VVitek Napisano 22 Kwietnia 2008 Share Napisano 22 Kwietnia 2008 A można wiedzieć dlaczego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 22 Kwietnia 2008 Share Napisano 22 Kwietnia 2008 No i proszę... U jednego ze sponsorów naszego Zimowego Konkursu pojawiła się Scania Atelier: http://hobbyta.sklep.pl/index.php?m=ass&s=14ie63572okxtfqt22hxgxm5p8efi7p0&id_ass=77296 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ITALERITRUCK Napisano 22 Kwietnia 2008 Share Napisano 22 Kwietnia 2008 Ja znalazłem 1 sklep gdzie ktoś umiescił Naczepe w sklepie ale Wywrotki jeszcze nie ma http://www.emodele.pl/product_info.php/cPath/15_22_24/products_id/4660?osCsid=a6393a71cb408b739c8acef58c3262f8 Mi też chodzi o ten sklep a może to jakaś pomyłka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 22 Kwietnia 2008 Share Napisano 22 Kwietnia 2008 Praetorian A ktoś zamówił te scanie z wygranych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redline Napisano 22 Kwietnia 2008 Share Napisano 22 Kwietnia 2008 Widziałem tam też że pojawiły się jusz te 2 stare scanie 113 i roadruner czy ktoś jusz je może zamówił chodzi mi oto czy sa dostepne w dostawie na plastikowe.pl widziałem też lvtp 2 spaim jak by ktoś go znalazł w jakimś polskim sklepie prosze o link.A jeszcze jedno jak by ktoś dysponował fotkami volvo "munari" z zapowiedzi italeri to prosze o kontakt bo ja znalazłem tylko jedną na flickr Chłopaki z pkmc dowiadywali sie i te 2 scanie podobno maja być dostępne w maju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 22 Kwietnia 2008 Share Napisano 22 Kwietnia 2008 Fliper_nx prowadził zamówienia , ja już się wpisałem A jest lista przepakowań revela? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 22 Kwietnia 2008 Share Napisano 22 Kwietnia 2008 Dzieki Redline Truckerek93 listy nie mam ale mniejwiecej się orietuje w temacie jak masz cos konkretnego na mysli pytaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 22 Kwietnia 2008 Share Napisano 22 Kwietnia 2008 Ogólnie, bo ja powszechnie wiadomo, revell przepakowuje modele italeri do swoich pudełek z innymi kalkami, i chodzi czy "wypuścił coś nowego" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 22 Kwietnia 2008 Share Napisano 22 Kwietnia 2008 Ano zamówił ktoś Scanię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 23 Kwietnia 2008 Share Napisano 23 Kwietnia 2008 No to czekamy na IN-BOX'a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woocasch Napisano 23 Kwietnia 2008 Share Napisano 23 Kwietnia 2008 A Skyline ... Aż nie mogę się doczekać aby go obejrzeć na żywo . Uwaga czysto formalna, nowy Nissan GT-R to nie jest już odmiana Skylina, tylko całkowicie osobny model samochodu. Może się czepiam, ale skoro mamy być precyzyjni to bądźmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 23 Kwietnia 2008 Share Napisano 23 Kwietnia 2008 Hmm wiem o tym, tak też jest z Evo X czy nową Imprezą . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eKrystian Napisano 23 Kwietnia 2008 Share Napisano 23 Kwietnia 2008 Tak dla ciekawych : In-box Scania R620 Atelier by Guido : http://www.wettringer-modellbauforum.de/forum/thread.php?postid=125233#post125233 Pozdrawiam,eKrystian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 3 Maja 2008 Share Napisano 3 Maja 2008 Ja zamawiam inboxa lvt 2 sapain z italki jak ktoś znajdzie albo sam bedzie w posiadaniu tego modelu to bardzo prosze o foty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinzo56 Napisano 3 Maja 2008 Share Napisano 3 Maja 2008 Wie może ktoś kiedy bedzie model autokaru revella w polsce??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilonzo Napisano 3 Maja 2008 Share Napisano 3 Maja 2008 marcinzo56 ktoś pisał, że ok. maja, kwietnia, nie pamiętam dokładnie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinzo56 Napisano 3 Maja 2008 Share Napisano 3 Maja 2008 Bilonzo już mamy maj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilonzo Napisano 3 Maja 2008 Share Napisano 3 Maja 2008 marcinzo56 no mówię, że okolice maja kwietnia... Mamy maj ale nic się na to narazie nie zanosi... Jak ktoś więcej będzie wiedział to niech napisze, bo też jestem zainteresowany... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinzo56 Napisano 3 Maja 2008 Share Napisano 3 Maja 2008 marcinzo56 no mówię, że okolice maja kwietnia... Mamy maj ale nic się na to narazie nie zanosi... Jak ktoś więcej będzie wiedział to niech napisze, bo też jestem zainteresowany... Pozdrawiam Chyba każdy będzie zainteresowany Ciekawy jestem jego ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 3 Maja 2008 Autor Share Napisano 3 Maja 2008 Na stronie revella podana jest data 06/2008r. ale wątpię aby w tym roku ukazł się w naszym kraju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 4 Maja 2008 Share Napisano 4 Maja 2008 tornado A czemu wątpisz w możliwości dystrybutorów w Polsce?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilonzo Napisano 4 Maja 2008 Share Napisano 4 Maja 2008 tornado A czemu wątpisz w możliwości dystrybutorów w Polsce?? Bo nieraz nas zawiedli Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 4 Maja 2008 Share Napisano 4 Maja 2008 A kiedy bo jakoś nie pamiętam?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinzo56 Napisano 4 Maja 2008 Share Napisano 4 Maja 2008 A nie wie ktoś może ile we włoszech kosztuje model obojetnie jakies ciezarowki, jeżeli u nas 90zł to ile tam????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 4 Maja 2008 Share Napisano 4 Maja 2008 1€= ok 3,50zł łatwo policzyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi