quidamcorvus Napisano 14 Października 2016 Autor Share Napisano 14 Października 2016 W przerwie prac nad makietą Domu Kupca pomalowałem zestaw Astronomer’s Workshop Basing Kit od HQResin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 14 Października 2016 Share Napisano 14 Października 2016 Bajka, panie. Zamiast grać, wolałbym oglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
quidamcorvus Napisano 15 Października 2016 Autor Share Napisano 15 Października 2016 Bajka, panie. Zamiast grać, wolałbym oglądać. Dzięki Można grać i oglądać Pomalowałem zestaw Signposts/Road Signs Basing Kit od HQResin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
quidamcorvus Napisano 17 Października 2016 Autor Share Napisano 17 Października 2016 Z balsy, pudełka po figurkach, spinaczy biurowych i blaszki z kremu do golenia skleiłem przy użyciu kleju cyjanoakrylowego drzwi do wejścia głównego i na balkon. Nity zrobiłem klejem Wikol. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
quidamcorvus Napisano 19 Października 2016 Autor Share Napisano 19 Października 2016 Pomalowałem zestaw Crystals Basing Kit od HQResin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 20 Października 2016 Super Moderator Share Napisano 20 Października 2016 Kompletnie nie mój cyrk ale zajefajnie wygląda. Czekam na finisz domku mega wypas Zaglądam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
quidamcorvus Napisano 20 Października 2016 Autor Share Napisano 20 Października 2016 Dzięki za doping Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
quidamcorvus Napisano 28 Października 2016 Autor Share Napisano 28 Października 2016 Pomalowałem zestaw Crystalic Rocks Basing Kit od HQResin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
quidamcorvus Napisano 4 Listopada 2016 Autor Share Napisano 4 Listopada 2016 Pomalowałem zestaw Camp Basing Kit od HQResin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 5 Listopada 2016 Super Moderator Share Napisano 5 Listopada 2016 Bajerki fajne ale ja z uporem maniaka czekam na domek :P Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
quidamcorvus Napisano 5 Listopada 2016 Autor Share Napisano 5 Listopada 2016 Bajerki fajne ale ja z uporem maniaka czekam na domek :PPozdrawiam Dzięki za komentarz i doping. Niestety chwilowo produkty HQResin mają priorytet ale przy domku też dłubię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
quidamcorvus Napisano 20 Listopada 2016 Autor Share Napisano 20 Listopada 2016 Pomalowałem zestaw Wooden Barrels Set od HQResin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lilliadg44 Napisano 21 Listopada 2016 Share Napisano 21 Listopada 2016 Nie no świetnie to wszystko teraz wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
quidamcorvus Napisano 21 Listopada 2016 Autor Share Napisano 21 Listopada 2016 No to idzie zima... Zima ma trzy metry wzrostu, ostre jak brzytwa pazury, zionie mrozem i jest wściekła! Więcej na BLOGU. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
quidamcorvus Napisano 27 Listopada 2016 Autor Share Napisano 27 Listopada 2016 Pomalowałem zestaw Food Market Basing Kit od HQ Resin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 27 Listopada 2016 Super Moderator Share Napisano 27 Listopada 2016 a dalej domku nie ma ... :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
quidamcorvus Napisano 28 Listopada 2016 Autor Share Napisano 28 Listopada 2016 a dalej domku nie ma ... :( Niestety, czeka cierpliwie w kolejce. Za mało czasu na wszystko :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 29 Listopada 2016 Share Napisano 29 Listopada 2016 Jak zobaczyłem plany budowlane w prawej łapie stwora , wiedziałem, że budowa będzie mieć opóźnienia.. QC- tak duże figurki mieszczą się w projektowanych budynkach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
quidamcorvus Napisano 29 Listopada 2016 Autor Share Napisano 29 Listopada 2016 Mieszczą. Ale tak dużych modeli jest względnie mało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 29 Listopada 2016 Share Napisano 29 Listopada 2016 No to idzie zima... Zima ma trzy metry wzrostu, ostre jak brzytwa pazury, zionie mrozem i jest wściekła! Więcej na BLOGU. A to nie czasem jest Buka??!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
quidamcorvus Napisano 5 Grudnia 2016 Autor Share Napisano 5 Grudnia 2016 Pomalowałem zestaw Travel Set – Basing Kit od HQ Resin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 8 Grudnia 2016 Share Napisano 8 Grudnia 2016 Fajny pomysł z misiem i pudłami na kapelusze [chyba kapelusze]. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
quidamcorvus Napisano 8 Grudnia 2016 Autor Share Napisano 8 Grudnia 2016 Dzięki Farbami akrylowymi i chemią od AK Interactive pomalowałem drzwi, które znajdą się na makiecie 'Domu Kupca'. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 8 Grudnia 2016 Share Napisano 8 Grudnia 2016 Fajny pomysł z pudłami na kapelusze [chyba kapelusze]. Werble też mogłyby wejść. quidamcorvus, czy taki, dajmy na to Kupiec, albo inny Krasnal siedzący na dyniach też bierze udział w grze? Czy to tylko ozdoba - efektowna i śliczna bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
quidamcorvus Napisano 24 Grudnia 2016 Autor Share Napisano 24 Grudnia 2016 quidamcorvus, czy taki, dajmy na to Kupiec, albo inny Krasnal siedzący na dyniach też bierze udział w grze? Czy to tylko ozdoba - efektowna i śliczna bardzo. Tak, może wziąć udział w grze. Taki Kupiec z jednej strony zwiększa dochód drużyny a z drugiej zmniejsza straty na sprzedaży ekwipunku. Wampir Von Carstein na scenicznej podstawce RISE of the UNDEAD, czyli mój prezent dla Potsiata z Gangs of Mordheim pomalowany w ramach I Świątecznej Wymiany Figurkowej 2016. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi