tornado Napisano 5 Lutego 2011 Autor Share Napisano 5 Lutego 2011 Ciekawe, czy Shelby w skali 1:12 to nowy model z nowymi częściami czy przeskalowany z 1:24 - obawiam się, że to drugie - więc "szału nie będzie".Obym się mylił... Shelby oznaczony jest 3 skalą trudności (najwyższą), to może ma nowe części Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuen Napisano 5 Lutego 2011 Share Napisano 5 Lutego 2011 Shelby oznaczony jest 3 skalą trudności (najwyższą), to może ma nowe części Chciałbym aby tak było - wtedy murowany zakup i wykonanie poza kolejnością... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 6 Lutego 2011 Share Napisano 6 Lutego 2011 Na stronie Revella jest zapowiedź Stralisa. "Skil level" - 3, czyli trzeba mieć mniejsze umiejętności, niż do DAFa (ten ma 4). Ilość części - 170 (DAF - 158). Według mnie, wskazuje to, że Stralis będzie też "uproszczony" jak DAF i MAN :( Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 6 Lutego 2011 Share Napisano 6 Lutego 2011 No to już by była "lekka" przesada z ich strony... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilonzo Napisano 6 Lutego 2011 Share Napisano 6 Lutego 2011 A ja właśnie nie wiem czemu, ale od początku miałem takie przeczucie - musiało tak być... Ale i tak się cieszę z od dawna upragnionego Stralisa . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
voseba Napisano 6 Lutego 2011 Share Napisano 6 Lutego 2011 Ale czy to nie lepiej ze ten model bedzie taki biedny? Kazdy z Was bedzie mogl go udoskonalic we wlasnym zakresie, tak jak jest w oryginale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilonzo Napisano 6 Lutego 2011 Share Napisano 6 Lutego 2011 voseba noooo i o to choodzi . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 6 Lutego 2011 Share Napisano 6 Lutego 2011 Jak ktoś umie i czuje się na siłach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
voseba Napisano 6 Lutego 2011 Share Napisano 6 Lutego 2011 Jak ktoś umie i czuje się na siłach... aj tam aj tam.... umiesz tylko sie nie chce a powaznie to pewnie zanim nie sprobujesz to sie nie dowiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VVitek Napisano 7 Lutego 2011 Share Napisano 7 Lutego 2011 Myślę że mamy sporą niespodziankę, Londyński Autobus z Revella nie jest w skali 1:32 jak było we wszystkich newsach a w skali 1:24!!!!!!!! oraz reszta nowości Revella Citroen C4 WRC z Helera I takie małe foto ze stoiska Italeri, ta niebieska Toyota Land Cruiser będzie ciekawym kąskiem żródło: ipmsdeutschland.de Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.KOWAL Napisano 12 Lutego 2011 Share Napisano 12 Lutego 2011 R8 Spyder <3 Ale mnie ten autobus kusi. :P Postaram się załatwić już w czerwcu R8 Spyder. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekgksw3 Napisano 12 Lutego 2011 Share Napisano 12 Lutego 2011 Nie no autobus klasa Cena będzie zapewne taka jak w przypadku Neoplana, ale tego naprawdę chciałbym mieć, klasyk jakich mało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sandi Napisano 12 Lutego 2011 Share Napisano 12 Lutego 2011 I bajka się powtarza. Wszystkie modele pokazane, a STRALLIS znowu tylko pudełko lub zdjęcie. Mogli by się makaroniarze wkońcu postarać i wypuścić model, który był zapowiedzią na 2007r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xsara2008 Napisano 12 Lutego 2011 Share Napisano 12 Lutego 2011 Jak dalej pójdzie w tym tempie wkrótce okaże się że owe NOWOŚCI w realu będą już klasykami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VVitek Napisano 14 Lutego 2011 Share Napisano 14 Lutego 2011 Katalog Italeri na 2011 źródło: wettringer-modellbauforum.de Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba115 Napisano 14 Lutego 2011 Share Napisano 14 Lutego 2011 Wreszcie,mają trochę tych modeli do zaoferowanie i pojawiło się kilka ciekawych nowości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 14 Lutego 2011 Share Napisano 14 Lutego 2011 TGA liczyłem na XXL... ale robią Iveco wypadali by i TGX zrobić. Obydwa zestawy z kontenerami są ciekawe, Ale mercedes bardziej "niemiecki" i za co ciekawszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
powerpablo Napisano 14 Lutego 2011 Share Napisano 14 Lutego 2011 A ja już wiem co sobie kupie do kolekcji Będzie to co prawda Heller ale zawsze coś świeżego - Citroen C4 WRC Pytanie kiedy pojawi się w sprzedaży. Ciekawe kto wypuści nowego Forda Focusa WRC? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sandi Napisano 14 Lutego 2011 Share Napisano 14 Lutego 2011 TGA liczyłem na XXL... Ja także. Ale dobre i to. Ciekawe to volvo z naczepa wiking. no rededycje zarówno man jak i freightliner także. Kontenerki też niczego sobie. Jestem też ciekawy co to bedzie za naczepa do drewna. Oby nie była to sama stara rama na resorach i do tego jakieś kłonnice co nie są do niczego podobne. A na iveco moim zdaniem nie ma co się napalać. Ja napewno nie kupie. No chyba, że było by porządnie zrobione od podstaw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 14 Lutego 2011 Share Napisano 14 Lutego 2011 Stralis, Man Formel Six i naczepa do drewna - mam nadzieję że u mnie to kiedyś zagości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 14 Lutego 2011 Share Napisano 14 Lutego 2011 Ja chcę autobus i wywrotę i naczepę do drewna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba115 Napisano 14 Lutego 2011 Share Napisano 14 Lutego 2011 Ten rok jest naprawdę imponujący w ilość modeli w tym dużo nowości ,myślę sobie (mam nadzieję),że Italka nie poprzestanie na tym i w przyszłym roku będzie jeszcze lepiej.Dobrze by było,żeby tylko ceny były takie jak np 2007/2008 roku ,bo teraz to tragedia..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woocasch Napisano 14 Lutego 2011 Share Napisano 14 Lutego 2011 Ciekawe kto wypuści nowego Forda Focusa WRC? Jeżeli masz na myśli zeszłorocznego Focusa, to nie licząc żywicznego modelu, który jest już jakiś czas dostępny, zapowiadany jest też plastik z nowej firmy SimilR http://www.similr.fr/ Miał być dostępny w zeszłym roku w październiku, ale termin premiery jest ciągle przesuwany. Podobno wynika to z problemów licencyjnych. Ale musimy wierzyć, że w tym roku w końcu trafi na rynek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.KOWAL Napisano 14 Lutego 2011 Share Napisano 14 Lutego 2011 Słaby ten model Focusa,lepiej żeby jakas firma wypuściła Focusa RS nowego (cywila). ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarny1986tychy Napisano 14 Lutego 2011 Share Napisano 14 Lutego 2011 Focusa lepiej samemu jak czujesz się na siłach http://www.renaissance-models.com/wip_proto_focus.htm Pozdro :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi