sokolprzemek Posted July 12, 2010 Share Posted July 12, 2010 uaz 452 command 1:35 bilek witam to będzie mój drugi model w życiu. Jeśli ktoś ma jakieś fotki w Polskim malowaniu byłbym wdzięczny Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
przemekgksw3 Posted July 12, 2010 Share Posted July 12, 2010 Właśnie jest opisany w najnowszym SuperModelu, już wiem że muszę go kupić Można wiedzieć gdzie go kupiłeś, bo widziałem na Jadarze ale za 130pln, trochę dużo A może zrobisz go jako cywilny ? podobno kiedyś używała ich straż, służby techniczne czy był używany jako karetka, również w Polsce, coś takiego mogło by być bardzo ciekawe, sam planuję dioramkę tego typu. Czekam więc niecierpliwie na dalszy ciąg warsztatu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amras Posted July 12, 2010 Share Posted July 12, 2010 A występował w tej wersji w polskim wojsku? Wiem, że występował (a raczej występuje jeszcze szczątkowo) w wersji autotopografu. Gdyby ktoś chciał szczegółowe zdjęcia tej wersji to jeszcze przez jakiś czas będę miał dostęp do oryginału. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sokolprzemek Posted July 12, 2010 Author Share Posted July 12, 2010 Amras właśnie kiedyś widziałem na złomie tę wersję i o niej pomyślałem z 12 dywizji w szczecinie jak byś miał jakieś foty to przymnę każdą ilość przemekgksw3 - dostałem w prezencie więc nic nie wiem o cenie i sklepie p.s. jak ogarnę jak się wkleja zdjęcia to coś wrzucę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amras Posted July 12, 2010 Share Posted July 12, 2010 Sorki ale się pospieszyłem. Właśnie sprawdziłem, że "kupcy" z Agencji Mienia Wojskowego oplombowali cały samochód. Nie da się nic otworzyć Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sokolprzemek Posted July 12, 2010 Author Share Posted July 12, 2010 a przez szybę? czy to blaszak cały? bo planuje dobrać cos do wersji z szybami. gdzieś widziałem radiostację RD115ZMT na takim podwoziu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amras Posted July 12, 2010 Share Posted July 12, 2010 Z szybami, z szybami Zobaczę co da się zrobić. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gerd Posted July 13, 2010 Share Posted July 13, 2010 w wersji propagandowej WP. może coś się wybierze: Edit... Proszę wstawiać linki do stron w sposób właściwy... http://www.vojenskatechnika.sk/uaz452/uaz_album.htm http://forum.valka.cz/viewtopic.php/t/65019 http://dkvhv.cz/menu/vozovy-park/uaz-452 Mod... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sokolprzemek Posted July 13, 2010 Author Share Posted July 13, 2010 dzięki gerd Edit... Post wyedytowany. Proszę o wstawianie zdjęć zgodne z regulaminem forum... Mod... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kozi84 Posted July 14, 2010 Share Posted July 14, 2010 popraw zdjęcia !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sokolprzemek Posted July 14, 2010 Author Share Posted July 14, 2010 próbowałem ale mi nie wychodzi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
przemekgksw3 Posted July 14, 2010 Share Posted July 14, 2010 Tu masz o wstawianiu zdjęć: http://modelwork.pl/viewtopic.php?t=7808 Jak byś jeszcze potrzebował pomocy, to śmiało pisz na PW Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sokolprzemek Posted July 24, 2010 Author Share Posted July 24, 2010 created by picasa2html.com Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sokolprzemek Posted August 11, 2010 Author Share Posted August 11, 2010 (edited) parę dni później sklejalność oceniam na 6/10 podłoga fabrycznie wygięta nie dało się jej wyprostować, wysokość szyby nie pasowała do wysokości dachu -ogólnie słabo to widzę Edited August 11, 2010 by Guest Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sokolprzemek Posted August 11, 2010 Author Share Posted August 11, 2010 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ŁukaszW Posted August 16, 2010 Share Posted August 16, 2010 gdzie to kupiles i ile Cie kosztowal ? pzdr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
August Posted August 16, 2010 Share Posted August 16, 2010 a co to za model? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kubisz Posted August 16, 2010 Share Posted August 16, 2010 gdzie to kupiles i ile Cie kosztowal ? Czytaj słowo pisane, a nie tylko oglądaj obrazki - odpowiedź już padła. a co to za model? No tak... Przecież zamiast pomyśleć można stukać na klawiaturze głupie pytania... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sokolprzemek Posted August 16, 2010 Author Share Posted August 16, 2010 troszkę do przodu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sokolprzemek Posted September 3, 2010 Author Share Posted September 3, 2010 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcinfire Posted September 3, 2010 Share Posted September 3, 2010 Bardzo ciekawy model, jeszcze ciekawszy jest oryginał znalazłe jeszcze odmianę ambulans tegoż modelu, czy może ktoś wie jak wygląda w środku? czy zrobili wnętrze ambulansu czy na pałę przysłowiową jak leci??? EDIT: pytania a'propos zestawu w/w wersji nie było... znalazłem dokładnie obfocony na stronce jadaru, czyli jest wyposażenie dla sanitarki, blaszki itd. może trzeba by się koło niego zakręcić?? cena, jedynie cena... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rollingstones Posted September 4, 2010 Share Posted September 4, 2010 Aż tak żle się to składa? Świetny temat ale trochę przerażający z tego co piszesz - jaki jest plastik w obróbce? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moses Posted September 5, 2010 Share Posted September 5, 2010 A co się stało że szybki takie mleczne są? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomek Mroczkowski Posted September 5, 2010 Share Posted September 5, 2010 A co się stało że szybki takie mleczne są? Jak dla mnie to na nich jest maskol. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sokolprzemek Posted September 5, 2010 Author Share Posted September 5, 2010 szybki jeszcze maskolem są porobione. dostałem egzemplarz z co się okazało po sklejeniu, z krzywą podłogą i później już nie pasował dach P.S. oryginalnie w środku są rzędy ławeczek ale mi się nie podobały więc skleiłem dwa biureczka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts