raben Napisano 13 Lutego 2009 Share Napisano 13 Lutego 2009 ogólnie to pewnie wiele osób na nią czeka.. Dokładnie wtedy mógłbym zrobić swój wymarzony zestaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 13 Lutego 2009 Share Napisano 13 Lutego 2009 A to kwestia zrobienia 1 dużej i kilku małych części bo przecież podwozie mają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
punio Napisano 13 Lutego 2009 Share Napisano 13 Lutego 2009 (edytowane) ja tez bym zrobil swój wymażony zestaw juz go zaprojektowalem taka jak chce jezdzi w mojego taty robocie ale italeri się nie może zabrac za tą wanne Edytowane 14 Lutego 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miki29021 Napisano 13 Lutego 2009 Share Napisano 13 Lutego 2009 Ekhem, pomyłka, bo przekładali ją dopiero raz bo miała być na 2008 rok a w końcu odwołali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilonzo Napisano 13 Lutego 2009 Share Napisano 13 Lutego 2009 punio troszkę szacunku... Nie cepy... Gdzyby nie Italeri to byś nie miał tych modeli na półce co masz... Pomyśl najpierw, a potem pisz . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kenworth Napisano 14 Lutego 2009 Share Napisano 14 Lutego 2009 Ekhem, pomyłka, bo przekładali ją dopiero raz bo miała być na 2008 rok a w końcu odwołali Dwa razy Najpierw miała być w grudniu 2007, potem w grudniu 2008 i teraz ma być w czerwcu 2009. Więc trzeba czekać i wierzyć, że teraz ją w końcy wydadzą i to w czasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiloszKr Napisano 14 Lutego 2009 Share Napisano 14 Lutego 2009 Czasami Te wasze wywody mnie śmieszą danej sytuacji, kilka osób czeka na wannę. A tutaj słyszę co poniektórzy maja dostęp do 1:1. Tak trudno zbudować kiper. Kilka arkuszy Hipsu, kilka profili metr w rękę siłownik z starej anteny i Wanna jak się patrzy. Widać tylko że lepiej poczekać i kupić gotowca co się męczyć po co pokazać samemu sobie że dam radę. Co do Dafa SC nie liczył bym że Italerka też będzie miała tak wersje w swojej ofercie. Od zawsze Daf w SC był tylko i wyłącznie u Revlla A ja liczę ze Mercedes Space-Max się pojawi.Bo nie ma informacji na ten rok że został skasowany z katalogu 09. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 14 Lutego 2009 Share Napisano 14 Lutego 2009 Miłosz tylko jeszcze trzeba miec chęci... Ja bym z miłą chęcią zobaczył cały katalog Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 16 Lutego 2009 Share Napisano 16 Lutego 2009 Widziałęm katalog Italeri, i jakiś dodatek. W dodatku jako nowość są miedzy innymi akcesoria do trucków, zdjęcie a raczej rysunek wskazuje na to że jest to partia do tuningu, rury z halogenami, kominy. Zobaczymy co z tego będzie, pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 16 Lutego 2009 Share Napisano 16 Lutego 2009 A gdzie go widziałeś ??? ;> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 16 Lutego 2009 Share Napisano 16 Lutego 2009 W sklepie modelarskim , jak się uda wrzucę skan . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 16 Lutego 2009 Share Napisano 16 Lutego 2009 okej xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mzmichal Napisano 16 Lutego 2009 Share Napisano 16 Lutego 2009 Przydałby się katalog Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Melonik Napisano 26 Lutego 2009 Share Napisano 26 Lutego 2009 (edytowane) Ojjj, słabo szukacie Edytowane 26 Lutego 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilonzo Napisano 26 Lutego 2009 Share Napisano 26 Lutego 2009 Jakby magnumka była w tej wersji to bym ją brał . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Melonik Napisano 26 Lutego 2009 Share Napisano 26 Lutego 2009 Cały katalog http://www.cyber-hobby.com/html/Italeri%20New%20Items%202009.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
punio Napisano 26 Lutego 2009 Share Napisano 26 Lutego 2009 kopara mi opadła jak zobaczyłęm te akcesoria do trucków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 26 Lutego 2009 Share Napisano 26 Lutego 2009 Matko przenajświętsza. Jeżeli to Magnum będzie właśnie takie stare, oraz, to wszystko wyjdzie. To jak zbankrutuje, w tym roku. Tylko Fuck, gdzie daty,wydania?? (sorka za nie cenzuralne słowo)..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 26 Lutego 2009 Share Napisano 26 Lutego 2009 No ciekawszy rok niż 2008 Napewno będą zakupki xD I to grube xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 26 Lutego 2009 Share Napisano 26 Lutego 2009 Paweł, załupki, zakupy, w nałóg popadnę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 26 Lutego 2009 Share Napisano 26 Lutego 2009 Trzeba na wakacje iść gdzieś do roboty ... Nie ma bata ... Tylko żeby ta Magnumka stara wyszła ,było by super . Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 26 Lutego 2009 Share Napisano 26 Lutego 2009 Ja oszczędzam na Magnumkę, F16 i akcesoria... nie ma co... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 27 Lutego 2009 Share Napisano 27 Lutego 2009 Hyh akcesoria jak wcześniej pisałem... Ujdzie, zobaczymy co dokładnie będzie w pudle.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 27 Lutego 2009 Share Napisano 27 Lutego 2009 A czy ma ktoś wiedzę, na temat silnika w tym magnum. Czy jest taki sam, jak w tym nowym Magnum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilonzo Napisano 27 Lutego 2009 Share Napisano 27 Lutego 2009 We wszystkich Magnumkach Italeri silniki są raczej takie same, bo mam AE 500 i dużo się nie różnią... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi