quidamcorvus Napisano 10 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 10 Stycznia 2012 Zakończyłem prace nad dioramą Zbrojnych z Middenheim, do zrobienia pozostała jeszcze 'tabliczka znamionowa', zresztą podobne wykonam pewnie także do innych makiet. Ogólnie jestem zadowolony z efektu końcowego, który miał przedstawiać kompanię 'Synów Ulryka' przemierzającą północne rubieże Imperium zniszczonego podczas Inwazji Chaosu. Diorama pokryta jest śniegiem jedynie częściowo, a to z racji tego, że... tutaj są dwie wersje (czyli co miał autor na myśli): - pierwsza, jest taka, że kompania dociera do granicy śniegu, za którą kończy się władza Ulryka, Pana bitwy, zimy i wilków. - druga, śnieg jest efektem burzy wywołanej przez kapłana Ulryka. Tak czy inaczej, zapraszam do oglądania i komentowania! Dzisiaj prezentuję zdjęcia dioramy i sań. W kolejnych dniach wrzucę zdjęcia stronników i bohaterów. Zapraszam także do obejrzenia starszych prac: Khazadzi z Gór Krańca Świata Leśne Elfy z Athel Loren Łowcy Czarownic Orki & Gobliny Żołnierze z Reiklandu Najemne Ostrza (Po kliknięciu poniższe zdjęcie otworzy się w większym rozmiarze) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 10 Stycznia 2012 Share Napisano 10 Stycznia 2012 Czad. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
quidamcorvus Napisano 12 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 12 Stycznia 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Toff Napisano 12 Stycznia 2012 Share Napisano 12 Stycznia 2012 Fajne! Trochę mroczne kolory, ale może to tylko ja jestem przyzwyczajony do nieco żywszych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hetzer Napisano 12 Stycznia 2012 Share Napisano 12 Stycznia 2012 Witam, widze kolega ostro w klimatach^^ ile punktow masz w armi imperium? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
quidamcorvus Napisano 13 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 13 Stycznia 2012 ile punktow masz w armi imperium? Trudno powiedzieć, bo w Battla nie gram. To modele do Warheim Fantasy Skirmish, skirmisha w świecie Warhammera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hetzer Napisano 13 Stycznia 2012 Share Napisano 13 Stycznia 2012 ja tez nie grywam, bo nie ma z kim, glownie sobie pacykuje te modele i zbieram (kiedys byl taki plan coby podciagnac to co mam pod scenariusze WFRP - mam wszystkie wydane w polsce i wszystkie 3 wydane edycje - ale tylko chyba dla mojej frajdy - bo znowu nie mam z kim grac:P) tez tego troszke zrobilem, fajnie sie to wszystko u Ciebie prezentuje! Zeby nie bylo - pstrykne pare fotek swoim zbiorom i wystawie rowniez, ale moje to glownie zloczyncy i ta niedobra strona Starego swiata... Wojownicy chaosu, bestie, demony... teraz mam w planach (juz wiekszosc zebrana - tylko te skubane nowosci jutro trzeba zakupic...same rarytasy^^) mala armijke vampirow:] pozdrawiam i podgladam co tu sie dzieje^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
quidamcorvus Napisano 13 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 13 Stycznia 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
quidamcorvus Napisano 15 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 15 Stycznia 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
quidamcorvus Napisano 16 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 16 Stycznia 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 16 Stycznia 2012 Share Napisano 16 Stycznia 2012 Cacuszka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Toff Napisano 17 Stycznia 2012 Share Napisano 17 Stycznia 2012 Klasa! Aż nabrałem ochoty na jakieś figurki, bo dawno już nie malowałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
quidamcorvus Napisano 18 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 18 Stycznia 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
quidamcorvus Napisano 21 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 21 Stycznia 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 21 Stycznia 2012 Share Napisano 21 Stycznia 2012 Pytanie chciałbym zadać- ten śnieg to produkt Citadel\Games Workshop czy cuś inszego? A figurasy fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 21 Stycznia 2012 Share Napisano 21 Stycznia 2012 Figurki jak zwykle prima sort. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
quidamcorvus Napisano 21 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 21 Stycznia 2012 Dzięki za komentarze Pytanie chciałbym zadać- ten śnieg to produkt Citadel\Games Workshop czy cuś inszego? A figurasy fajne Śnieg to klej Wikol posypany Sodą oczyszczoną Na to nieco Wet Effects Miga i znów nieco Sody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
quidamcorvus Napisano 2 Lutego 2012 Autor Share Napisano 2 Lutego 2012 Skończyłem malowanie imperialnych Magistrów Magii, którzy służyć będą w imperialnych kompaniach w czasie rozgrywek w WFS. Według kolejności: Alchemik z Kolegium Złota Magister Ametystu z Kolegium Śmierci Astromanta z Kolegium Niebios Magister Bestii z Kolegium Bursztyny Magister Jadeitu z Kolegium Życia Piromanta z Kolegium Ognia Sztukmistrz z Kolegium Cienia Hierofanta z Kolegium Światła I wczesny WiP dioramy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
quidamcorvus Napisano 4 Lutego 2012 Autor Share Napisano 4 Lutego 2012 Magistrowie Magii pojawili się na CMoN. Zapraszam do komentowania i głosowania! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slawo Napisano 11 Lutego 2012 Share Napisano 11 Lutego 2012 A pieski sam robiłeś, czy to już gotowy produkt (jaki)? Ładnie. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
quidamcorvus Napisano 11 Lutego 2012 Autor Share Napisano 11 Lutego 2012 A pieski sam robiłeś, czy to już gotowy produkt (jaki)? Ładnie. ;) Psy to modele Warhound firmy Warlord. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
quidamcorvus Napisano 21 Lutego 2012 Autor Share Napisano 21 Lutego 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 21 Lutego 2012 Share Napisano 21 Lutego 2012 Istne posiedzenie rządu Świetna praca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
quidamcorvus Napisano 22 Lutego 2012 Autor Share Napisano 22 Lutego 2012 Dzięki Diorama z Magistrami Magii pojawiła się na CMoN. Zapraszam do głosowania (tutaj i tutaj) oraz komentowania! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 22 Lutego 2012 Share Napisano 22 Lutego 2012 Dzięki BordowymPryncom już się tam dostałem i zagłosowałem ;) Będziesz może wystawiał magistrów w Bytomiu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi