Mirek66 Napisano 5 Marca 2010 Share Napisano 5 Marca 2010 Skończyłem Wiem że przesadziłem z zaciekami ale muszę się gdzieś uczyć Fotki nie równomierne te ciemniejsze odpowiadają rzeczywistemu wyglądowi . Parę kółek do podmalowania i może wydech tez . Zapraszam do oglądania oraz wyrażenia swojej opinii dotyczącej modelu . Pozdrawiam Mirek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 5 Marca 2010 Share Napisano 5 Marca 2010 Wiem że przesadziłem z zaciekami Fakt,ale generalnie bardzo fajny model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 5 Marca 2010 Share Napisano 5 Marca 2010 Widziałem jego powstawanie, ciekawy model, mogłeś troszke pigmentami przykurzyć podwozie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirol Napisano 5 Marca 2010 Share Napisano 5 Marca 2010 Takkk, załogę tego czołgu rozstrzelanoby za doprowadzenie sprzętu do totalnego skorodowania !!! Nota bene były szybciej niszczone niż zdążyły skorodować. To oczywiście złośliwe uwagi z przymrużeniem oka, tak naprawdę świetny warsztat, doskonałe fotografie. Jakiego użyłeś tła ? Z pozdrowieniami Mirek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazio Napisano 6 Marca 2010 Share Napisano 6 Marca 2010 Stawiam sobie, drogi Mirosławie, swoją pierwszą jedynkę obok tej czwórki i widzę tyle zbieżności malarskich, jakby wyszły "spod jednej igły"... W ten sposób chcę powiedzieć, że mi ten (może niekoniecznie Twój) styl malarski w dużej mierze odpowiada. Co robiłeś z felgami kół jezdnych, żeby nadać im takie rudobrązowe przebarwienia? Ni to rdza, ni to błoto, ale cieszy oko subtelnością ten efekt . P.S. Faktycznie - poligon rdzy Ci na nim... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek14147 Napisano 6 Marca 2010 Share Napisano 6 Marca 2010 Może faktycznie troszkę dużo tych zacieków, ale ma coś w sobie ta czwóreczka i mnie się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 6 Marca 2010 Share Napisano 6 Marca 2010 Nie odpowiada mi taki styl malowania, ale ta "czwórka" bardzo podoba mi się, aż się zastanawiam czy swojej G nie zrobić. Patrzcie i uczcie się jak powinien tłumik wyglądać, bo większość z was nakłada na tłumiki jakieś futro. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 6 Marca 2010 Autor Share Napisano 6 Marca 2010 Dzięki koledzy za opinie z tymi zaciekami to tak jak z jedzeniem truskawek a może jeszcze jedna Kaziu felgi to wash z Umbry a na to pastele namieszane z różnych brązów . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 6 Marca 2010 Share Napisano 6 Marca 2010 Mi się model też podoba. Ładnie sklejony i pomalowany. Zacieki też są OK. Ogólnie duży plus za ten model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil83 Napisano 6 Marca 2010 Share Napisano 6 Marca 2010 może przesadziłeś z zaciekami, ale i tak super ci wyszedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tremac Napisano 6 Marca 2010 Share Napisano 6 Marca 2010 Model klasa sama w sobie nic dodac nic ujac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 7 Marca 2010 Autor Share Napisano 7 Marca 2010 Podziękował na następnym zacieków nie będzie ... prawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 7 Marca 2010 Share Napisano 7 Marca 2010 Witam! Kolejny piękny model w Twoim wykonaniu. Podoba mi się delikatny brudzing i to że trochę się błyszczy. Wygląda przez to strasznie naturalnie. Zacieki są OK. Takie powinny być! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dweler Napisano 7 Marca 2010 Share Napisano 7 Marca 2010 super,bardzo wyrazisty.robisz ogromne postepy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 9 Marca 2010 Autor Share Napisano 9 Marca 2010 Dzięki Dweler coś cie ani widu ani słychu co się robi ze się nie robi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lulu Napisano 10 Marca 2010 Share Napisano 10 Marca 2010 model bomba. rewelacja, moze bym lekko przybrudzil kalke bo jak dla mnie to troche biala w porownaniu do reszty. a poza tym czy moglbym prosic o wyjasnienie techniki zaciekow (jak dla ciemniaka z gory dzieks Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
author21 Napisano 11 Marca 2010 Share Napisano 11 Marca 2010 Jak dla mnie super - nie przesadzone brudzenie, fajny ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi