Mirek66 Napisano 26 Lipca 2010 Share Napisano 26 Lipca 2010 Model po dość długim czasie uważam za skończony Figurki nie za dobre ale muszą takie zostać . Zapraszam do oglądania oraz komentarzy . Pozdrawiam Mirek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 26 Lipca 2010 Share Napisano 26 Lipca 2010 No i pięknie , nie wymęczony i schludny , czyli jak zawsze. P.S.Szkoda tylko ,że wnętrza nikt nie zobaczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek_gnr Napisano 26 Lipca 2010 Share Napisano 26 Lipca 2010 szacun, jak zwykle wyszlo pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigmodel Napisano 27 Lipca 2010 Share Napisano 27 Lipca 2010 Witam. No i bardzo ładny Achilles wyszedł. I co najważniejsze w jedynych słusznych barwach Pozdrawiam Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 27 Lipca 2010 Autor Share Napisano 27 Lipca 2010 Dzięki koledzy za komentarze . Co do środka to dorzucam jeszcze dwie fotki po czarnym waschu których nie wrzuciłem w warsztacie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 27 Lipca 2010 Share Napisano 27 Lipca 2010 Witam! Piękny, fajnie pomalowany i pobrudzony. Żywiczne graty to PlusModel? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 27 Lipca 2010 Share Napisano 27 Lipca 2010 Witam Twój M-10 wygląda bardzo efektownie i, jak już zauważyli koledzy, nie jest przesadnie zużyty. Bardzo podoba mi się sama kompozycja tej mini scenki. Wszystko fajnie ze sobą współgra i nie wygląda sztucznie. Jedyne co mi trochę nie pasuje to świecące się stroje naszych pancerniaków i nieco zbyt wyraziste, kontrastujące cieniowanie przednich bambetli (głównie brązowego worka). Poza tym wszystko jest tip top i naprawdę cieszy oko Pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil83 Napisano 28 Lipca 2010 Share Napisano 28 Lipca 2010 piękny model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 28 Lipca 2010 Autor Share Napisano 28 Lipca 2010 Dzięki koledzy za opinie .Popracuję jeszcze nad nim i figurkami ,efekt postaram się w niedługim czasie za reprezentować . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekgksw3 Napisano 28 Lipca 2010 Share Napisano 28 Lipca 2010 Naprawdę czysto wykonany model, wnętrze robi wrażenie. Trochę przeszkadzają żółte gęby pancerniaków, no i może tak jak było wcześniej mówione zbyt mocno pocieniowane plecaki itp. przynajmniej w stosunku do reszty. Poza tym świetnie wykonany model jak i cała kompozycja scenki. Podpracuj jeszcze trochę figurki i będzie już idealnie Ps. Ładnie to tak normandzkim chłopom dywizyjne paliwo rozdawać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid xd Napisano 28 Lipca 2010 Share Napisano 28 Lipca 2010 Często podglądałem do twojego warsztatu i bardzo mi się podobała twoja robota. Po prostu kopara mi opadła. Super super i jeszcze raz super. Pozdrawiam Dawid Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek14147 Napisano 28 Lipca 2010 Share Napisano 28 Lipca 2010 Bardzo ciekawy model, bo mimo, że nie jest zmęczony i wybrudzony, to ma swój urok. Na pochwałę zasługuje także fakt, że wykonany jest w jedynych słusznych barwach. Figurki także wyglądają w porządku. Jedyny minusik to, tak jak wspomnieli poprzednicy, cieniowanie niektórych bambetli, ale nie wpływa to negatywnie na całość. Ogólnie model jak i podstawka wyszły bardzo dobrze i miło się to ogląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 31 Lipca 2010 Share Napisano 31 Lipca 2010 Model jak zwykle świetny w twoim wykonaniu. Tylko jedną rzecz dostrzegłem. Jak robisz figurki to szpachluj połączenie rąk z tułowiem. A cała reszta klasa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 1 Sierpnia 2010 Autor Share Napisano 1 Sierpnia 2010 Podziękował za opinie . Zbyszku szpachluję łączenia ale pewnia za dużo wymyłem Poprawiłem co nieco dla siedzących nie starczyło matu tak że muszą poczekać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 1 Sierpnia 2010 Share Napisano 1 Sierpnia 2010 Dla mnie i tak jest SUPER. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 1 Sierpnia 2010 Share Napisano 1 Sierpnia 2010 Klamoty wyglądają teraz znacznie lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi