Grzes Napisano 28 Kwietnia 2010 Share Napisano 28 Kwietnia 2010 Zestawik i u mnie już... Że tak allegrowo powiem, szybko, sprawnie i w przemiłej atmosferze Towarek pierwyj sort!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JW Napisano 28 Kwietnia 2010 Share Napisano 28 Kwietnia 2010 Jeżeli byłaby taka możliwość pisałbym się na 2 kpl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lucass_krk Napisano 28 Kwietnia 2010 Share Napisano 28 Kwietnia 2010 wchodze w projekt, jest możliwość zamówienia jeszcze kpl ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bercik Napisano 28 Kwietnia 2010 Share Napisano 28 Kwietnia 2010 Sławko, dopisz mnie na 2 komplety, proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Doberman Napisano 29 Kwietnia 2010 Share Napisano 29 Kwietnia 2010 Witam! Bardzo bym prosił o dopisanie mnie na dwa komplety pod farbę humbrola, tak abym mógł wykonać 101 i 102. Posiadam kalkomanię do rządowego Mi-8 z Kagero. Mogę ją zeskanować lub udostępnić do zeskanowania i przerobienia na 1/144? Prędzej, czy później pojawi się model w tej skali? Może pomyślicie nad zrobieniem kalkomani do innych rządowych np: Jak-40 lub Sokoła? Pozdrawiam Piotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławko Napisano 29 Kwietnia 2010 Share Napisano 29 Kwietnia 2010 Przesyłka od Lucasa już do mnie dotarła. Mam 18 zestawów masek do dyspozycji tak więc lista rezerwowych nieco się zmieniła: Monthy - 1 kpl arreis - 1 kpl thefly22 - 1 kpl Timi - 1 kpl dedrey - 1 kpl cinekf1 - 2 kpl duders - 1 kpl Bialabilagra - 1 kpl norbi - 3 kpl Pawel90 - 1 kpl mydlo - 1 kpl JarekS - 1kpl Mariano - 1 kpl tomaszekpoz - 2 kpl Lista "warunkowa": Solbus - 1 kpl Bercik - 2 kpl JW - 2 kpl lucass_krk - 1 kpl b.aleksandrowicz - 2 kpl Doberman - 2 kpl arrchi - 2 kpl Prace nad dopieszczoną wersją praktycznie dobiegają już do końca, została już tylko kosmetyka i dopasowanie rozmieszczenia poszczególnych elementów do możliwości mojej drukarki i wielkości czystych arkuszy tak by jak najmniej było odpadów. Czekam teraz na przesyłkę z czystymi kalkami z USA. Trudno mi powiedzieć jak długo będą szły więc trzeba się uzbroić w cierpliwość. Witam!... Posiadam kalkomanię do rządowego Mi-8 z Kagero. Mogę ją zeskanować lub udostępnić do zeskanowania i przerobienia na 1/144? Prędzej, czy później pojawi się model w tej skali? Może pomyślicie nad zrobieniem kalkomani do innych rządowych np: Jak-40 lub Sokoła? Pozdrawiam Piotrek Jeśliby taki model się pojawił to przetworzenie kalek na jego potrzeby dało by się pewnie zrobić. Co do Jaka i Sokoła to temat uważam za otwarty dla każdego chętnego Szczerze to chwilowo mam trochę dosyć rysowania i chciałbym trochę odpocząć przy sklejaniu modelu Niewykluczone jednak, że jak wróci ochota to znowu zacznę coś "czarować" w gimpie Problemem będzie jednak zdobycie odpowiednich modeli by móc dopasować próbne wydruki. No chyba, że w międzyczasie ktoś zrobi porządne modele Jaka-40 i Sokoła a do tego będą łatwo dostępne oraz atrakcyjne cenowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arrchi Napisano 30 Kwietnia 2010 Share Napisano 30 Kwietnia 2010 Witam pięknie, Projekt znakomity. Sam, chociaż już od kilkunastu lat nie kleję, zdecydowałem się również wykonać ten model . I wielce byłbym zobowiązany gdybyś Sławko włączył mnie na listę Poprosiłbym o 2 komplety w kolorkach humbrol. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławko Napisano 30 Kwietnia 2010 Share Napisano 30 Kwietnia 2010 Oki, już jesteś arrchi zapisany na liście papierowej. Aktualizację elektroniczną zrobię jak uzbiera się więcej osób, no chyba, że Mod mi pomoże i dopisze do poprzedniego postu na listę "warunkową" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
b.aleksandrowicz Napisano 30 Kwietnia 2010 Share Napisano 30 Kwietnia 2010 Apropos innych maszyn z 36SPLT , to moim marzeniem jest Bell412 ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 30 Kwietnia 2010 Share Napisano 30 Kwietnia 2010 Wystarczy trochę samozaparcia i nawet Bell 412 da się wystrugać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arrchi Napisano 30 Kwietnia 2010 Share Napisano 30 Kwietnia 2010 Oki, już jesteś arrchi zapisany na liście papierowej.Aktualizację elektroniczną zrobię jak uzbiera się więcej osób, no chyba, że Mod mi pomoże i dopisze do poprzedniego postu na listę "warunkową" Dzięki wielkie Sławko Czekam w razie czego na informację z numerkiem konta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MirekSz. Napisano 1 Maja 2010 Share Napisano 1 Maja 2010 Jest model Tu-154 M w skali 1/72. Jest wykonany z żywicy . Kadłub i skrzydła z laminatu. Bardzo pięknie wygląda. Cena ok. 120 euro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kermit Napisano 1 Maja 2010 Share Napisano 1 Maja 2010 Mod mi pomoże i dopisze do poprzedniego postu na listę "warunkową"Podaj, kogo dopisać, to się dopisze. ;) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławko Napisano 1 Maja 2010 Share Napisano 1 Maja 2010 Mod mi pomoże i dopisze do poprzedniego postu na listę "warunkową"Podaj, kogo dopisać, to się dopisze. ;) Pozdrawiam Do listy "warunkowej" arrchi - 2kpl Dzięki Edit: Jest model Tu-154 M w skali 1/72. Jest wykonany z żywicy . Kadłub i skrzydła z laminatu. Bardzo pięknie wygląda. Cena ok. 120 euro. A można poprosić o żródełko ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 1 Maja 2010 Share Napisano 1 Maja 2010 (edytowane) Panowie, "tutek" w mojehobby.pl dostępny! Cały jeden dzień... Wczoraj... Pozdrawiam, Marcin. Edit: Na ehobby.pl zamówiłem jeden dzisiaj! Dostępne były dwie sztuki. Zamówienie przyjęli Edytowane 1 Maja 2010 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
b.aleksandrowicz Napisano 1 Maja 2010 Share Napisano 1 Maja 2010 Już nie ma ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin1323 Napisano 1 Maja 2010 Share Napisano 1 Maja 2010 Już nie ma ... kalki do sokołów są sam je projektowałem niestety w chwili obecnej firma któa je zamówiła wciąz boryka sie z wydrukowaniem tychże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin1323 Napisano 2 Maja 2010 Share Napisano 2 Maja 2010 post pod postem,bo za póxno an edycję :( mam pytanie, a może byśmy do projektu tuptusia dorzucili inne samoloty i smigowce rządowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 2 Maja 2010 Share Napisano 2 Maja 2010 Jest model Tu-154 M w skali 1/72. Jest wykonany z żywicy . Kadłub i skrzydła z laminatu. Bardzo pięknie wygląda. Cena ok. 120 euro.Możesz coś więcej o tym modelu napisać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 2 Maja 2010 Share Napisano 2 Maja 2010 http://amg.cdc.cz/index.php?VypisKategorii=45 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 2 Maja 2010 Share Napisano 2 Maja 2010 Dzięki Tomku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szoqun Napisano 2 Maja 2010 Share Napisano 2 Maja 2010 Witam.. Co prawda bawię się w modele ciężarowe, ale po przeczytaniu tego tematu też naszła mnie ochota na samolot w polskich barwach... Taki TU by mi odpowiadał ku pamięci tego rozbitego. Czy jest jeszcze szansa na 2 komplety kalek ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
b.aleksandrowicz Napisano 2 Maja 2010 Share Napisano 2 Maja 2010 Tutka nabyta. Teraz trzymam kciuki za kalki i szablony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas HS Napisano 2 Maja 2010 Autor Share Napisano 2 Maja 2010 Panowie, czy ktoś jeszcze nie otrzymał przesyłki z kalkami ode mnie?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blitzaaa Napisano 2 Maja 2010 Share Napisano 2 Maja 2010 To wprawdzie nie moja skala, ale powiem szczerze, widok profesjonalnego podejścia do tematyki działa bardzo zachęcająco i chętnie wyprodukowałbym "tutkę". Jeżeli jest jeszcze szansa na komplet kalek i masek to proszę o zapis na stosowna listę. Z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi