D.Beck Napisano 28 Grudnia 2010 Share Napisano 28 Grudnia 2010 Serdecznie witam i przedstawiam efekt moich sześciomiesięcznych zmagań z metalem i plastikiem. Mile widziane pytania i uwagi dotyczące budowy tego modelu. Specjalne podziękowania dla Wojtka Fajgi za wykonanie zdjęć! Pozdrawiam Dariusz Beck Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 28 Grudnia 2010 Share Napisano 28 Grudnia 2010 Cudo! Raz, że temat świetny a dwa, że wykonanie perfekcyjne. Gdyby firma Indian nadal istniała mogła by te zdjęcia wykorzystywać w propsektach reklamowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D.Beck Napisano 28 Grudnia 2010 Autor Share Napisano 28 Grudnia 2010 Cudo! Raz, że temat świetny a dwa, że wykonanie perfekcyjne. Gdyby firma Indian nadal istniała mogła by te zdjęcia wykorzystywać w propsektach reklamowych. Firma znów działa i produkuje motocykle, równie fantastyczne jak ten model. Pozdr D.Beck Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copycat Napisano 28 Grudnia 2010 Share Napisano 28 Grudnia 2010 No ale opony to już chyba nie scratch. Nie uwierzę. Model na najwyższym poziomie, jak zwykle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D.Beck Napisano 28 Grudnia 2010 Autor Share Napisano 28 Grudnia 2010 No ale opony to już chyba nie scratch. Nie uwierzę.Model na najwyższym poziomie, jak zwykle. Wykonałem formę z gotowych (od Harleya 1/8, pasowały jak ulał). Pozdro D.Beck Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamuss Napisano 28 Grudnia 2010 Share Napisano 28 Grudnia 2010 Jakość wykonania i ilość detali powala na kolana. Masz może zdjęcie oryginału przedniego widelca? Nie chcę komentować nie mając punktu odniesienia. Czy model nie był przypadkiem prezentowany na imprezie modelarskiej na warszawskim Ursynowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dyja Napisano 28 Grudnia 2010 Share Napisano 28 Grudnia 2010 Gratuluję, naprawdę wygląda rewelacyjnie, ma klimat. Podoba mi się malowanie, czarny z żółtym świetnie wygląda. Jeszcze raz gratulacje pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D.Beck Napisano 28 Grudnia 2010 Autor Share Napisano 28 Grudnia 2010 Jakość wykonania i ilość detali powala na kolana.Masz może zdjęcie oryginału przedniego widelca? Nie chcę komentować nie mając punktu odniesienia. Czy model nie był przypadkiem prezentowany na imprezie modelarskiej na warszawskim Ursynowie? Zgadza się byłem z nim w W-wie. Zdjęcie muszę poszukać. D.Beck Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoor_k Napisano 28 Grudnia 2010 Share Napisano 28 Grudnia 2010 Widziałem go w Krakowie. Cudo po prostu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piter Napisano 29 Grudnia 2010 Share Napisano 29 Grudnia 2010 Nie to jakaś bajka - D.Beck pracuje w OCC i zajmuje się replikami. Ja nie wierzę, że to model. Moja dłubanina z motocyklami w 1:1 nie wygląda tak dobrze jak Twoje modele. Wielki podziw, szacunek oraz opad szczeny zwłaszcza, że indianiec jest jednym z moich ulubionych motocykli. GRATULACJE talentu, modelu oraz też przepięknych zdjęć Piotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 29 Grudnia 2010 Share Napisano 29 Grudnia 2010 Generalnie Twój "Wódz" prezentuje się bardzo ciekawie aczkolwiek w niektórych miejcach widać delikatną "skórkę pomaraczową". Szczególnie jest ona widoczna na szczycie baku i osłonce łańcucha. No chyba, że taka chropowata jest sama faktura powierzchni. Bardzo podoba mi się za to wykończenie siodełka i okulary Gratuluję fajnego modelu! Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur D. Napisano 29 Grudnia 2010 Share Napisano 29 Grudnia 2010 Darku nie wciskaj nam kitu że to jest model. Widziałem go u Ciebie w garażu. Zrobiłeś fotki i pokazujesz jako model. Oj nieładnie A tak na serio Widziałem zdjęcia z produkcji i wcześniejsze modele Darka znam, więc wiem na co go stać. Czapki z głów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D.Beck Napisano 29 Grudnia 2010 Autor Share Napisano 29 Grudnia 2010 Nie to jakaś bajka - D.Beck pracuje w OCC i zajmuje się replikami.... Jeśli chodzi o OCC, to chodzi mi po głowie coś z oszałamiającej produkcji tych facetów, chociażby "czarna wdowa"... D.Beck Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek_G Napisano 29 Grudnia 2010 Share Napisano 29 Grudnia 2010 Brawo za temat, wykonanie i malowanie. Chętnie zobaczył bym warsztat, szczególnie silnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blitzaaa Napisano 29 Grudnia 2010 Share Napisano 29 Grudnia 2010 No chłopie. Szczęka mi opadła i zginęła. I będę seplenił przez Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 30 Grudnia 2010 Share Napisano 30 Grudnia 2010 Ale jedno pytanie. Jak się tym jeździ, bo nie uwierzę że to model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D.Beck Napisano 30 Grudnia 2010 Autor Share Napisano 30 Grudnia 2010 Ale jedno pytanie. Jak się tym jeździ, bo nie uwierzę że to model. Fantastycznie!!! Wystarczy tylko zamknąć oczy i już się jest na "Rout 66"! D.Beck Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur D. Napisano 30 Grudnia 2010 Share Napisano 30 Grudnia 2010 Wystarczy tylko zamknąć oczy i już się jest na "Rout 66"! Tylko uważaj na dziury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi