Mirek66 Napisano 11 Września 2011 Autor Share Napisano 11 Września 2011 Dzieki Bartku da się zrobić . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madeira Napisano 11 Września 2011 Share Napisano 11 Września 2011 Mirek, to czy mam opanowane kurzenie czy nie, nie ma znaczenia. Twój model jest robiony według zupełnie innej koncepcji. I dobrze!! To co prezentujesz współgra ze sobą i tworzy logiczna całość. Jestem na TAK. Mam tylko jedną uwagę -na piątym zdjęciu jest przerwa między kołami jezdnymi, a gąsienicą. Nie było jej wcześniej. ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 12 Września 2011 Share Napisano 12 Września 2011 Bardzo ładny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 12 Września 2011 Autor Share Napisano 12 Września 2011 Dzięki koledzy . Marcinie przy przekładaniu modelu do fotek ząbki gąski wyskoczyły z koła i oparły się na nim , ale to nie jest problem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Is-7 Napisano 13 Września 2011 Share Napisano 13 Września 2011 Witam. Jestem nowy na forum i chciałbym się przedstawić. Jestem Wojtek i modelami zajmuję się od kilku lat. Moje najnowsze prace zamieszczam na forum dioramy i od dziś również tutaj. Chciałbym się zapytać Mirek66 jakiego koloru użyłeś na wizjery ? ? ? Pozdrawiam Wojtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 28 Października 2011 Autor Share Napisano 28 Października 2011 Witam . Model gotowy zapraszam do galerii. Wojtku to nie farba na peryskopach lecz folia o czym pisałem . Pozdrawiam Mirek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 3 Listopada 2011 Share Napisano 3 Listopada 2011 Takie pytanka: -do czego mają służyć te łańcuszki z kulkami na wieży? -czy ten km na wieży jest "na stałe" i do użycia z wieży czy też może obsługiwać ludzik na zewnątrz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barthass Napisano 3 Listopada 2011 Share Napisano 3 Listopada 2011 Takie pytanka:-do czego mają służyć te łańcuszki z kulkami na wieży? -czy ten km na wieży jest "na stałe" i do użycia z wieży czy też może obsługiwać ludzik na zewnątrz? Łańcuchy z kulami na końcu zwane po hebrajsku Se'arot Szulamit (włosy Szulamit) chronią wrażliwą tylną niszę wieży przed ładunkami kumulacyjnymi- pocisk rykoszetuje, lub wybucha przedwcześnie od napiętego łańcucha nie uszkadzając wieży. M2 zamontowany współosiowo z armatą przydaje się w walkach ulicznych, gdy potrzebna jest duża siła ognia, ale użycie działa jest niebezpieczne, lub po prostu niepotrzebne. Karabin jest obsługiwany z wnętrza czołgu za pomocą elektrycznego spustu, a w awaryjnych sytuacjach manualnie poprzez linki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 3 Listopada 2011 Share Napisano 3 Listopada 2011 Dziękować bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi