marioba Napisano 23 Października 2010 Share Napisano 23 Października 2010 Witam ! Dzisiaj najnowszy gniot mojej produkcji M4A3 Sherman 105mm Howitzer & M1 Dozer Blade 1:35. Brak obiecanej podstawki, ale pracuje nad nią. Jak zrobię, to zamieszczę nowe fotki. Warsztat znajduje się tutaj : http://www.modelwork.pl/viewtopic.php?t=23207 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radek Filipek Napisano 23 Października 2010 Share Napisano 23 Października 2010 Bardzo się podoba! Świetnie wykonany Ronson, a lemiesz dodaje smaku. Gratuluję! pozdrawiam, Radek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil83 Napisano 23 Października 2010 Share Napisano 23 Października 2010 Nie ma co się za dużo nad tym rozwodzić. Wystarczy jedno słowo. Świetny i tyle. Jedynie zdjęcia nie są zbyt wyraźne, ale sam model wbija w fotel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalw Napisano 23 Października 2010 Share Napisano 23 Października 2010 Wbija w fotel... dokładnie. Coś pięknego. Gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ups Napisano 23 Października 2010 Share Napisano 23 Października 2010 Rewelacja i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aphar Napisano 23 Października 2010 Share Napisano 23 Października 2010 Piękny model. Doskonały przykład na to, że można zrobić ładny model bez nadmiernego usyfiania i błocenia. Tak trzymaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 23 Października 2010 Share Napisano 23 Października 2010 malo syfu a realistycznie, super :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek14147 Napisano 23 Października 2010 Share Napisano 23 Października 2010 Podglądałem warsztat, patrząc co wyczyniasz z tym modelem od samego początku i powiem szczerze, że Ronson zapowiadał się świetnie już od pierwszego zdjęcia. Ogólnie rzecz biorąc, super. Teraz pozostaje mi tylko podziwiać skończoną pracę i czekać na podstawkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 23 Października 2010 Autor Share Napisano 23 Października 2010 Witam ponownie. Fotografie poprawiłem, ( trochę wyostrzyłem) bo poprzednie kompresja zjadła. Teraz chyba lepiej widać... Przepraszam za zamieszanie z fotografiami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n4S Napisano 24 Października 2010 Share Napisano 24 Października 2010 Super, bardzo mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dweler Napisano 24 Października 2010 Share Napisano 24 Października 2010 bardzo dobry model, swietnie poobijany i spych tez extra wyszedl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 24 Października 2010 Share Napisano 24 Października 2010 marioba VETO ! Deskę do krojenia to i ja używam( i mi to wypominają, sami robiąc piaskownice?), jednak w myśl zasady - nie ważne czym jest na początku a czym się stanie na końcu rozumując/idąc tym tropem. Twoja podstawka jest nadal(pomimo pracy dobrej na górze) tym samym...czym była w momencie zakupu. Przy Twoich zdolnościach jest nie dopuszczalne, a wręcz skandalicznie nie poprawnie politycznie zostawienie zapalniczki samej sobie ! Nie pochwalę, dopóki nie zrobisz( jej ,podstawki) z prawdziwego zdarzenia. Jesteś wyróżniającym się modelarzem, fakt...ale jeśli myślisz, że pozwolę Ci spocząć na laurach(zasłużonych) to jesteś w błędzię. Za to coś jej zrobił...nie chętnie zostanę zadrą "żałoby" w pazurach tego wątku. p.s. acha, zapomniałem dodać że model podobuje się, z tej złości ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misqgrzywa Napisano 27 Października 2010 Share Napisano 27 Października 2010 CUDO gratuluje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 23 Kwietnia 2021 Share Napisano 23 Kwietnia 2021 Kiedyś chwaliłeś się ze masz blueprinty do tego pojazdu, skąd je wytrzasnąłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 24 Kwietnia 2021 Autor Share Napisano 24 Kwietnia 2021 Jakżeś wygrzebał tego mojego starego ulepa? Stoi zakurzony na półce i wspomina dobre czasy jak miałem kupę czasu na modelarstwo... A co do blueprintów. Mam kompletną dokumentację do M4A1. W wielkoformatowych arkuszach i w wersji elektronicznej. Kupiłem je w fabryce Abramów, w Lima w stanie Ohio, USA. Resztę napiszę ci na PW Mariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi