Jump to content

M 10 ACHILLES ACADEMY 1/35

Mirek66
 Share

Recommended Posts

Model po dość długim czasie uważam za skończony

Figurki nie za dobre ale muszą takie zostać .

Zapraszam do oglądania oraz komentarzy .

Pozdrawiam Mirek .

imgp7827.jpg

imgp7832.jpg

imgp7834.jpg

imgp7840.jpg

imgp7841.jpg

imgp7842.jpg

imgp7843.jpg

imgp7852.jpg

Dzięki koledzy za komentarze .

Co do środka to dorzucam jeszcze dwie fotki po czarnym waschu których nie wrzuciłem w warsztacie .

imgp7680.jpg

imgp7681o.jpg

Witam

Twój M-10 wygląda bardzo efektownie i, jak już zauważyli koledzy, nie jest przesadnie zużyty. Bardzo podoba mi się sama kompozycja tej mini scenki. Wszystko fajnie ze sobą współgra i nie wygląda sztucznie.

Jedyne co mi trochę nie pasuje to świecące się stroje naszych pancerniaków i nieco zbyt wyraziste, kontrastujące cieniowanie przednich bambetli (głównie brązowego worka).

Poza tym wszystko jest tip top i naprawdę cieszy oko

Pozdrawiam

Kornik

Naprawdę czysto wykonany model, wnętrze robi wrażenie. Trochę przeszkadzają żółte gęby pancerniaków, no i może tak jak było wcześniej mówione zbyt mocno pocieniowane plecaki itp. przynajmniej w stosunku do reszty. Poza tym świetnie wykonany model jak i cała kompozycja scenki. Podpracuj jeszcze trochę figurki i będzie już idealnie

Ps. Ładnie to tak normandzkim chłopom dywizyjne paliwo rozdawać

Często podglądałem do twojego warsztatu i bardzo mi się podobała twoja robota. Po prostu kopara mi opadła. Super super i jeszcze raz super.

Pozdrawiam Dawid

Bardzo ciekawy model, bo mimo, że nie jest zmęczony i wybrudzony, to ma swój urok. Na pochwałę zasługuje także fakt, że wykonany jest w jedynych słusznych barwach. Figurki także wyglądają w porządku. Jedyny minusik to, tak jak wspomnieli poprzednicy, cieniowanie niektórych bambetli, ale nie wpływa to negatywnie na całość. Ogólnie model jak i podstawka wyszły bardzo dobrze i miło się to ogląda.

Podziękował za opinie .

Zbyszku szpachluję łączenia ale pewnia za dużo wymyłem

Poprawiłem co nieco dla siedzących nie starczyło matu tak że muszą poczekać .

imgp7855.jpg