skwarciu21 Napisano 2 Września 2011 Share Napisano 2 Września 2011 Mozliwe fajnie by było bo nowe modele są bardzo dobrze wykonane i posiadają sporo detali ale wątpię pewnie o reedycja lub przerobili jakiś starszy model dodając kalki i np nowy zderzak. No nic można tak gdybać będzie dostępny to wtedy zobaczymy jak jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwarciu21 Napisano 12 Września 2011 Share Napisano 12 Września 2011 Już na allegro http://allegro.pl/revell-audi-r8-spyder-07094-i1818225830.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiekg Napisano 14 Września 2011 Share Napisano 14 Września 2011 Znalazłem coś dużego - 2010 Ford Shelby GT500 od Revella z za oceanu w skali 1/12, model jest już dostępny na ebayu. http://www.revell.com/model-kits/cars/85-2623.html a tak wygląda złożony: http://www.modelcarsmag.com/forums/index.php?showtopic=47694 pozdrawiam Krzysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwarciu21 Napisano 14 Września 2011 Share Napisano 14 Września 2011 Nic nowego do tematu nie wniosłeś no może za pokazaniem złożonego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rabbit666 Napisano 14 Września 2011 Share Napisano 14 Września 2011 Ale cena fajna. 50$ to uczciwie. Jeśli tylko jakiś polski sklep będzie go miał po normalnych cenach, a jakość tego Mustanga będzie zadowalająca, to ja się piszę na to Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiekg Napisano 15 Września 2011 Share Napisano 15 Września 2011 Nic nowego do tematu nie wniosłeś no może za pokazaniem złożonego. Rozumiem, że model był już tu prezentowany. Wybacz, że ośmieliłem się pokazać go ponownie. Pozdrawiam Krzysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rabbit666 Napisano 16 Września 2011 Share Napisano 16 Września 2011 Nic nowego do tematu nie wniosłeś no może za pokazaniem złożonego. A ja akurat jestem wdzięczny za ten post kolegi. Gdyby nie on nic nie widziałbym o istnieniu takiego Mustanga. Dobra cena a do tego jaka skala krzysiek, dla ciebie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwarciu21 Napisano 16 Września 2011 Share Napisano 16 Września 2011 W sumie ta są plusy tego, no bo jeśli ktoś nie czyta forum na bieżąco to mógł tego nie zobaczyć. Więc cofam to co powiedziałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rabbit666 Napisano 17 Września 2011 Share Napisano 17 Września 2011 JA czytam na bieżąco i nie widziałem Az z ciekawości poszukam tego na poprzednich stronach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 17 Września 2011 Share Napisano 17 Września 2011 Nawet jakbyś widział to niemożliwością jest żebyś pamiętał co się działo kilka czy kilkanaście stron wstecz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 26 Września 2011 Share Napisano 26 Września 2011 Chyba mamy kolejną reedycję, która osobiście bardzo mnie cieszy: DAF Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
punio Napisano 27 Września 2011 Share Napisano 27 Września 2011 Zapowiedzi w martoli http://www.martola.com.pl/pl788/produkty37814/armed_pick_up http://www.martola.com.pl/pl788/produkty37813/timber_trailer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 27 Września 2011 Share Napisano 27 Września 2011 JarekS ten Daf jest już długi czas dostępny w niektórych krajach o ile się nie mylę... Jak zwykle nowość do nas dociera gdy innym się przeje Ale sam też chętnie bym go skleił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 27 Września 2011 Share Napisano 27 Września 2011 JarekS ten Daf jest już długi czas dostępny w niektórych krajach o ile się nie mylę... Jak zwykle nowość do nas dociera gdy innym się przeje Raczej nie jest zbyt długo dostępny, a nowości wcale do nas późno nie docierają. Po prostu dostawy Italeri do Drim-u (jedyny oficjalny dystrybutor na Polskę), przycjodzą raz w miesiącu i to pod koniec każdego miesiąca. Jeśli nie dotrą teraz, to za miesiąc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 27 Września 2011 Share Napisano 27 Września 2011 Hmm... Już dawno na wettringerze widziałem relację z budowy tego modelu i w pierwszym poście pudełko było nowe, takie jak teraz mają ciężarówki Italeri... Nie skłamię jesli powiem ze widziałem to ponad pół roku temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 27 Września 2011 Share Napisano 27 Września 2011 Nie wiem do końca, jak to jest, ale czasem jakiś reedycyjny model ciężarówki wychodzi w jednym (jedynym kraju), a dopiero za pół roku jest dostępny w pozostałych krajach. Tak samo było ze Scaniami 142M i 143. Możliwe, że teraz podobnie było z Dafem, ponieważ nie był on nigdzie dostępny. Sklep Modelltrucks&Parts stosunkowo szybko dostaje nowości, które również i u nas pojawiają się w podobnym czasie, co w innych europejskich krajach. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwarciu21 Napisano 3 Października 2011 Share Napisano 3 Października 2011 In-box Audi R9 Spyder już jest http://www.forum.moto-portal.pl/?/topic/12081-in-box-audi-r8-spyder/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rabbit666 Napisano 4 Października 2011 Share Napisano 4 Października 2011 Hmmm, mam takie wrażenie, że odlewy się chyba polepszyły. Szczególnie kierownica ładna, a nawet w nowym SLS pozostawia trochę do życzenia. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VVitek Napisano 13 Października 2011 Share Napisano 13 Października 2011 Stoisko Revella na targach 2011 Tokyo Hobby Show Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copycat Napisano 14 Października 2011 Share Napisano 14 Października 2011 Bardzo interesował mnie ten London Bus, ale jak podaje Revell, tam jest 150 części. Dość ubogo to wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 14 Października 2011 Share Napisano 14 Października 2011 Mnie najbardziej zaciekawił Chevy Nomad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Falarek Napisano 15 Października 2011 Share Napisano 15 Października 2011 Italeri wydało reedycje modelu DAF 3300 Turbo http://www.italeri.com/scheda.asp?idProdotto=1997 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 15 Października 2011 Share Napisano 15 Października 2011 Italeri wydało reedycje modelu DAF 3300 Turbo Drugi post od góry na tej stronie... Tymczasem mamy kolejny limitowany model Italeri do Modelltrucks&Parts: Volvo Możliwe zatem, że będzie reedycja Volvo Eddie Stobart lub tej drugiej solówki, albo też zupełnie nowy model. Podobnie było ze Scanią solówką - najpierw pojawiła się limitowana edycja Scanii Canvas z przyczepą dla Modelltrucks&Parts, a niedługo potem wyszła reedycja samej Scanii. Pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blend Napisano 15 Października 2011 Share Napisano 15 Października 2011 JarekS mówisz żeby odkładać na nowe modele? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 16 Października 2011 Share Napisano 16 Października 2011 Sądząc po międzyosiówkach jest to reedycja Volvo "Eddie Stobart Ltd." (miałem takie daaawno temu) jednak że jest to nowsze FH. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi