Mirek66 Napisano 5 Marca 2010 Napisano 5 Marca 2010 Skończyłem Wiem że przesadziłem z zaciekami ale muszę się gdzieś uczyć Fotki nie równomierne te ciemniejsze odpowiadają rzeczywistemu wyglądowi . Parę kółek do podmalowania i może wydech tez . Zapraszam do oglądania oraz wyrażenia swojej opinii dotyczącej modelu . Pozdrawiam Mirek . Cytuj
adam juszczak Napisano 5 Marca 2010 Napisano 5 Marca 2010 Wiem że przesadziłem z zaciekami Fakt,ale generalnie bardzo fajny model. Cytuj
Dumo Napisano 5 Marca 2010 Napisano 5 Marca 2010 Widziałem jego powstawanie, ciekawy model, mogłeś troszke pigmentami przykurzyć podwozie. Cytuj
mirol Napisano 5 Marca 2010 Napisano 5 Marca 2010 Takkk, załogę tego czołgu rozstrzelanoby za doprowadzenie sprzętu do totalnego skorodowania !!! Nota bene były szybciej niszczone niż zdążyły skorodować. To oczywiście złośliwe uwagi z przymrużeniem oka, tak naprawdę świetny warsztat, doskonałe fotografie. Jakiego użyłeś tła ? Z pozdrowieniami Mirek. Cytuj
kazio Napisano 6 Marca 2010 Napisano 6 Marca 2010 Stawiam sobie, drogi Mirosławie, swoją pierwszą jedynkę obok tej czwórki i widzę tyle zbieżności malarskich, jakby wyszły "spod jednej igły"... W ten sposób chcę powiedzieć, że mi ten (może niekoniecznie Twój) styl malarski w dużej mierze odpowiada. Co robiłeś z felgami kół jezdnych, żeby nadać im takie rudobrązowe przebarwienia? Ni to rdza, ni to błoto, ale cieszy oko subtelnością ten efekt . P.S. Faktycznie - poligon rdzy Ci na nim... Cytuj
tomek14147 Napisano 6 Marca 2010 Napisano 6 Marca 2010 Może faktycznie troszkę dużo tych zacieków, ale ma coś w sobie ta czwóreczka i mnie się podoba. Cytuj
Seb Napisano 6 Marca 2010 Napisano 6 Marca 2010 Nie odpowiada mi taki styl malowania, ale ta "czwórka" bardzo podoba mi się, aż się zastanawiam czy swojej G nie zrobić. Patrzcie i uczcie się jak powinien tłumik wyglądać, bo większość z was nakłada na tłumiki jakieś futro. Pzdr Cytuj
Mirek66 Napisano 6 Marca 2010 Autor Napisano 6 Marca 2010 Dzięki koledzy za opinie z tymi zaciekami to tak jak z jedzeniem truskawek a może jeszcze jedna Kaziu felgi to wash z Umbry a na to pastele namieszane z różnych brązów . Cytuj
Kacperek315 Napisano 6 Marca 2010 Napisano 6 Marca 2010 Mi się model też podoba. Ładnie sklejony i pomalowany. Zacieki też są OK. Ogólnie duży plus za ten model. Cytuj
kamil83 Napisano 6 Marca 2010 Napisano 6 Marca 2010 może przesadziłeś z zaciekami, ale i tak super ci wyszedł Cytuj
Mirek66 Napisano 7 Marca 2010 Autor Napisano 7 Marca 2010 Podziękował na następnym zacieków nie będzie ... prawie Cytuj
marioba Napisano 7 Marca 2010 Napisano 7 Marca 2010 Witam! Kolejny piękny model w Twoim wykonaniu. Podoba mi się delikatny brudzing i to że trochę się błyszczy. Wygląda przez to strasznie naturalnie. Zacieki są OK. Takie powinny być! Cytuj
dweler Napisano 7 Marca 2010 Napisano 7 Marca 2010 super,bardzo wyrazisty.robisz ogromne postepy Cytuj
Mirek66 Napisano 9 Marca 2010 Autor Napisano 9 Marca 2010 Dzięki Dweler coś cie ani widu ani słychu co się robi ze się nie robi ? Cytuj
lulu Napisano 10 Marca 2010 Napisano 10 Marca 2010 model bomba. rewelacja, moze bym lekko przybrudzil kalke bo jak dla mnie to troche biala w porownaniu do reszty. a poza tym czy moglbym prosic o wyjasnienie techniki zaciekow (jak dla ciemniaka z gory dzieks Cytuj
author21 Napisano 11 Marca 2010 Napisano 11 Marca 2010 Jak dla mnie super - nie przesadzone brudzenie, fajny ! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi