p_bladek Napisano 12 Grudnia 2010 Share Napisano 12 Grudnia 2010 Witam Wszystkich, z racji "miłości" do mojego ulubionego myśliwca, proponuje taki o to projekcik grupowy. Ktos reflektuje? sam mam jeszcze 4 modele do wykonania z Hasy więc ja wchodzę na pewno, a miło by było zebrać większą Brać w jednym dziale. Pozdrawiam. Przemek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
samurai7 Napisano 18 Grudnia 2010 Share Napisano 18 Grudnia 2010 Wchodzę jak w dym!. Wystartuję chyba z największym projektem w moim życiu a mianowicie z JSI F-14 w 1:18 lub czymś " normalnym;) " myślę o Hasie i 1:48...ale tu muszę się uśmiechnąć do autora prodzektu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p_bladek Napisano 19 Grudnia 2010 Autor Share Napisano 19 Grudnia 2010 Widze pełne zainteresowanie może rozszerzyć temat do lotnictwa pokładowego po 1960r. Wtedy może ktos zareflektuje na temacik ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoor_k Napisano 19 Grudnia 2010 Share Napisano 19 Grudnia 2010 No więc tak...z chęcią wystartowałbym jednak jedyne co mam pokładowego to F4-U1D Corsair a z tego co widzę to się nie łapie czasowo :( Jednak jeśli w drodze wyjątku dopuścilibyście małego sf-a (będzie pokład lotniskowca itp żeby nie było ) to leci do mnie takie coś, w sumie pokładowe i podobne do F-14 który był zresztą wzorcem: Wtedy wchodzę jak w dym Jest szansa? Prooooszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p_bladek Napisano 19 Grudnia 2010 Autor Share Napisano 19 Grudnia 2010 Jasne nie ma sprawy w sumie za pare lat kto wie, tyle że potrzebujemy wiekszego zainteresowania żeby projekt na forum przeszedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imt Napisano 20 Grudnia 2010 Share Napisano 20 Grudnia 2010 spróbuję powalczyć z F-8P (FN) 1/32 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rvlt_n616 Napisano 20 Grudnia 2010 Share Napisano 20 Grudnia 2010 Co do lotnictwa pokładowego, u mnie ruszyła dawno temu budowa Korsarza. Planuje wznowic budowe przed nowym rokiem i coś wyskrobac. A tak pozatym to na czym polega założenie ogólne projektu grupowego? Tzn zasady i forma publikacji swojej dłubaniny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pilex7 Napisano 20 Grudnia 2010 Share Napisano 20 Grudnia 2010 A można się przyłączyć ze skalą 1:144? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoor_k Napisano 20 Grudnia 2010 Share Napisano 20 Grudnia 2010 A można ? Wręcz należy lub jak kto woli jest to niezmiernie pożądane i na miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pilex7 Napisano 20 Grudnia 2010 Share Napisano 20 Grudnia 2010 Widze pełne zainteresowanie może rozszerzyć temat do lotnictwa pokładowego po 1960r. Wtedy może ktos zareflektuje na temacik ? Mam jednak pewną propozycję; mianowicie, wydaje mi się, że relacje powinny być zakładane w dziale [Relacje], natomiast w dziale projekty osoba zgłaszająca zakłada zgłoszenie do projektu dając linka do relacji. Chodzi mi o to, że często zapomina się o dziale projekty szukając danej relacji - a szkoda, żeby te rewelacyjne relacje się gdzieś gubiły. Oczywiście to tylko propozycja i tak ją należy traktować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p_bladek Napisano 22 Grudnia 2010 Autor Share Napisano 22 Grudnia 2010 Co do formy Pilex7 to zobaczymy czy dostaniemy kawałek forum. Skala 1:144 mile widziana. Ruszmy temat. Lotnictwa pokładowego i Tomcata jak na lekarstwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzugaj Napisano 22 Grudnia 2010 Share Napisano 22 Grudnia 2010 Ja osobście czekam na Hobby Bossa aczkolwiek wiem że troszke przerobek będzie ale relacje w projekcie grupowym założe napewno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kawul Napisano 22 Grudnia 2010 Share Napisano 22 Grudnia 2010 A za ile to wszystko by się zaczeło?? Jest jakiś termin?? Chętnie bym wzioł udział ze skalą 1:72 tylko, że dopiero za pół roku Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arek17 Napisano 13 Stycznia 2011 Share Napisano 13 Stycznia 2011 Ja jestem ZA. Mam pare samolotów pokładowych w tym F-14 także sie pisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p_bladek Napisano 13 Stycznia 2011 Autor Share Napisano 13 Stycznia 2011 Projekt troche potrwa , chodzi o to aby przeszedł. Ja mam jeszcze 4szt do złożenia + HobbyBossa Trzeba bedzie nabyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepociufakers Napisano 17 Września 2011 Share Napisano 17 Września 2011 Troche odświeżam ten wątek(natchniony wysypem Tomcatów Hobby Bossa) Może by tak żeby uatrakcyjnić cały projekt grupowy i potencjalnie zwiększyć ilość osób, które mogły by w nim wziąć udział może by go rozszerzyć na "Koty Grummana"? Czyli - Wildcat, Hellcat, Tigercat, Bearcat, Panther, Cougar, Tiger no i Tomcat. [No i jeszcze XF-10F Jaguar jeśli ktoś ma ten model]. Ja z co najmniej jednym kotem z chęcia wejdę w ten projekt. Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p_bladek Napisano 17 Września 2011 Autor Share Napisano 17 Września 2011 Ależ oczywiście, ja dalej jestem za tylko trzeba to przez Administracje przepchnąć, z chęcią zrobię kolejnego a 6szt w kolejce no i pewnie w lublinie cos pokażę bo w wawie wystawy brak. Także osobiście jestem otwarty. Nie wiem co prawda jakimi zasadami się kierują projekty grupowe. Czy ot tak sobie zakładamy zbiorczy temat w warsztacie czy musimy mieć pozwolenie. Kończę A4 i moge dołaczyć. Pozdrawiam. Przemek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Staryfajter1954 Napisano 30 Czerwca 2019 Share Napisano 30 Czerwca 2019 Co z tym projektem grupowym? Jest kontynuuwany czy padł? Mam kilkadziesiąt zestawów tej maszyny do zrobienia to i ja byś się przyłączył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi