sokolprzemek Napisano 12 Lipca 2010 Share Napisano 12 Lipca 2010 uaz 452 command 1:35 bilek witam to będzie mój drugi model w życiu. Jeśli ktoś ma jakieś fotki w Polskim malowaniu byłbym wdzięczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekgksw3 Napisano 12 Lipca 2010 Share Napisano 12 Lipca 2010 Właśnie jest opisany w najnowszym SuperModelu, już wiem że muszę go kupić Można wiedzieć gdzie go kupiłeś, bo widziałem na Jadarze ale za 130pln, trochę dużo A może zrobisz go jako cywilny ? podobno kiedyś używała ich straż, służby techniczne czy był używany jako karetka, również w Polsce, coś takiego mogło by być bardzo ciekawe, sam planuję dioramkę tego typu. Czekam więc niecierpliwie na dalszy ciąg warsztatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amras Napisano 12 Lipca 2010 Share Napisano 12 Lipca 2010 A występował w tej wersji w polskim wojsku? Wiem, że występował (a raczej występuje jeszcze szczątkowo) w wersji autotopografu. Gdyby ktoś chciał szczegółowe zdjęcia tej wersji to jeszcze przez jakiś czas będę miał dostęp do oryginału. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sokolprzemek Napisano 12 Lipca 2010 Autor Share Napisano 12 Lipca 2010 Amras właśnie kiedyś widziałem na złomie tę wersję i o niej pomyślałem z 12 dywizji w szczecinie jak byś miał jakieś foty to przymnę każdą ilość przemekgksw3 - dostałem w prezencie więc nic nie wiem o cenie i sklepie p.s. jak ogarnę jak się wkleja zdjęcia to coś wrzucę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amras Napisano 12 Lipca 2010 Share Napisano 12 Lipca 2010 Sorki ale się pospieszyłem. Właśnie sprawdziłem, że "kupcy" z Agencji Mienia Wojskowego oplombowali cały samochód. Nie da się nic otworzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sokolprzemek Napisano 12 Lipca 2010 Autor Share Napisano 12 Lipca 2010 a przez szybę? czy to blaszak cały? bo planuje dobrać cos do wersji z szybami. gdzieś widziałem radiostację RD115ZMT na takim podwoziu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amras Napisano 12 Lipca 2010 Share Napisano 12 Lipca 2010 Z szybami, z szybami Zobaczę co da się zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 13 Lipca 2010 Share Napisano 13 Lipca 2010 w wersji propagandowej WP. może coś się wybierze: Edit... Proszę wstawiać linki do stron w sposób właściwy... http://www.vojenskatechnika.sk/uaz452/uaz_album.htm http://forum.valka.cz/viewtopic.php/t/65019 http://dkvhv.cz/menu/vozovy-park/uaz-452 Mod... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sokolprzemek Napisano 13 Lipca 2010 Autor Share Napisano 13 Lipca 2010 dzięki gerd Edit... Post wyedytowany. Proszę o wstawianie zdjęć zgodne z regulaminem forum... Mod... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozi84 Napisano 14 Lipca 2010 Share Napisano 14 Lipca 2010 popraw zdjęcia !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sokolprzemek Napisano 14 Lipca 2010 Autor Share Napisano 14 Lipca 2010 próbowałem ale mi nie wychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekgksw3 Napisano 14 Lipca 2010 Share Napisano 14 Lipca 2010 Tu masz o wstawianiu zdjęć: http://modelwork.pl/viewtopic.php?t=7808 Jak byś jeszcze potrzebował pomocy, to śmiało pisz na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sokolprzemek Napisano 24 Lipca 2010 Autor Share Napisano 24 Lipca 2010 created by picasa2html.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sokolprzemek Napisano 11 Sierpnia 2010 Autor Share Napisano 11 Sierpnia 2010 (edytowane) parę dni później sklejalność oceniam na 6/10 podłoga fabrycznie wygięta nie dało się jej wyprostować, wysokość szyby nie pasowała do wysokości dachu -ogólnie słabo to widzę Edytowane 11 Sierpnia 2010 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sokolprzemek Napisano 11 Sierpnia 2010 Autor Share Napisano 11 Sierpnia 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŁukaszW Napisano 16 Sierpnia 2010 Share Napisano 16 Sierpnia 2010 gdzie to kupiles i ile Cie kosztowal ? pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 16 Sierpnia 2010 Share Napisano 16 Sierpnia 2010 a co to za model? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 16 Sierpnia 2010 Share Napisano 16 Sierpnia 2010 gdzie to kupiles i ile Cie kosztowal ? Czytaj słowo pisane, a nie tylko oglądaj obrazki - odpowiedź już padła. a co to za model? No tak... Przecież zamiast pomyśleć można stukać na klawiaturze głupie pytania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sokolprzemek Napisano 16 Sierpnia 2010 Autor Share Napisano 16 Sierpnia 2010 troszkę do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sokolprzemek Napisano 3 Września 2010 Autor Share Napisano 3 Września 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinfire Napisano 3 Września 2010 Share Napisano 3 Września 2010 Bardzo ciekawy model, jeszcze ciekawszy jest oryginał znalazłe jeszcze odmianę ambulans tegoż modelu, czy może ktoś wie jak wygląda w środku? czy zrobili wnętrze ambulansu czy na pałę przysłowiową jak leci??? EDIT: pytania a'propos zestawu w/w wersji nie było... znalazłem dokładnie obfocony na stronce jadaru, czyli jest wyposażenie dla sanitarki, blaszki itd. może trzeba by się koło niego zakręcić?? cena, jedynie cena... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rollingstones Napisano 4 Września 2010 Share Napisano 4 Września 2010 Aż tak żle się to składa? Świetny temat ale trochę przerażający z tego co piszesz - jaki jest plastik w obróbce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 5 Września 2010 Share Napisano 5 Września 2010 A co się stało że szybki takie mleczne są? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 5 Września 2010 Share Napisano 5 Września 2010 A co się stało że szybki takie mleczne są? Jak dla mnie to na nich jest maskol. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sokolprzemek Napisano 5 Września 2010 Autor Share Napisano 5 Września 2010 szybki jeszcze maskolem są porobione. dostałem egzemplarz z co się okazało po sklejeniu, z krzywą podłogą i później już nie pasował dach P.S. oryginalnie w środku są rzędy ławeczek ale mi się nie podobały więc skleiłem dwa biureczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi