mirage3 Napisano 10 Kwietnia 2007 Share Napisano 10 Kwietnia 2007 Jak tak twierdzisz to tak jest. a Wiec poszukuje fotek MERa tylko szukaj MER nie MERa OK ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 10 Kwietnia 2007 Autor Share Napisano 10 Kwietnia 2007 Serio? Hehe myslalem ze bede sprytny i ktos mi podrzuci te fotki. Luz w pracy to mozemy pogrzebac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 12 Kwietnia 2007 Share Napisano 12 Kwietnia 2007 Natomiast natknalem na problem ktory non stop zawsze mnie trafia, podwozie i biala farba Malujesz pedzlem, czy aerografem? Bialy kiepsko kryje, to wiadomo i na raz sie go dobrze nie polozy. Ale sprobuj rzucic jakis neutralny podklad, jakis zwykly polmatowy szary, cieniutka warstwe. Powinno byc duzo lepiej przy malowaniu na bialo. Polecam chociazby Humbrola 130. Jak na biala farbe, to relatywnie dobrze kryje. No i podstawowa zasada - duzo cieniutkich warstw - do skutku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 13 Kwietnia 2007 Autor Share Napisano 13 Kwietnia 2007 Majku maluje pedzlem poki co. P.S. Czy ktos ma fotke tego pulonu? niestety nigdzie nie moglem jej znalesc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PKD4GA Napisano 13 Kwietnia 2007 Share Napisano 13 Kwietnia 2007 Czy ktos ma fotke tego pulonu? niestety nigdzie nie moglem jej znalesc - sie zobaczy wieczorem. Moze i bedzie cos Pozdr. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 13 Kwietnia 2007 Autor Share Napisano 13 Kwietnia 2007 Czekam z niecierpliwoscia bo te co sa w zestawie sa bardzo po macoszemu potraktowane, a bez bombek glupio wygladaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PKD4GA Napisano 13 Kwietnia 2007 Share Napisano 13 Kwietnia 2007 Wlasciwie to o ktorego MER'a Ci chodzi ? BRU-41 ? Pozdr. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PKD4GA Napisano 13 Kwietnia 2007 Share Napisano 13 Kwietnia 2007 Sam sobie wybierz ktory pasuje do Twojego A-4 http://images.google.pl/images?q=Multiple+Ejector+Rack&ndsp=18&svnum=10&um=1&hl=pl&lr=&start=0&sa=N&filter=0 Pozdr. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek R Napisano 13 Kwietnia 2007 Share Napisano 13 Kwietnia 2007 Yunior tak czytam i czytam ten watek a jak tam warsztat kurz ci nie osiadł na modelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 13 Kwietnia 2007 Autor Share Napisano 13 Kwietnia 2007 Przemku osiadl, ale odkurzylem go i czekam na dostawe potrzebnych materialow ze sklepu. po weekendzie powinny dojsc i jak Bozia i partia pozwoli to sie cos ruszy Pawle dzieki wielkie za fotki. To jest pylon pod Sneakeeye, wybiore sobie potrzebne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 17 Kwietnia 2007 Autor Share Napisano 17 Kwietnia 2007 Materialy (farby) oraz pierwszy zestawik pojazdow naziemnych dotarl, wiec biore sie do roboty foty wkrotce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SAGITARIUS Napisano 18 Kwietnia 2007 Share Napisano 18 Kwietnia 2007 Materialy (farby) oraz pierwszy zestawik pojazdow naziemnych dotarl, wiec biore sie do roboty foty wkrotce Witam ... ... i czekam/y na kolejne fotki z placu boju ... Pozdrawiam S. - Krystian. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 4 Maja 2007 Autor Share Napisano 4 Maja 2007 Dla osob ktore to ogladaly niestety zla wiadomosc, dalszych postetpow pracy niebedzie gdyz sie wstydze pokazywac A wstydze sie gdyz postanowilem wykonac swoj pierwszy wash farbkami olejnymi i niestety wyszlo mi to brzydko, a nie mam zamiaru zanizac poziomu forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 4 Maja 2007 Share Napisano 4 Maja 2007 Dajesz ! może coś poradzimy a jak nie to go do kreta i malujemy jeszcze raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 4 Maja 2007 Autor Share Napisano 4 Maja 2007 No wlasnie do kreta nie da rady bo juz kalki polozone :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piter Napisano 7 Maja 2007 Share Napisano 7 Maja 2007 Yunior to zdejmij kalki i naklej sobie je na papier pokryty gumą arabską - znaczy chyba to jest guma arabska bo szczerze mówiąc nie zagłębiałem się w to zbytnio. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 7 Maja 2007 Share Napisano 7 Maja 2007 Kalkomanie można kłaść właśnie na gumę arabską, to jest rozpuszczalny w wodzie klej, nie wiem, czy to co jest teraz w sklepach, to jest ta sama guma arabska, która była przed laty, podobno nie do końca to jest to samo. Kiedyś na jakimś forum widziałem receptę na gumę arabską do zrealizowania w aptece. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 7 Maja 2007 Autor Share Napisano 7 Maja 2007 Panowie nic nie bede odklejal, skocze dzis do brata po aparat i wrzuce fotki jak to wyglada, zobaczycie wytkniecie bledy i bede wiedzial co robic, a czego nie robic, w przyszlosci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 8 Maja 2007 Autor Share Napisano 8 Maja 2007 Obiecane fotki, na zdjeciach nie wyglada tak najgorzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 8 Maja 2007 Share Napisano 8 Maja 2007 Mnie siem podobie. Fajnie wyeksploatowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 8 Maja 2007 Autor Share Napisano 8 Maja 2007 No to chyba nie jest tak zle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 8 Maja 2007 Share Napisano 8 Maja 2007 No to chyba nie jest tak zleWrecz przeciwnie.A jak tam ida "sprawy lotniskowe"? Ciekawy jestem calosci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 8 Maja 2007 Autor Share Napisano 8 Maja 2007 Sprawy lotniskowe ida powoli, musze jeszcze jeden zestaw zakupic aby miec komplet pojazdow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 19 Listopada 2007 Autor Share Napisano 19 Listopada 2007 Zyje Nie wiele od maja sie ruszylo. Doszly dwa pylony, drabinka i oszklenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 30 Grudnia 2007 Autor Share Napisano 30 Grudnia 2007 Przysiadlem dzis i uznaje Skyhawka za (prawie) skonczonego. W samolociku zostalo tylko pomalowac swiatelka i dorobic zamki na pylonach. Teraz czeka mnie grzebanina przy maszynach lotniskowych. wozek pod zbiornik paliwa sie robi, musze jeszcze dokupic jeden zestaw z pojazdami i zestaw uzbrojenia (niestety brakuje mi bombek Snakeeye). Czekam na komentarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi