Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,5k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
Scania z tego co pamiętam to już była wznowiona, tylko w Polsce niebyła dostępna.

Zgadza się Teraz się ciesze, bo jest szansa że dotrze do naszego kraju

Mogę potwierdzić, że ta Scania już dotarła. Widziałem ją dzisiaj w sklepie jak kupowałem wannę.

Napisano
A mi się wydaje że to nie Toyota Prius tylko Honda Inside.

Mi się najbardziej podoba ta żółto zielona wyścigówka obok Hondy i Lexa

Obok modelu jest przecież kartka z nazwą modelu.

Napisano
I jakie ciekawe ceny. Naczepa droższa od Scanii tego jeszcze nie grali.

Ja nie widzę w tym nic dziwnego. Naczepa jest zupełnie nowym modelem. Koszt stworzenia takiej naczepy był znacznie większy niż koszt wznowienia produkowanego już kiedyś modelu. Stąd też naczepa jest droższa.

• 2 weeks later...
Napisano

Te modele są już do kupienia na eBay więc zapewne w najbliższym czasie będą dostępne u nas:

Trabancik (myślę że przez wielu długo wyczekiwany)

trabant.jpg

Ferrari California

ferh.jpg

Büssing 8000

bussa.jpg

Volkswagen T1

busbc.jpg

Nowości Fujimi na listopad - FUJIMI 11/2009

Napisano
Büssing 8000

O rzesz w mordę

Jeszcze do tego wypuścili by przyczepkę i był by zaje%&$#@ zestaw

Napisano

Bodzio widzę że nie tylko ja mam takie myśli, ale co do nowości to pojawiło się na allegro (na pewno w sklepach też ale ja widzę to pierwszy raz ) to Zestaw italeri 3845

ProdImgs%5CPROD00597.jpg

Tu jest link do orginalnego IN-Boxa

http://www.italeri.com/Kit.aspx?PROD=00597

Po wypraskach widać że nie jest to jakaś rewelacja ale można świetnie zrobić tą naczepkę (błoto kurz itp ) Tylko czekać aż się pojawi w warsztacie

Napisano

JarekS sorry ale jak pisałem pierwszy raz ją znalazłem, pod nosem może ale ja do tego sklepu zaglądam 1 może 2 razy do roku (powód, zazwyczaj nic nie ma) Przepraszam ale jak się nie którzy orientują miałem ok 6 miesięcy przerwy od modelworka więc śledzenie po tak długim czasie wszystkich postów nie jest możliwe.

Jeśli to takie przestępstwo to prosze o usunięcie moich postów przez admina, i jeszcze raz przepraszam.

Napisano

No ja bym Cie ukamienował normalnie [hehe ].... Lepiej powiedzcie kiedy będzie dostępny Merol AMG z Aoshimy .

Napisano

Mercedes Aoshimy jest zapowiedziany na grudzień czyli znając życie początkiem stycznia będzie na eBay i w zagranicznych sklepach i koło końca lutego - początku marca w Polskich sklepach.

Napisano

truckman nie unoś się tak, to był przecież żart. Cała społeczność modelarsta żyje "wanną" od dawna.

A DeYgrek, to akurat jeden z lepszych sklepów w regionie, bo bardzo szybko mają nowości a ceny są u nich całkiem niezłe. Tylko na ogół trzeba najpierw zamówić, bo towar nie jest na sklepie, ale w hurtowni w Katowichach.

Pozdrowienia.

Napisano
Cała społeczność modelarsta żyje "wanną" od dawna.

Chyba zbyt pompatycznie... - "pancerni" i "lotnicy" raczej nie mają o tym wiekopomnym fakcie pojęcia - bliższe prawdy to "społeczność modelarska działu ciężarówek"

Napisano

wuen - chyba nie rozszyfrowałeś skrótu myślowego

Wg mnie JarekS dobrze to ujął bo w końcu jesteśmy w dziale cywili i tu się tylko o cywilach mówi

PS: Ja chcę Trampka!!!

Napisano
wuen - chyba nie rozszyfrowałeś skrótu myślowego

Wg mnie JarekS dobrze to ujął bo w końcu jesteśmy w dziale cywili i tu się tylko o cywilach mówi

Hmmm - może i nie rozszyfrowałem ale wyraźnie napisane "cała społeczność modelarska" - wystarczyło dorzucić "cywilna" i wtedy byłoby bliższe bronionej tezy...

Poza tym - zapytani 3 koledzy z działu "cywili" też nie słyszeli o tej "wannie" - może dlatego, że mimo iż "cywile" to motocyklowo-osobowi

Napisano
Trampek powinien być do miesiąca na Mojehobby.pl Mam nadzieje że może na Allegro szybciej

Na ebay'u już jest ale stare wydanie:

0e849b3a114e29b3.jpg

Napisano

JarekS sklep jest spoko włąścieciel z zamiłowania skleja figurki a na co dzień (zresztą widać w sklepie) zajmuje się recyklingiem komputerów i świetlówek. Z tym czekaniem itp to fakt poprostu mają to co ma hurtownia w kato i tyle, jeśli coś jest oficjalnie na rynku to mają to do 2-3 dni i nawet dzwonią do zamawiającego że już jest. Także sklep na duży plus

Napisano

Przyznam się, że trampek nie interesuje mnie i specjalnie nie szukałem go, ale skoro nowe wydanie jest na ebay'u to fakt ten potwierdza słowa kolegi VVitek