jmx62 Napisano 24 Czerwca Share Napisano 24 Czerwca Inna kasa była za czasów AlaCapone. Jakby rozrabiał w kraju nad Wisłą a nie juesej to może cieszyłby się wolnością. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 25 Czerwca Share Napisano 25 Czerwca W dniu 10.06.2024 o 15:55, jmx62 napisał: Mało jest zdjęć Iskier w turbanach. Dzięki. i nie zapomnijmy o tej w Aviation Megastore w Amsterdamie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemek261 Napisano 26 Czerwca Share Napisano 26 Czerwca Prezentacja czwartej Iskry przez Fundacje Biało-Czerwone Skrzydła w Mielcu Prezentacja czwartej odnowionej Iskry przez Fundację Biało-Czerwone Skrzydła - hej.mielec.pl 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 26 Czerwca Share Napisano 26 Czerwca No to czekamy na pierwszego odważnego, który zrobi miniaturę Na marginesie - pani w środku perfekcyjnie dobrała ubiór do głównego obiektu uroczystości 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 26 Czerwca Share Napisano 26 Czerwca najgorsze jest to, ze tam nic nie widac a zreszta, dla mnie Iskra to albo srebrna ( bedzie ) albo laciata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jmx62 Napisano 26 Czerwca Share Napisano 26 Czerwca 4 minuty temu, BRAVO112 napisał: a zreszta, dla mnie Iskra to albo srebrna ...albo srebrna. Jak dla mnie. Tylko srebrna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 17 Sierpnia Super Moderator Share Napisano 17 Sierpnia Witam. Taka ciekawostka. https://www.aviation24.pl/index.php?view=article&id=11616%3Akolejna-iskra-przywrocona-do-lotow-dzis-pierwszy-raz-wystartowala-od-wielu-lat&catid=51 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jmx62 Napisano 29 Sierpnia Share Napisano 29 Sierpnia I kolejna "Królowa" opuszcza dęblińską ziemię. Tym razem "1718". Na placu AMW zostało ich już tylko 6sztuk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawek_26869 Napisano 29 Sierpnia Share Napisano 29 Sierpnia Nie wiadomo gdzie "Bidulkę" ciągną ?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jmx62 Napisano 29 Sierpnia Share Napisano 29 Sierpnia No ja niestety już nie mam "wtyków" żeby zasięgnąć języka w bazie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawek_26869 Napisano 29 Sierpnia Share Napisano 29 Sierpnia 11 minut temu, jmx62 napisał: No ja niestety już nie mam "wtyków" żeby zasięgnąć języka w bazie. Miałem cichą nadzieję że przewoźniki tak głośno gadali że Kolega słyszał z balkonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jmx62 Napisano 29 Sierpnia Share Napisano 29 Sierpnia Niestety i latał aeroklub i hałasują maszyny przy naprawie pasa więc trochę słabo ze słyszalnoscią a i lornetką nie moglem złapać rejestracji pojazdów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 29 Sierpnia Share Napisano 29 Sierpnia Złapane w Muzeum Sił Powietrznych... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giberes Napisano 31 Sierpnia Share Napisano 31 Sierpnia W Suwałkach postawili na lotnisku Iskrę z nr 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jmx62 Napisano 5 Września Share Napisano 5 Września W dniu 29.08.2024 o 15:31, jmx62 napisał: Na placu AMW zostało ich już tylko 6sztuk. Tylko 6sztuk(w obiektywie znalazło sie tylko 5). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawek_26869 Napisano 5 Września Share Napisano 5 Września Kurcze, pewnie nie ma co czekać trzeba w końcu kupić bo mi wykupią 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 13 Października Share Napisano 13 Października Oryginał i (taka sobie) kopia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi