Mirek66 Napisano 26 Lipca 2010 Napisano 26 Lipca 2010 Model po dość długim czasie uważam za skończony Figurki nie za dobre ale muszą takie zostać . Zapraszam do oglądania oraz komentarzy . Pozdrawiam Mirek . Cytuj
cloner16 Napisano 26 Lipca 2010 Napisano 26 Lipca 2010 No i pięknie , nie wymęczony i schludny , czyli jak zawsze. P.S.Szkoda tylko ,że wnętrza nikt nie zobaczy. Cytuj
bigmodel Napisano 27 Lipca 2010 Napisano 27 Lipca 2010 Witam. No i bardzo ładny Achilles wyszedł. I co najważniejsze w jedynych słusznych barwach Pozdrawiam Jacek Cytuj
Mirek66 Napisano 27 Lipca 2010 Autor Napisano 27 Lipca 2010 Dzięki koledzy za komentarze . Co do środka to dorzucam jeszcze dwie fotki po czarnym waschu których nie wrzuciłem w warsztacie . Cytuj
marioba Napisano 27 Lipca 2010 Napisano 27 Lipca 2010 Witam! Piękny, fajnie pomalowany i pobrudzony. Żywiczne graty to PlusModel? Cytuj
kornik_69 Napisano 27 Lipca 2010 Napisano 27 Lipca 2010 Witam Twój M-10 wygląda bardzo efektownie i, jak już zauważyli koledzy, nie jest przesadnie zużyty. Bardzo podoba mi się sama kompozycja tej mini scenki. Wszystko fajnie ze sobą współgra i nie wygląda sztucznie. Jedyne co mi trochę nie pasuje to świecące się stroje naszych pancerniaków i nieco zbyt wyraziste, kontrastujące cieniowanie przednich bambetli (głównie brązowego worka). Poza tym wszystko jest tip top i naprawdę cieszy oko Pozdrawiam Kornik Cytuj
Mirek66 Napisano 28 Lipca 2010 Autor Napisano 28 Lipca 2010 Dzięki koledzy za opinie .Popracuję jeszcze nad nim i figurkami ,efekt postaram się w niedługim czasie za reprezentować . Cytuj
przemekgksw3 Napisano 28 Lipca 2010 Napisano 28 Lipca 2010 Naprawdę czysto wykonany model, wnętrze robi wrażenie. Trochę przeszkadzają żółte gęby pancerniaków, no i może tak jak było wcześniej mówione zbyt mocno pocieniowane plecaki itp. przynajmniej w stosunku do reszty. Poza tym świetnie wykonany model jak i cała kompozycja scenki. Podpracuj jeszcze trochę figurki i będzie już idealnie Ps. Ładnie to tak normandzkim chłopom dywizyjne paliwo rozdawać Cytuj
dawid xd Napisano 28 Lipca 2010 Napisano 28 Lipca 2010 Często podglądałem do twojego warsztatu i bardzo mi się podobała twoja robota. Po prostu kopara mi opadła. Super super i jeszcze raz super. Pozdrawiam Dawid Cytuj
tomek14147 Napisano 28 Lipca 2010 Napisano 28 Lipca 2010 Bardzo ciekawy model, bo mimo, że nie jest zmęczony i wybrudzony, to ma swój urok. Na pochwałę zasługuje także fakt, że wykonany jest w jedynych słusznych barwach. Figurki także wyglądają w porządku. Jedyny minusik to, tak jak wspomnieli poprzednicy, cieniowanie niektórych bambetli, ale nie wpływa to negatywnie na całość. Ogólnie model jak i podstawka wyszły bardzo dobrze i miło się to ogląda. Cytuj
imek46 Napisano 31 Lipca 2010 Napisano 31 Lipca 2010 Model jak zwykle świetny w twoim wykonaniu. Tylko jedną rzecz dostrzegłem. Jak robisz figurki to szpachluj połączenie rąk z tułowiem. A cała reszta klasa. Cytuj
Mirek66 Napisano 1 Sierpnia 2010 Autor Napisano 1 Sierpnia 2010 Podziękował za opinie . Zbyszku szpachluję łączenia ale pewnia za dużo wymyłem Poprawiłem co nieco dla siedzących nie starczyło matu tak że muszą poczekać . Cytuj
kornik_69 Napisano 1 Sierpnia 2010 Napisano 1 Sierpnia 2010 Klamoty wyglądają teraz znacznie lepiej Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi