jark Napisano 10 Lutego 2012 Share Napisano 10 Lutego 2012 Wiecie mniej więcej kiedy wyjdzie ten TGX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 10 Lutego 2012 Share Napisano 10 Lutego 2012 Teoretycznie w tym roku, praktycznie - nie wiadomo. Raczej nie będzie tak jak ze Stralisem że czekamy już któryś rok bo TGX jak widać stoi na wystawie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba115 Napisano 10 Lutego 2012 Share Napisano 10 Lutego 2012 Właśnie ,nie zdziwiłbym się jakby wyszedł już nie długo ,tak dla odmiany . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubamich1 Napisano 11 Lutego 2012 Share Napisano 11 Lutego 2012 W tym TGXie fajnie zrobili tłumik i do tego jeszcze zasłonili go kołem od drugiego modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kilkenny Napisano 22 Lutego 2012 Share Napisano 22 Lutego 2012 Dziś do sklepu MojeHobby dotarł długo oczekiwany model: Revell 07093 London Taxi (FX 4 model) In-box zapożyczony ze strony: www.britmodeller.com postaram się niebawem o krajową recenzje tego modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sandi Napisano 26 Lutego 2012 Share Napisano 26 Lutego 2012 A ja przeglądając allegro natknąlem się na takie coś. Chyba jeszcze nie było: http://allegro.pl/nowosc-italeri-3873-scania-r620-1-24-i2163443057.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 26 Lutego 2012 Share Napisano 26 Lutego 2012 Na stronie Italeri od dłuższego czasu jest ta Scania i jeszcze jakieś nowości. Co do Londyńskiej taksówki proponuję zobaczyć ten link: http://www.wettringer-modellbauforum.de/forum/index.php?page=Thread&threadID=38018 Szczerze mówiąc, nic oprócz kół mnie nie zaciekawiło w tym modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 26 Lutego 2012 Share Napisano 26 Lutego 2012 A ja przeglądając allegro natknąlem się na takie coś. Chyba jeszcze nie było:http://allegro.pl/nowosc-italeri-3873-s ... 43057.html Jest już od kilku dni Jest jej ok. 4-5 ofert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 26 Lutego 2012 Share Napisano 26 Lutego 2012 Na stronie Italeri od dłuższego czasu jest ta Scania i jeszcze jakieś nowości.Co do Londyńskiej taksówki proponuję zobaczyć ten link: http://www.wettringer-modellbauforum.de/forum/index.php?page=Thread&threadID=38018 Szczerze mówiąc, nic oprócz kół mnie nie zaciekawiło w tym modelu. Straszny monolit -- co do silnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 27 Lutego 2012 Share Napisano 27 Lutego 2012 Dziś przyjechał do mnie. Z pobieżnych oględzin ---- dwie wersje silnika Leyland i Scania , skrętne przednie koła, fotele oddzielnie stelaże i poduszki. In-boxa dam jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Y@ro Napisano 6 Marca 2012 Share Napisano 6 Marca 2012 Dziś na ebay-u takie cudo ujrzałem http://www.ebay.co.uk/itm/ITALERI-1-24-SCANIA-R620-V8-ITALERI-50th-ANNIVERSARY-ITEM-3875S-/120871908772?pt=UK_ToysGames_ModelKits_ModelKits_JN&hash=item1c2486f5a4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba115 Napisano 6 Marca 2012 Share Napisano 6 Marca 2012 Ojoj teraz zobaczyłem ,że ta naczepa jest 2 osiowa ,myślałem ,że to zestaw dragon z innymi kalkami a tu proszę .Szkoda tylko ,że Scania ma tylko zmieniony grill i,chyba światła ,jakoś tak śmiesznie wygląda na tym zdjęciu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sandi Napisano 6 Marca 2012 Share Napisano 6 Marca 2012 No to szczycą się tym strallisem. Może będzie ciekawy model. Mam nadzieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 6 Marca 2012 Share Napisano 6 Marca 2012 Ojoj teraz zobaczyłem ,że ta naczepa jest 2 osiowa ,myślałem ,że to zestaw dragon z innymi kalkami a tu proszę .Szkoda tylko ,że Scania ma tylko zmieniony grill i,chyba światła ,jakoś tak śmiesznie wygląda na tym zdjęciu. Do Dragona temu zestawowi daleko, w Dragonie była firanka lub kontener a tu masz naczepę "rajdową" do przewozu samochodu i mobilnego warsztatu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 6 Marca 2012 Share Napisano 6 Marca 2012 Ojoj teraz zobaczyłem ,że ta naczepa jest 2 osiowa ,myślałem ,że to zestaw dragon z innymi kalkami a tu proszę .Szkoda tylko ,że Scania ma tylko zmieniony grill i,chyba światła ,jakoś tak śmiesznie wygląda na tym zdjęciu. Do Dragona temu zestawowi daleko, w Dragonie była firanka lub kontener a tu masz naczepę "rajdową" do przewozu samochodu i mobilnego warsztatu. A Dragon to nie była przypadkiem chłodnia ? Bo ja mam tego pomarańczowego "Dragon delivery" i to jest chłodnia. Notabene obie naklejki mi pozostały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 6 Marca 2012 Share Napisano 6 Marca 2012 No właśnie, chłodnia. Bynajmniej chodziło o to że to nie ten sam zestaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 11 Marca 2012 Share Napisano 11 Marca 2012 Dziś przyjechał do mnie. Z pobieżnych oględzin ---- dwie wersje silnika Leyland i Scania , skrętne przednie koła, fotele oddzielnie stelaże i poduszki.In-boxa dam jutro Obiecany inbox Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 11 Marca 2012 Share Napisano 11 Marca 2012 Ślinka cieknie jak się ogląda tego in-box'a Chyba go sobie kiedyś sprawię... Pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copycat Napisano 11 Marca 2012 Share Napisano 11 Marca 2012 Ma ponoć tylko 150 części, to mało jak na piętrowy autobus. Ale jak tak popatrzeć, to wygląda to dobrze. Może się skuszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 11 Marca 2012 Share Napisano 11 Marca 2012 Ma ponoć tylko 150 części, to mało jak na piętrowy autobus. Ale jak tak popatrzeć, to wygląda to dobrze. Może się skuszę. Wygląda na dopracowany produkt. Może to dobre początki serii autobusów w wykonaniu Revella ? Kolejny kultowy autobus Neoplan N4020 -- 15-to metrowy oryginał w skali miałby 62.5 cm. ---- że nie wspomnę już o Ogórku JRTO A może by napisać do Revella z prośbą o wypuszczenie któregoś z tych dwóch ?? Ale, ale Przemek to byłby pierwszy model którego nie będziesz mógł pobrudzić ---- bo zwyczajnie nie wypada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copycat Napisano 11 Marca 2012 Share Napisano 11 Marca 2012 Ja nie pobrudzę? Już dawno mu się przyglądałem, reklamy na bokach warto poprawić/oprawić. Model ma je chyba dość płasko naklejane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 11 Marca 2012 Share Napisano 11 Marca 2012 Ja nie pobrudzę? Już dawno mu się przyglądałem, reklamy na bokach warto poprawić/oprawić. Model ma je chyba dość płasko naklejane. Nie pobrudzisz . Co do reklam -- one mogą być na panelach przykręconych do karoserii. Da się przerobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartiniOCP Napisano 11 Marca 2012 Share Napisano 11 Marca 2012 O 10 z Lublina na krakowskim. Fajne czasy. Szkoda, że minęły.;/ Anglik fajny, choć wolałbym oglądać in-boxa z ogórka:D Ciekawe jak ze składalnością. pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copycat Napisano 15 Marca 2012 Share Napisano 15 Marca 2012 Moebius zapowiada 2 kolejne modele Moebius Models 1/25 Great Dane 53 foot Trailer Model Kit - 1302 (NEW! - Arrives in July) Moebius Models 1/25 International ProStar Truck Model Kit - 1301 (NEW! - Arrives in July) zdjęć pudełek jeszcze nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 15 Marca 2012 Share Napisano 15 Marca 2012 Ten ProStar może być ciekawy, chyba nawet chciałbym mieć go bardziej niż LoneStara, a jesli jesteśmy przy Starach to skleiłbym sobie naszego, jedynego, oryginalnego Stara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi