Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Właśnie jest opisany w najnowszym SuperModelu, już wiem że muszę go kupić Można wiedzieć gdzie go kupiłeś, bo widziałem na Jadarze ale za 130pln, trochę dużo A może zrobisz go jako cywilny ? podobno kiedyś używała ich straż, służby techniczne czy był używany jako karetka, również w Polsce, coś takiego mogło by być bardzo ciekawe, sam planuję dioramkę tego typu.

Czekam więc niecierpliwie na dalszy ciąg warsztatu

Napisano

A występował w tej wersji w polskim wojsku? Wiem, że występował (a raczej występuje jeszcze szczątkowo) w wersji autotopografu. Gdyby ktoś chciał szczegółowe zdjęcia tej wersji to jeszcze przez jakiś czas będę miał dostęp do oryginału.

Napisano

Amras właśnie kiedyś widziałem na złomie tę wersję i o niej pomyślałem z 12 dywizji w szczecinie jak byś miał jakieś foty to przymnę każdą ilość

przemekgksw3 - dostałem w prezencie więc nic nie wiem o cenie i sklepie

p.s. jak ogarnę jak się wkleja zdjęcia to coś wrzucę

Napisano

Sorki ale się pospieszyłem. Właśnie sprawdziłem, że "kupcy" z Agencji Mienia Wojskowego oplombowali cały samochód. Nie da się nic otworzyć

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Napisano (edytowane)

parę dni później

sklejalność oceniam na 6/10

podłoga fabrycznie wygięta nie dało się jej wyprostować, wysokość szyby nie pasowała do wysokości dachu -ogólnie słabo to widzę

_DSC2437.JPG

_DSC2438.JPG

_DSC2440.JPG

_DSC2441.JPG

Edytowane przez Gość
Napisano
gdzie to kupiles i ile Cie kosztowal ?

Czytaj słowo pisane, a nie tylko oglądaj obrazki - odpowiedź już padła.

a co to za model?

No tak... Przecież zamiast pomyśleć można stukać na klawiaturze głupie pytania...

• 3 weeks later...
Napisano

Bardzo ciekawy model, jeszcze ciekawszy jest oryginał znalazłe jeszcze odmianę ambulans tegoż modelu, czy może ktoś wie jak wygląda w środku? czy zrobili wnętrze ambulansu czy na pałę przysłowiową jak leci???

EDIT: pytania a'propos zestawu w/w wersji nie było... znalazłem dokładnie obfocony na stronce jadaru, czyli jest wyposażenie dla sanitarki, blaszki itd. może trzeba by się koło niego zakręcić?? cena, jedynie cena...

Napisano

A co się stało że szybki takie mleczne są?

Napisano

szybki jeszcze maskolem są porobione. dostałem egzemplarz z co się okazało po sklejeniu, z krzywą podłogą i później już nie pasował dach

P.S. oryginalnie w środku są rzędy ławeczek ale mi się nie podobały więc skleiłem dwa biureczka