Gulumik Napisano 15 Czerwca 2010 Share Napisano 15 Czerwca 2010 Witam Przedstawiam sklejonego z pudła Skifa BWP-3: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr.Watson Napisano 15 Czerwca 2010 Share Napisano 15 Czerwca 2010 Wypasiony Model. bardzo mi się podoba. dodaj anteny, dużo zyska wtedy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szwabu87 Napisano 15 Czerwca 2010 Share Napisano 15 Czerwca 2010 (edytowane) Edytowane 15 Czerwca 2010 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazio Napisano 15 Czerwca 2010 Share Napisano 15 Czerwca 2010 Pomaziany bosko (oprócz "szkieł" - dziwny kolor mają, jak dla mnie), ale to jamiszcze z prawego, przedniego, kadłubowego reflektora wypadałoby usunąć... zdecydowanie psuje efekt. P.S. Standardowe pytanie - "jaki masz patent na trzonki narzędzi"? Fajnie to wyszło . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 15 Czerwca 2010 Share Napisano 15 Czerwca 2010 Bardzo ciekawy model, realnie i czysto. Podoba się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gulumik Napisano 15 Czerwca 2010 Autor Share Napisano 15 Czerwca 2010 Dzięki staram się Co reflektorów to zgadzam się w 1000 % ale już mi się niechciało....... generalnie to powinno się wydłubać i zrobić szyby - ale szczerze powiedziawszy wolę się zabrać za następny model niż się babrać z tym. Co do trzonków to proste vallejo orange brown, czy light brown lub flash a na to maź z burnt umber rembranta i sztywnym pędzlem to rozsmarowuję co by słoje było widać i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dweler Napisano 15 Czerwca 2010 Share Napisano 15 Czerwca 2010 bardzo ladne kamo i dopasowane do wspolczesniakow efekty postarzajace Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 15 Czerwca 2010 Share Napisano 15 Czerwca 2010 no i jak widać ze SKIF'a też się da! Gratuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mae Napisano 15 Czerwca 2010 Share Napisano 15 Czerwca 2010 Kolejny dowód na to, że z każdego modelu da się dużo wycisnąć :] Autor w dodatku zamiast narzekać na producenta i model, po prostu pokazał co umie, graty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Napisano 15 Czerwca 2010 Share Napisano 15 Czerwca 2010 A jak w tym modelu z wypraskami. Jeden raz robiłem SKIFA i to był szokkk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gulumik Napisano 15 Czerwca 2010 Autor Share Napisano 15 Czerwca 2010 Dziękuję i cieszę się że się podoba. Skif jak to skif ale instrukcja w BWP taka że nie wiadomo o co chodzi, w innych zestawach jest znacznie lepiej Jak najbardziej daje się to kleić i skleić - ten model chyba akurat jest jednym z lepszych zestawów tego producenta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajur Napisano 16 Czerwca 2010 Share Napisano 16 Czerwca 2010 Bardzo ładny model, nie przesadzone starzenie. Jedyny widoczny minus, to ta dziura w lewym reflektorze:(. Kamo będzie stanowiło dla mnie wzór, gdyż czekam na ten model z Trumpka. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
figfan Napisano 16 Czerwca 2010 Share Napisano 16 Czerwca 2010 fajnie ładnie.....jakaś pacynka by sie jeszcze przydała z Tanka i bajka....Pozdrawiam pAWEŁ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomaszekpoz Napisano 17 Czerwca 2010 Share Napisano 17 Czerwca 2010 Tak ludziska narzekają na SKIFA, a tu taki super model ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAHR Napisano 19 Czerwca 2010 Share Napisano 19 Czerwca 2010 Świetnie pomalowany model. Już na samym otwarciu tematu poczułem ten klimat współczesnych rosyjskich wozów. Jakie kolory użyłeś do kamuflażu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 20 Czerwca 2010 Share Napisano 20 Czerwca 2010 Tak ludziska narzekają na SKIFA, a tu taki super model ;) Jak widać dla chcącego nic trudnego ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi