Gulumik Posted June 15, 2010 Share Posted June 15, 2010 Witam Przedstawiam sklejonego z pudła Skifa BWP-3: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr.Watson Posted June 15, 2010 Share Posted June 15, 2010 Wypasiony Model. bardzo mi się podoba. dodaj anteny, dużo zyska wtedy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
szwabu87 Posted June 15, 2010 Share Posted June 15, 2010 (edited) Edited June 15, 2010 by Guest Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kazio Posted June 15, 2010 Share Posted June 15, 2010 Pomaziany bosko (oprócz "szkieł" - dziwny kolor mają, jak dla mnie), ale to jamiszcze z prawego, przedniego, kadłubowego reflektora wypadałoby usunąć... zdecydowanie psuje efekt. P.S. Standardowe pytanie - "jaki masz patent na trzonki narzędzi"? Fajnie to wyszło . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dumo Posted June 15, 2010 Share Posted June 15, 2010 Bardzo ciekawy model, realnie i czysto. Podoba się Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gulumik Posted June 15, 2010 Author Share Posted June 15, 2010 Dzięki staram się Co reflektorów to zgadzam się w 1000 % ale już mi się niechciało....... generalnie to powinno się wydłubać i zrobić szyby - ale szczerze powiedziawszy wolę się zabrać za następny model niż się babrać z tym. Co do trzonków to proste vallejo orange brown, czy light brown lub flash a na to maź z burnt umber rembranta i sztywnym pędzlem to rozsmarowuję co by słoje było widać i tyle Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dweler Posted June 15, 2010 Share Posted June 15, 2010 bardzo ladne kamo i dopasowane do wspolczesniakow efekty postarzajace Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gerd Posted June 15, 2010 Share Posted June 15, 2010 no i jak widać ze SKIF'a też się da! Gratuję. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mae Posted June 15, 2010 Share Posted June 15, 2010 Kolejny dowód na to, że z każdego modelu da się dużo wycisnąć :] Autor w dodatku zamiast narzekać na producenta i model, po prostu pokazał co umie, graty! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panzer Posted June 15, 2010 Share Posted June 15, 2010 A jak w tym modelu z wypraskami. Jeden raz robiłem SKIFA i to był szokkk. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gulumik Posted June 15, 2010 Author Share Posted June 15, 2010 Dziękuję i cieszę się że się podoba. Skif jak to skif ale instrukcja w BWP taka że nie wiadomo o co chodzi, w innych zestawach jest znacznie lepiej Jak najbardziej daje się to kleić i skleić - ten model chyba akurat jest jednym z lepszych zestawów tego producenta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gajur Posted June 16, 2010 Share Posted June 16, 2010 Bardzo ładny model, nie przesadzone starzenie. Jedyny widoczny minus, to ta dziura w lewym reflektorze:(. Kamo będzie stanowiło dla mnie wzór, gdyż czekam na ten model z Trumpka. Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
figfan Posted June 16, 2010 Share Posted June 16, 2010 fajnie ładnie.....jakaś pacynka by sie jeszcze przydała z Tanka i bajka....Pozdrawiam pAWEŁ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomaszekpoz Posted June 17, 2010 Share Posted June 17, 2010 Tak ludziska narzekają na SKIFA, a tu taki super model ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FAHR Posted June 19, 2010 Share Posted June 19, 2010 Świetnie pomalowany model. Już na samym otwarciu tematu poczułem ten klimat współczesnych rosyjskich wozów. Jakie kolory użyłeś do kamuflażu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paweł Czarnocki Posted June 20, 2010 Share Posted June 20, 2010 Tak ludziska narzekają na SKIFA, a tu taki super model ;) Jak widać dla chcącego nic trudnego ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts