Krzychu126 Napisano 12 Października 2009 Share Napisano 12 Października 2009 No jednak to Prius model 2010 http://www.carbuyersnotebook.com/wp-content/uploads/2008/11/2010_toyota_prius.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kenworth Napisano 13 Października 2009 Share Napisano 13 Października 2009 Scania z tego co pamiętam to już była wznowiona, tylko w Polsce niebyła dostępna. Zgadza się Teraz się ciesze, bo jest szansa że dotrze do naszego kraju Mogę potwierdzić, że ta Scania już dotarła. Widziałem ją dzisiaj w sklepie jak kupowałem wannę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SmalTrak Napisano 14 Października 2009 Share Napisano 14 Października 2009 A mi się wydaje że to nie Toyota Prius tylko Honda Inside.Mi się najbardziej podoba ta żółto zielona wyścigówka obok Hondy i Lexa Obok modelu jest przecież kartka z nazwą modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VVitek Napisano 14 Października 2009 Share Napisano 14 Października 2009 Wanna i Scania są już na Allegro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 14 Października 2009 Share Napisano 14 Października 2009 I jakie ciekawe ceny. Naczepa droższa od Scanii tego jeszcze nie grali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SmalTrak Napisano 14 Października 2009 Share Napisano 14 Października 2009 I jakie ciekawe ceny. Naczepa droższa od Scanii tego jeszcze nie grali. Ja nie widzę w tym nic dziwnego. Naczepa jest zupełnie nowym modelem. Koszt stworzenia takiej naczepy był znacznie większy niż koszt wznowienia produkowanego już kiedyś modelu. Stąd też naczepa jest droższa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VVitek Napisano 26 Października 2009 Share Napisano 26 Października 2009 Te modele są już do kupienia na eBay więc zapewne w najbliższym czasie będą dostępne u nas: Trabancik (myślę że przez wielu długo wyczekiwany) Ferrari California Büssing 8000 Volkswagen T1 Nowości Fujimi na listopad - FUJIMI 11/2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 27 Października 2009 Share Napisano 27 Października 2009 Tego Bussinga chyba zakupię. Może do gwiazdki się pokaże to kogoś naciągnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 27 Października 2009 Share Napisano 27 Października 2009 Büssing 8000 O rzesz w mordę Jeszcze do tego wypuścili by przyczepkę i był by zaje%&$#@ zestaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
truckman Napisano 27 Października 2009 Share Napisano 27 Października 2009 Bodzio widzę że nie tylko ja mam takie myśli, ale co do nowości to pojawiło się na allegro (na pewno w sklepach też ale ja widzę to pierwszy raz ) to Zestaw italeri 3845 Tu jest link do orginalnego IN-Boxa http://www.italeri.com/Kit.aspx?PROD=00597 Po wypraskach widać że nie jest to jakaś rewelacja ale można świetnie zrobić tą naczepkę (błoto kurz itp ) Tylko czekać aż się pojawi w warsztacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 27 Października 2009 Share Napisano 27 Października 2009 truckman a Ty skąd żeś się urwał?? viewtopic.php?t=17112 viewtopic.php?t=12339&postdays=0&postorder=asc&start=2220 PS Masz ją nawet pod nosem (podobnie, jak Scanię M500): http://www.dy.pl/Handel/index.php?cPath=34_116&osCsid=678e6a600026d9a3e7f39e386836df8a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
truckman Napisano 28 Października 2009 Share Napisano 28 Października 2009 JarekS sorry ale jak pisałem pierwszy raz ją znalazłem, pod nosem może ale ja do tego sklepu zaglądam 1 może 2 razy do roku (powód, zazwyczaj nic nie ma) Przepraszam ale jak się nie którzy orientują miałem ok 6 miesięcy przerwy od modelworka więc śledzenie po tak długim czasie wszystkich postów nie jest możliwe. Jeśli to takie przestępstwo to prosze o usunięcie moich postów przez admina, i jeszcze raz przepraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 28 Października 2009 Share Napisano 28 Października 2009 No ja bym Cie ukamienował normalnie [hehe ].... Lepiej powiedzcie kiedy będzie dostępny Merol AMG z Aoshimy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VVitek Napisano 28 Października 2009 Share Napisano 28 Października 2009 Mercedes Aoshimy jest zapowiedziany na grudzień czyli znając życie początkiem stycznia będzie na eBay i w zagranicznych sklepach i koło końca lutego - początku marca w Polskich sklepach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 28 Października 2009 Share Napisano 28 Października 2009 truckman nie unoś się tak, to był przecież żart. Cała społeczność modelarsta żyje "wanną" od dawna. A DeYgrek, to akurat jeden z lepszych sklepów w regionie, bo bardzo szybko mają nowości a ceny są u nich całkiem niezłe. Tylko na ogół trzeba najpierw zamówić, bo towar nie jest na sklepie, ale w hurtowni w Katowichach. Pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuen Napisano 29 Października 2009 Share Napisano 29 Października 2009 Cała społeczność modelarsta żyje "wanną" od dawna. Chyba zbyt pompatycznie... - "pancerni" i "lotnicy" raczej nie mają o tym wiekopomnym fakcie pojęcia - bliższe prawdy to "społeczność modelarska działu ciężarówek" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 29 Października 2009 Share Napisano 29 Października 2009 wuen - chyba nie rozszyfrowałeś skrótu myślowego Wg mnie JarekS dobrze to ujął bo w końcu jesteśmy w dziale cywili i tu się tylko o cywilach mówi PS: Ja chcę Trampka!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VVitek Napisano 29 Października 2009 Share Napisano 29 Października 2009 Trampek powinien być do miesiąca na Mojehobby.pl Mam nadzieje że może na Allegro szybciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuen Napisano 29 Października 2009 Share Napisano 29 Października 2009 wuen - chyba nie rozszyfrowałeś skrótu myślowego Wg mnie JarekS dobrze to ujął bo w końcu jesteśmy w dziale cywili i tu się tylko o cywilach mówi Hmmm - może i nie rozszyfrowałem ale wyraźnie napisane "cała społeczność modelarska" - wystarczyło dorzucić "cywilna" i wtedy byłoby bliższe bronionej tezy... Poza tym - zapytani 3 koledzy z działu "cywili" też nie słyszeli o tej "wannie" - może dlatego, że mimo iż "cywile" to motocyklowo-osobowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 29 Października 2009 Autor Share Napisano 29 Października 2009 Trampek powinien być do miesiąca na Mojehobby.pl Mam nadzieje że może na Allegro szybciej Na ebay'u już jest ale stare wydanie: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
truckman Napisano 29 Października 2009 Share Napisano 29 Października 2009 JarekS sklep jest spoko włąścieciel z zamiłowania skleja figurki a na co dzień (zresztą widać w sklepie) zajmuje się recyklingiem komputerów i świetlówek. Z tym czekaniem itp to fakt poprostu mają to co ma hurtownia w kato i tyle, jeśli coś jest oficjalnie na rynku to mają to do 2-3 dni i nawet dzwonią do zamawiającego że już jest. Także sklep na duży plus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VVitek Napisano 29 Października 2009 Share Napisano 29 Października 2009 Szanowny tornado nowe wydanie też jest KLIK, KLIK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 30 Października 2009 Autor Share Napisano 30 Października 2009 Przyznam się, że trampek nie interesuje mnie i specjalnie nie szukałem go, ale skoro nowe wydanie jest na ebay'u to fakt ten potwierdza słowa kolegi VVitek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VVitek Napisano 31 Października 2009 Share Napisano 31 Października 2009 Zdjęcia Mercedesa SL z Aoshimy ZDJĘCIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 31 Października 2009 Share Napisano 31 Października 2009 No hmm czujniki parkowania rażą, ale ogólnie przyjemnie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi