IBG to oko mi zbielało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi